- OpenWRT topic
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Magozobetyar #69410 üzenetére
Ugyanilyen packot rendeltem anno, a kézi bejött, de a váltó nem. Az enyém nem is járt finoman, kb garantált volt a felrevaltas, olyan erősen húzta középre. Ilyen órás etapokon szinte minden percben felrevaltottam egyszer, ami alatt kb a logi műanyag valtojaval kb 1-2x max vagy egy olcsó TM váltóval úgyszintén alig. Emellett az a csattogas se volt szívmelengető, nálam ez a rettentő hangos kategóriába esik és itt már bukta
De még ha ezeket felreteszem ez a fém pöckös mikrokapcsolos kialakítás szerintem rémálom. Amikor megláttam az volt az a pont, hogy megy is vissza, nem tudom honnan lehet olyat beszerezni, macera, idoigeny, ha baj van és amúgy tök egyszerűen letorhet (mivel egybe van építve a mikrokapcsoloval az a fém fül).
Am kb 2-3e-el többért már hallosak vannak egy ideje, azért szórják ezeket ennyire "olcsón" bár én 21e-ert rendeltem a váltót és a kezit együtt egy éve kb, szóval csak olcsónak tűnik, de amúgy kb ugyanott van az ára.
.
-
Gomez86
őstag
válasz
Jól hangzik! Örülök hogy sikerült jót választani/kifogni, főleg így hogy érezhetően olcsóbbak mint a hasonló technikai tudású márkás(abb) termékek!
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
JulesTS
addikt
válasz
Jók lesznek ezek. A mikrokapcsoló helyett lehetne hall-os is, de végülis a kapcsolókkal sincs baj...
A készifék azért ki tud kopni, nekem is ilyen van, elég lötyögős, de a használatban nem érződik belőle semmi. A rugós megoldás nem annyira jól adagolható, viszont loadcellesre lehet alakítani:
https://4utem.blogspot.com/search/label/kezifek -
Találtgyerek
veterán
válasz
Ennyi pénzt bőven megért. Ha első benyomásra jó, az már fél siker az olcsóbb dolgoknál.
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Politikai mémek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest