- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gomez86 #74053 üzenetére
A nagy szimek tudják kezelni. Max egy plusz programot kell feltenni gépre ami csinál egy custom felbontást. YT tele van ezekkel nézz rá. Triple screen without surround. Pont egy nem túl elterjedt triple setupot választottál. így nehéz vele. Amúgy miért nem próbálod meg majd DisplayPorton keresztül DP 1.4 gyorsabb mint a HDMI 2.0.
Amúgy fasza lehet 3 ultrawide, sokszor elgondolkoztam már azon hogy nem kell nekem a 3 32es inkább lecserélem egy 49colosra, hely takarékosság meg sok kábel miatt. Viszont mikor beülök akkor megváltozik a hozzáállásom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #74036 üzenetére
Véleményem szerint a triple UW 10320X1440 felbontáson már kevés a HDMI 2.0 amit a szabvány tud. A 18gbit adatvitel kevés lehet. Használd surround nélkül úgy jó kell legyen. Vagy a másik megfejtés fórumok túrása óta, azt gondolom az Nvidia szoftveres korlátai miatt nem megy nálad úgy ahogy szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #74022 üzenetére
A cap--nél én kábel problémára gyanakodnék ugyanis a napokban ha nem is ilyen de nagyon hasonló problémám volt. #73953
Nvidia sorrundban 1X3 képernyőre állítottad? Nekem úgy van belőve és semmi probléma nincsen.
A 4. monitort a sorrundban aktíváltad külön monitorként? Például ha az 1X3 monitor lett az 1-es akkor, a 4. monitor lesz a 2-es. Amíg ezt nem csináltam meg addig nekem sem látta a 4. monitort. -
válasz
Gomez86 #74022 üzenetére
Nekem sem egyforma, csak fordítva kettő DP, egy HDMI 165hzesek a monitorok, viszont csak 120hz re van belőve Nvidia Surroundban, mert a HDMI ennyit tud max.
Milyen monitorokat használsz ? Biztos tudja a HDMI amit kell ? Esetleg a kábel nem megfelelő hozzá ? Milyen felbontást szeretnél ? Egyforma mindegyik monitor ?
A negyedik monitort Control panelban kell allítani azt hiszem. Elején nekem is kikapcsolt aztán valamit kapcsolgattam ott, meg a windowsos Kepernyo beallitasokban.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #74023 üzenetére
Nekem is Keychron billről vannak, mert anno berendeltem hozzá egy magyar keycap settet, szóval volt pár elfekvőben
Én is ilyesmi elrendezésen gondolkodtam, de aztán úgy voltam vele, hogy ahova raknám, pont lenne hely egy dedikált navigációsnak, szóval ezért lett kettő.
A WS 2.0 váltó és kézifék tartójára szeretném valahogy felapplikálni, szóval ha van bárkinek ötlete, azt szívesen fogadom (egyelőre vagy kifúrom a hátát, vagy kétoldalú ragasztózom, és az utóbbi felé hajlok
)
Szerk.:
#74024 GalaHU
Ezek közül a vezetékes (nem BT) változat.
Vezetéknélkülinek nem láttam értelmét, mert úgyis be van kötve az USB hub-ba a kormány alatt[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
válasz
Gomez86 #73897 üzenetére
Pl Vesa Vario adapterrel be lehet allitani ugy hogy ne mozogjanak egyaltalan meg ilyen egyeb alignment cuccokkal, nekem is hasonlo van. Ha felboritanam az allvanyt akkor sem mozdulnanak el a monitorok.
Koppra egymas mellett vannak nincs hezag sehol, sot inkabb kicsit feszulnek egymashoz is ugy lottem be.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #73476 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy Early Access alatt olcsóbb, mint megjelenéskor.
Igazából én valszeg már csak emiatt megveszem, mert akkor nem kell discountokra várni, plusz van még beragadva nem kevés Steam creditem miután minden Dota meg CSGO cuccomat eladtam, és Kunos még nagyon nem lőtt eddig mellé (bár anno Cyberpunknál is ezt mondtam)
Csak abban reménykedem, hogy legalább olyan jól fog futni mint ACC, és nem rosszabb
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
-
válasz
Gomez86 #71965 üzenetére
Asztalra biztos nem fogatom fel, csakis falra menne a kar, ha nem lehet nélküle ellenni. Ahogy látom Laby is simán az asztalra rakta a csöppséget, kérdés, hogy ez dedikált monitor a szimezésnek avagy másra is van használva.
Ezzel szemezgetek, ha muszáj. Messze ki tud nyúlni (50 centi felett) és 30kg a terhelhetősége (monitor 11kg lenne).
-
válasz
Gomez86 #71085 üzenetére
Na látod ez nekem is feltűnt és fogalmam, de nincsen
látod minden viccnek a fele igaz
persze, hogy nem csinál semmi pluszt csak gondolom így biztos még véletlen sem enged vissza full gázból, na meg nem kel olyan erővel nyomni a gázt a jobb lábával
keveset simeztem eddig, de az ilyen hosszú padlóknál idő után tud kellemetlen lenni és fárasztó a folyamatos erőkifejtés.Borzalmasan nagyot bólint a kocsi orra kívülről teljesen olyan mintha belefékezne, de azon a keréken van a súly ha az ott blokkol szerintem nem fordulna el, ha fékez az ívbelsőnek kellene blokkolni,
Tippem lenne még a kerékívben valami a kerékhez ér. Végigpörgettem a hozzászólásokat ott is karosszéria hozzáérést írnak....[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
válasz
Gomez86 #69443 üzenetére
Teljesen jó kérdés, ez a szett a nappaliba fog kerülni, a gamer pc-m pedig a dolgozó/hálószobában van. Néha-néha oké átvinni a gépet, de napi szinten azzal dolgozok így inkább ps/xbox amiről menni fog a szimu.
JulesTS: Köszi, akkor ez a Fanateces irány a legjobb ezek szerint tényleg.
Az 5 vs 8nm ezeknél a DD kormányoknál mennyire számít? Mármint az 5 elegendő normál hobby szintre, vagy érdemesebb már egyből a nagyobbat venni? -
válasz
Gomez86 #69321 üzenetére
A karácsony hamarabb jött mint gondoltam, tegnap meg is jöttek a cuccok!
Tettem fel képeket a OneDriveomba. Bővebben:A váltó:
Első tapintásra jó anyagokból van, a ház és a fedele végig alumínium, a belső szerkezet acélnak tűnik, a váltógomb is elég súlyos, az USB kábel fix.
Minden fokozatnak külön mikrokapcsoló az érzékelője, nincs túlbonyolítva. A fokozatban tartást, és a jóóóó mechanikus klattyanást pedig ilyen rugós-csapágyas mechanizmus biztosítja. A középen tartó rugó kellemes, nem túl erős, de létezik.
Összességében mindenképpen jól szervizelhető otthon is, ránézésre tartósnak tűnik. A mechanika simán, finoman működik és határozottan érzeni, hogy a váltás célt ért. Adtak hozzá alkatrészeket szerszámokat is.A kézifék: Előzőleg nem említettem, de ezt is rendeltem.
Anyagvastagság gazdagon fellelhető mindenütt, öntvény sehol. Egyszerű rugós-hall szenzoros szerkezet, így adagolható, de nincs minek kikopnia. Be lehet akasztani is, kvázi így rögzíteni az autót. USB kábele levető, de mini USB csatlakozós. Egyedül talán a szivacsozás nem tűnik extrának, de szerintem ez legyen a legkevesebb. Ehhez is járt némi csavar és egy másik erősségű rugó.Egész igényesen csomagolták be a kettőt, és végül is hollandiából jött, kb. 2 hét alatt. Eddig határozottan elégedett vagyok, abszolút megérősnek tűnik ~36×10^3 Magyar pengőért a kettő, szállítással.
Így most indulhat a modellezés, méretezés és henkölés, hogy a meglévő állványra felmenjenek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gomez86 #69270 üzenetére
Akkor megkérnék mindenkit, hogy lépjünk túl és térjünk vissza ONba.
---
[link] hardverapro.hu lehet https nelkul probaltad megnyitni
Hirdetni a forumon (a megfelelo helyeken kivul) tilos. Amiatt tilos, mert egyebkent a topik tele lenne szemetelve adok-veszek-hirdetekkel.
Mármint nem szerintünk, hanem tapasztalatból ez a vége a tiltás feloldásának. Ez akkor is így van, ha a topikban elég sok a DYO megoldás.
Hirdetésnél egyszerű: A saját cuccra link mehet aláírásba. A hirdetés mehet a hardverapróra, ahova a hirdetés szintén mehet. Vagy, lehet a lokál adokveszek topikokat használni, amire ÁSZFben ott a link. A topikgazdák erről tudnak egyébként, és van is felületük ha valami nem érthető.
Egyébként céges ügyfeleknél vannak más, megfelelőbb csatornák is kapcsolattartásra, ld ÁSZF.
biker: Utolsó paragrafusra: Tényleg zárjuk le, nincs szükség a flamere.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz
Gomez86 #69270 üzenetére
"Sok olyan ember van itt aki 10+ éve használja topicot, meg az oldalt."
23 éve vagyok itt, ott voltam a prohardver induló bulik palacsintasütésein, ez már nem az a világ, amikor Parcival, DEN-el, Localhosttal, Kalandorral, és sok más, már eltűnt taggal toltuk a dumát.
Ez van, és ahogy írod, ha én leírom, hogy láttam egy jó terméket ebben a webshopban, az rendben van, ha azt írom, itt egy remek termék a webshopomban, akkor törölnek és pihit kapok reklámért.
De mindjárt ezt is törlik és kapunk egy figyelmeztetést azért, mert kijelentették, elég a moderáció elleni hergelésből, holott erre nincs pont az aszf-ben, ez egy önkényes kijelentés volt egyébiránt.
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
válasz
Gomez86 #68945 üzenetére
Én szedtem szét annó a dfgt -t nem egyszer. Bár nem csináltam meg sose vele de végülis nem kizárt hogy a fogas léc két végállasara valami vékony gumit oda rakjon az ember. Meg az azon forgó fogaskeréknek a vállára ami ütközik. Attól valószínűleg halkabb.
Itt egy videó
Pár kép naracs sárgával a videóból hogy hol kéne párnázni a két műanyag ütközését.
Ez dfgt de gondolom a 9 széria is ugyanezt.
Abba a fehér fogaslec kádban megy a 2 véglet között a fekete fogaskerék és a rajta lévő bütyök akad meg két oldalt.
Azok közé kell valami
A videót ha nezitek érthető lesz.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
válasz
Gomez86 #67976 üzenetére
Egyetlen terméke miatt húzom le, mert egyet vettem. Ráadásul, ahogy már említettem, nem az első kormányom. Leginkább azért húzom le, mert alacsonyabb kategóriájú termékek is sokkal tovább bírták.
Nem mondom biztosra, hogy semmit nem csinálok rosszul, simán lehet. Akkor miért csak ezzel? A többi kormányt miért nem tettem tönkre néhány hónap alatt?
Szinte mindenhol megkaptam, hogy rajtam kívül mindenkinél jól működik. Ezzel nem igazán vagyok kisegítve.
A japán autókról is szinte csak pozitív véleményeket hallok. Én mégis lehúztam kivétel nélkül mindet, amit próbáltam. Egyik rosszabb volt, mint a másik. A VW autóival sose volt bajom, Saab-okkal se. -
válasz
Gomez86 #67943 üzenetére
Szerintem nálam is a KS perec lesz/lenne a nyerő.
Meg is néztem néhány videódat. Tényleg csattog, nem tudom ez éjjel a szomszédot mennyire zavarná..
Most kicsit meglőve érzem magam, pedig olyanjólelterveztem az egészet. A vezetés élményéhez nekem sokat ad a H váltó és kuplungozás, külön szeki váltót lehet nem is szeretnék (elég, ami a kormányon van), maximum olyat, ami tudja a H-t is - persze pont a Mozánál nincs ilyen...Átfutottam összehasonlításokat, és a CRP pedálnál alapvetően jobbnak tartják a P1000-et, igaz 100 EUR különbség van is köztük.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #67728 üzenetére
Nekem is olyan a setupom mint Jules-nek. Feszültségvédett, kapcsolós 6-os elosztó, ha nem használom akkor a PC leállítása után lekapcs minden. Most hogy eljöttünk nyaralni még az elosztót is kihúztam a hálózatból,feszültségvédelem ide vagy oda…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
válasz
Gomez86 #67728 üzenetére
Egy kapcsolható elosztóba van dugva a három erősítő a shakerekhez, az USB hub tápja, a műszerfal (ledek, szél szim ventillátor, fordulatszámmérő) tápja, meg a bázis. Ezt az elosztót csak szimulátorozáskor kapcsolom be, utána meg kikapcsolom (főleg az erősítők, meg a ledek miatt). Ha csak szimulátorozásra használnám a gépet, akkor master-slave elosztó lenne a kapcsolós helyett...
-
-
-
-
válasz
Gomez86 #67535 üzenetére
Igen, úgy néz ki. (behúzott) Bár még nagyon az elején vagyok, óvatos autózás, de van sikerélmény. Igen, amúgy a Moza-ban gondolkodom, de korábban már néztem a videódat, illetve még egy-kettőt, amiben tesztelték. Egy finn srác viccesen megjegyezte a videóban, hogy az egyetlen olyan szim kiegészítője ami miatt az asszony megszólta, pedig másik szobában ült.
Ettől függetlenül nagyon tetszik. Majd lehet otthon előre szólók és megmutatom milyen hangja van
Apropó, a dashboard ami a kis képernyőn/telódon megy, az valami Sim Hub-os cucc? Az egyik legjobb és legátláthatóbb amit eddig láttam. (nekem)
-
válasz
Gomez86 #67132 üzenetére
Általában fejhallgatóban játszok, de néha hangfalon is. Megőrülnék ettől a váltás kattogó hangtól. Ez nekem nagyon illúzióromboló (még olyan gagyi kattanó hangja is van szerintem) bármennyire is jónak tűnik ez a szekvenciális váltó, de tuti nem vennék olyan terméket aminél ezt kell hallgatni minden váltásnál.
Vagy nekem hangfal mellett, vagy másoknak miközben játszok fejhallgatóban.Ez persze egy szubjektív vélemény.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
-
válasz
Gomez86 #66086 üzenetére
BF-en hány %-al akciózták le a riget (ülés nélkül)?
Summer sale-ről is olvastam, de nem befolyásoló tényező az ár, hacsak nem 20-30% offról van szó.Elötte meglérdeztem a weboldalon, nemrég jött a válasz email, hogy steel.
Weboldalon is látszik a kinézetén, hogy alu.... dolgoztam ilyenekkel messziről felismerem.
Külalak, festék kopás stb..
Itt is azért kérdeztem, mert egy vastagfalú szögvassal akarom kiváltani, ami reményeim szerint nem gyengébb.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Gomez86 #65797 üzenetére
"Most is csak jókat tudok róla mondani, de talán már te is ismersz hogy milyen vagyok...
Mindig valami más kell, mint ami van, szeretek új dolgokat kipróbálni.
Ráadásul a Simagic GT4 perec azóta nagyon vonz mióta megláttam, hogy létezik."Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
válasz
Gomez86 #65650 üzenetére
Ja nem is azért kérdeztem, inkább, hogy nem ártok e a gyógyulásnak, de igazából már neki álltam és nem érzem, hogy fájna közben. Le Mans hosszúsága fáj igazán
Bandit21: köszi. Igazából az achilles szakadás után(10 éve) is ezt mondták, de sosem éreztem a front átvonulásokat. Bízom benne, hogy ezzel sem lesz másként.
Mivel most így lett rengeteg időm, ezért lehet be is fizetek valamelyik setupos oldalra próbaképpen.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
válasz
Gomez86 #65630 üzenetére
BB-ből csak az MT-től egy kissebbet próbáltam, kb ugyanaz a minőség.
A kapcsolók kattanási érzetét szokták kritizálni, tény és való, hogy nem felsőpolcos, de a célnak megfelel. Annyi tekerentyű van rajta, hogy az összes fel sincs programozva, mert nem használok ennyit. De iszonyat feelinges amikor ACC-ben a rajt előtt ráadod a gyújtást és külön gombbal megtekered az indítót!
Vagy a boxban ezzel kapcsolsz le mindent... Mondjuk neked rallyzni elég lehet a kisebb is.
Alapból egy hegyesszögű L- alakú konzola van, de nekem az sehogyse passzolt a cockpitemhez, mert elég sűrűn vannak már rajta a dolgok. De ha le tudod rajzolni hogy mit akarsz, segítenek a srácok.
Az etcsy-n van fent komolyabbnak tűnő darab, de az szállítással már 6 számjegy, azzal sokáig szemeztem ez előtt, de most már nem mozgat...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gomez86 #65620 üzenetére
Neked köszönhető...
Igen, mind a ButtonBox, mind pedig a Dash MT Simtech. A kijelző pont befér a kormány karimája alatti látószögbe és SimHUB-al mindent is lehet rajta állítani.
A BB-t is felismeri minden, egyedül az első kalibrációnál kell arra ügyelni, hogy a gyújtáskapcsoló nyitott állásban legyen. Mondjuk csak az ACC-t zavarta eddig, de jó tudni. Ennyi pénzért mindkettő ajándék, ráadásul a gyártó srácok is tök jó fejek, nekem egyedi konzolt is csináltak a BB-hez.
-
-
válasz
Gomez86 #64400 üzenetére
+1
Nálam azért volt 50 fok is a GPU, de nincs klíma és 34 fok volt a lakásban ekkor...
@JulesTS Viccet félretéve bármilyen gépház jó lehet, aminek rácsos az eleje, és vannak benne porszűrő betétek, és elég nagy hogy elférjen benne a videokártyád, meg esetlegesen a hdd-k stb, ezeket az adatokat leírják a gyártó oldalon mindig. 30k körül már jó nagy választék van -
válasz
Gomez86 #64202 üzenetére
Nekem sokáig a 12-es és 13-as piros (legpuhább) volt bent (meg a BPK kis szivacsa). De a térdem miatt puhítottam még rajta: az egyik eredeti szivacsot vágtam BPK elasztomer méretűre és az került be az egyik piros helyett. Így a pedálnak van egy puha útja és utána keményebb. Azt hogy hol keményedik fel azt lehet állítani a kormányról a BRF-fel. Ezt a keményedési pontot kb. 40...100% között tudom állítani így. Nagyon hasznos tud lenni olyan szimulátoroknál/autóknál, ahol nem kell/szabad 100% féket nyomni, mert blokkolnak a kerekek.
-
válasz
Gomez86 #64114 üzenetére
Gyorsban ránéztem LMU-re, de kimondottan teljesítmény oldalról. Lassulást nem tapasztaltam többnyire, sokan az animációt is szidják a menük között, de ott nem volt semmi vész, stuttering nem volt, nem torpan meg, nincs opciók közötti lag vagy hosszú várakozás (induláskor és felvezető kihagyáskor volt egyedül, hogy kellett 5-6 mp egyszer, mire észhez tért, de ott kb indulás után már nyomtam is a backspacet egy mp-re betöltés után).
RTX 3060, 4 napja fut a gép, most lesz 5 éves a win-em win10-ről upgradelgetve, szóval ezen volt már minden is. Most is csak renderelést állítottam le a teszt miatt, nem friss indítás. Graf beállít 2560x1440, ultra settings (mert hát rF2-höz se kellett erőmű), na itt azért töltött viszonylag sokat. Nem mértem le, de 1-1,5 perc lehetett. Újabb betöltéseknél néha egy kicsivel gyorsabb, néha fele ennyi, de ez azért zavaró.
Stock minden csak preset állítás:
Ultra (Spa), napos idő, 50-75 fps között mozgott, ha nincs körülöttem senki/nem olyan hűde a pályarész akkor 90-95-be is belenyal.
High (Fuji), eső (ez azért visszavett a teljesítményből), így olyan 40-60 között mozgott, az autó nélküli, kietlenebb részeken meg 70-80. Itt a töltési idő észrevehetően jobb volt, de azért várni kellett.
High (Bahrain), napsütés, MSAA 4x-es rákerült, 50 alá nem ment, amúgy 60 körül mozgott "tömegben" is. Gyorskörön mindenkitől mentesen 90 átlag körül.Crash nem volt, de olvasva egy Afterburn vagy OC/UV kilövés helyrehozza ezeket. Szerintem pont erre is van az early, hogy kitapasztaljuk meg jelentsük az ilyeneket is és végignézzük. Egy oldal hibát azért összeszedtek kapásból, de nekem pozitívabb ez az állapot, mint ahogy hónapokig malmoztak egy FM vagy WRC-n, ahol utóbbi is csak a legutolsó patch-től lett épkézláb 4 hónapra (előbbi meg fél év után se az).
[ Szerkesztve ]
.
-
-
válasz
Gomez86 #63879 üzenetére
attól még nagyon messze vagyok, ezt a videót egy bestofcrash videóhoz nem nagyon kellene megvágniTényleg a karaktert hol lehet állítgatni ez a rózsaszín overál meg a fekete bőrszín nem jön be. Lehet ezért vagyok béna
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
válasz
Gomez86 #63346 üzenetére
Pláne mikor majd próbàlod belőni a pedálpozit meg bepaszírozni a kormányt!
Egy jótanács: a plate-en minden csavart lazíts meg, akkor fog egy picit jobban mozogni és az elemekről se húzod le a festèket…
Egyébként szép munka, ezzel a piros üléssel nagyon jól néz ki!
-
-
válasz
Gomez86 #63185 üzenetére
Bocsi, csak most kerültem cockpit-közelbe:
Atesszal gyártattam hozzá a konzolt, a TrakRacer profilba az ő nuts-uk és csavarjuk fogatja föl, alul meg van kicsit erősítve hogy ne hajoljon meg használatkor. A váltó beállításához több furatot tettem rá hogy finomhangolhassam a pozícóját. Így pont elfér a H-s váltó mellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Gomez86 #63171 üzenetére
Illetve talán még annyi ehhez a gondolathoz hogy eddig tetszett az ötlet hogy egy márkától vásároljak minél több dolgot, és akkor csak egy vezérlő SW kell aminek számos előnye van, illetve csak egy céggel kell intézni support-ot meg mindent amit kellhet. Viszont így hogy ezt buktam (mivel a Fana pedált már megkaptam), így lehet hogy elmegyek arra hogy Moza base + perecek, és egy harmadik gyártó váltó-kézifék kombója, mint pl ez:
[link]"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
válasz
Gomez86 #63161 üzenetére
fatal`-nak igaza van, vagy Clubsport BMW, RS pereccel nyitnék, vagy ha nem fontos a váltó és a kijelző, akkor Podium HUB (igaz ez most nem elérhető), vagy Universal Hub és valami jóféle perec itthonról, vagy aliról. (ha fanatecre teszed le a voksod)
Ezekhez jár a fém QR is és a hubokra olyan perecet teszel rá amilyet akarsz. -
-
válasz
Gomez86 #62731 üzenetére
"Köszi, nem segítetek lebeszélni a pénzköltésről "
Bocs, de ez a topik sosem erről szólt.
A szimezés egy végtelen pénzszivattyú...
(Egy hete vidéken vagyok és még leszek is egy darabig, Viberen dumáltunk asszonnyal, egyszercsak megkértem, hogy mutassa már meg a cockpitemet, mert hiányzik (jó persze előtte elmondtam, hogy ő is hiányzik, mert lett volna balhéság
). Megmutatta és mondta, hogy ne aggódjak még nem adta el, csak meghirdette 1 misiért. Azért egy röpke pillanatra átfutott az agyamon, hogy esetleg tényleg megtette-e, és, hogy akkor eláruljam-e, hogy pc-stül mibe fáj az egész, de inkább ráhagytam, nem akartam, hogy rosszul legyen...
)
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
válasz
Gomez86 #62727 üzenetére
A bass shakerek (buttkicker is) rohadt jók és sokat hozzá tudnak adni. Sokan használunk itt ilyen cuccokat. Én pl. 2 shakert, egyet az ülés hátán, egyet a pedáltartó lemez alatt, meg két haptikus reaktor csodát a gázon és féken. Nélkülük már nem is nagyon tudnék menni, mint ahogy kormány ffb nélkül sem.
A rugó, ami egy hülyeség és páran ennek a meggyőződésünknek adtunk hangot...
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
válasz
Gomez86 #62213 üzenetére
DD1 is jó 1000-ért, és abból lejön a 25%, csak ha BF alatt vetted volna ezeket, ugye akkor 1000-ért már kaptál volna hozzá kormányt is, meg eleve a DD2 majdnem fél áron volt.
Amúgy a DD1 is bőven kiszolgál, az a +5nm-ert úgy sem használod ki. Én ilyen 45-55% között használom az enyémet.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
válasz
Gomez86 #62204 üzenetére
Lehet köpködni a Fanát, de ez a -25%-os kupon azért több mint korrekt! Ha tényleg bármilyen kombóra ráteheted, akkor kaptál kvázi egy saját Black Friday-t, az összes termékre!
Bárkihez beszállok ilyen feltételekkel egy Monte-Carlo komplett wheel-re...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2