Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<- #2791 üzenetére
Ezt nem nevezném profizmusnak esetleg némi online rutinnak.
A másik probléma a szervezetlenség(pp össze vissza állitás stb.)
A másik a inkorrekt játék.És ez alatt nem azt értem hogy néha összekoccantok a kanyarban a jó iv érdekében vagy egy két ráfutás,hanem a direkt módón hosszú egyenesben az autóval oldalba való lökdösést mint a filmekben...
Egyáltalán nem fullos az a ford(én nem is szeretem)az igazán nagy lóerőt magas pp-n éri el.ha leveszed 600 mondjuk már alig tud 500 lóerőt ugyhogy mint mondtam nem ez a befolyásoló tényező.Pont az apró beállitásokban rejlik a titok.
Pont egy tegnapi futam.600 pp volt a beállitás én egy toyota suprával mentem ami 510 ló volt míg mögöttem victoy egy ferrari enzoval 600 pp kb 700 ló ha nem több.egyenesbe rajtam tudott lenni de a kanyarban sehol sem volt."Ez így eléggé kiegyensúlyozatlan volt és alaposan el is ment a kedvem az egésztől"
Pont ezért kellene akkor hogy mindenki ugyanolyan kocsival menjen ha nincs a garázsodban versenyképes autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mi a neve ennek a játéknak?
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen monitort vegyek?
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest