- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfjanika
tag
dehogy jó az időm, én csak arra mentem arany meglegyen mert kellett egy kis zseton , hogy autókat építsek online versenyre
gyere néha játszani velünk.
csak lazán 500pp sport soft gumi, 3-4 körök a pályákon.
vki írhatna mit megy 500as kocsival sportsoft gumin mondjuk suzukan, vagy nur GP-n.
-
Elims
veterán
válasz rfjanika #5901 üzenetére
Nekem nagyon jó volt.Tudtam,hogy azt a csíkot kell megelőznöm és megvan pont az arany. :-)
De nem sikerült. :-((( Kifutottam az időből. Kb.10(!)órát nyomtam el rá.Az ezüst meglett pikk-pakk,az arany nem. :-(( A legelső kanyarban sokszor gyorsabb voltam mint Bika,aztán abban az Eau Rouge-ban mindig lenyomtatok úgy,hogy picit meg is sodródtam,bepirult az időm...Mostmár tudom,hogy nagy "gáz el"-lel kell bevenni,de már nincs rá időm.
Onnantól már hiába értelek be,előztelek meg 1-1.5sec-mal,nem vette normál időnek.
Sajnálom nagyon. Kellett volna még egy pár óra.Sajnálom,hogy nem látunk egy Tégla időt,nagyon kíváncsi lettem volna egy Szabika-Tegla versenyre.
Bár most talán Szabika lett volna a jobb.Hihetetlen keményet ment,kétszer is!!! Szerintem kijelenthetem,hogy Magyarországon ő ment a legjobb kört ezen a 2014-es gt akadémia belga pályáján. Finoman kijelentem,hogy ez 1000%!!!! :-)
Én elbaltáztam pár órát arra a legelső hülyeségre. Na mindegy,magát a "díjat" nem a kocsit sajnálom. Pénz sem kellett volna.Van egy pár millióm.
Így jártam,pedig az angol account-om postafiókjába még email-t is kaptam erről,már így visszagondolva,de akkor még nagyon hidegen hagyott a gt6. Most sem sokat változott a dolog.Inkább előveszem a többi játékot.Egyre több lemezes/digitális van amit megvettem és ki sem próbáltam,arról meg nem is beszélve amikbe csak épp belekóstoltam.Vmikor rápróbálok,lehet menni Bármilyen kocsival,bármilyen beállítással csak 500pp legyen meg a gumi? ;-)
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
5. résszel játszik még valaki? Én mostanában álltam neki, de láttam aprón egész jó áron 6. részt is, érdemes megvenni?
-
kohai
tag
Most nézem mi ez az academy versenyek, pár napja irkáljátok már de azt hittem GT5 ös cucc .lemaradtam a jó kis nissanról
-
james001
veterán
Az új Nissan-ról képek:
Nem néz ki rosszul
Plusz új pálya is lesz a GT6-hoz: [link]https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Mini is csatlakozik a Vision GT-hez Azért erre is kíváncsi lennék hogy ők milyen concept kocsit alkotnak
-
Tegla80
addikt
válasz sz_abika #5914 üzenetére
Ez igaz,de koze nincs a regi privat szobahoz.
Itt barki bejohet,ha ismer valakit aki bent van .Regen meg csak az aki barat volt,szval ez nem egeszen az a privat rendszer.(olyan legyen ,mint a GT5ben volt.)
Hostolas szinten is szar meg mindig,holott 20napja nincs GT5 multy,12 embert nem bir el....
Hol vannak az onnan felszabaditott serverek,a javulas es stabilitas novekedes.Miert mas minden szobaban a tapadas,stb-stb
Ezeken a dolgokon a mai napig nem sikerult javitani.
Es sorolhatnam meg napestig ami fos a gt6ban az 5 hoz kepest.(szamomra mindenkepp)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Segítsen kérem aki tud.Másfél hete nem kapcsoltam be a gépet az academy kudarcom miatt.
Most azon gondolkoztam,hogy eladjam cakk-pakk az egész ps3-as szekciót.Nézegettem a hirdetéseket és találtam vmit..lebeszéltem,megrendeltem,egy-két nap és itt van.Egy g25-ös kormányról van szó.
Mit kell mindenképp megnéznem amikor kibontom/tesztelem?Kicsit félek az eladótól..még az is elképzelhető,hogy a dobozban tégla lesz de akkor utoljára húzott be vkit a kedves eladó,lebenzineznék hozzá.
Ha mégis kormány lesz benne méghozzá a g25,mit kellene átnéznem?
Mégvmi...Sokáig kutattam és megtudtam,hogy vezetékes. :-/ Megtudom vhogy csinálni,hogy vezetéknélküli legyen?Nem lehet kapni vmi jeltovábbítót ehhez?Vagy vegyek usb hosszabbítót és vigyem körbe a szobán?Egyenesen nem lehet,mert félek,hogy felakadunk a vezetékben..
Vmint első pár hónapban asztalra szerelve használnám,mennyire hagy rajta nyomot?
Egy koloniál dohányzóasztalra tenném rá..nem szeretném szétkarcolni.Előre is köszönöm!! :-)
-
Elims
veterán
válasz sz_abika #5917 üzenetére
Hezitáltam is a kiíráson..tudtam,hogy marhaság,de mondom hátha.. :-))
A kormányon min kellene átnéznem?Minek kellene mondjuk lötyögnie,hogy pont 10fillért érjen. :-)
Elég jó árért jutok hozzá. ;-)Szerk.: viszont mintha úgy emlékeznék,hogy írtatok vmikor vezetéknélküli kormányról,nem?Rosszul emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Kis nehézségek árán 40-50perc patch tudtam vele menni egy pár szabad kört.Hogy tudtam és menni az relatív.. :-)
Teljesen más mint a joy.Teljesen! A megfelelő ívek felejtősek még nagyon...többször egy-egy kanyar előtt teljesen megálltam. :-) Másabb "irányítani".
Működik rendesen.A H váltó nem üzemel,a szekvenciális igen vmint a kuplungot sem érzékeli.Ez csak a gt6 "hibája" lehet?Mégvmi..találtam egy youtube-os nissan-t az eladó kocsik "új" felirata alatt.Megvettem 350e-ért.Ez Az A nissan?A mostani academy-s nissan?
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz SylarHUN #5923 üzenetére
Nagyon köszönöm! :-)
Már nyomom vele azt a belga pályát. Ugyanúgy hagytam mindent,kipörgésgátló ki és gyerünk..
Őszintén írom -és hiába jön a kontra-,hogy ezzel a kormánnyal egy x kanyart beveszek 150-nel,addig joy-jal csak 145-tel és akkor hibátlan íven.
Második napja mentem vele,de az említett belga pályán 2:28-at mentem. 2:21 volt az arany ugye?
Sylarhun,hallgass rám és vhogy gyűjts össze egy ilyen műszerre vagy ha Hatvanhoz közel laksz írj egy üzenetet és elviszem neked önköltségen egy pár hétre.Teszteld le,tényleg komoly.. :-))
Elég jó áron jutottam hozzá,nem hol-mi 40-50e-kért.... -
Elims
veterán
válasz SylarHUN #5927 üzenetére
Pedig ez kinézetre oda-vissza alázza ezt a g25-öt! Nekem meg még a váltóról is hiányzik a logitech matrica tovább csúfítva a külalakot,de nincs széthajtva.
Félve kérdezem meg..jól látom a "wireless" feliratot?? :-o Csak jól emlékeztem én...
Miben volt ez rossz?Visszatérve,Academy-s Nissan.Egyébként igazad van,tényleg nevetséges,hogy más szenvedett érte napokat!! -mert egy-két nap alatt senki nem csinálta meg joy-jal az tuti-,más meg egyszerűen megvásárolja potom 350e-ért. Most nekem jó,de ha meglett volna akkor most biztos idegesítene kicsit.
De legalább versenyeztünk. :-)Előre megkérdezem..lesz még ebben az évben olyan vmi,ami ugyanígy határidős verseny?Esetleg egy-két hétig/hónapig tart majd?Tudtok vmi ilyesmit?
-
james001
veterán
Nissan Concept 2020 videó
Aston Martin DP-100 videóAston Martin k*rvára tetszik.
-
james001
veterán
Itt van egy pár kép is az új Aston-ról.
-
Tegla80
addikt
Minden ilyen ugymond concept autora van tt,ha bekerul.(2het talan)
Azon ido alatt,ha teljesited ,megkapod ingyibe....azon kivul meg megveheto.
Az M4 mar volt,igy csak creditert lehet a tied,mint minden mas amid nincs meg meg,de mar volt.Senna:, meg bele se kezdtem
Sony® & PlayStation®
-
ldave
félisten
GRID: Autosport-t megvette/megveszi valaki GT6 mellé? Nyújt valami újdonságot ez a játék szerintetek a GT-hez képest?
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz james001 #5935 üzenetére
Nekem a versenyjáték a GT-t és a Mario Kart-ot jelenti, sok mindent próbáltam az évek során (NFS, Burnout, Ridge Racer, F1 sorozat ...), olyan nagyon más játék nem tudok megfogni ebben a stílusban. Tavaly kaptam kölcsönbe egy GRID 2-t, na azzal elég jól elvoltam, amíg nálam volt.
A Slime draws near! Command?
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #5933 üzenetére
Köszi szépen! Érdemes lesz akkor ránéznem.
A Senna-ra most ránéztem.2. kör kormánnyal bronz. :-) Igaz,nem egy ördöngősség..
Nem láttam ott a többiek idejét.Senki nem próbálta még ki?
Az elején van egy komoly kis vmi Senna-ról.LDave: Nem is hallottam még arról a grid-ről.Én a 3-at vettem meg a múltkori akcióban.Szerintem nagyon jó.
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #5933 üzenetére
Most próbáltam ki a Senna-s részt.
Szerintem nagyon méltó módon összerakták.Jól sikerült!
Az első két rész pikk-pakk megvan.1-2óra és arany.A 3-tól kezdődik a móka... :-)
Kíváncsi leszek rátok,hogy mennyit vertek rám.Friss kormányosra.De később visszanézek. ;-)Nektek hogy vannak beállítva a dolgok?Én amikor legelőször rátettem a gépre a kormányt akkor így állítottam be:
Kormányzás típusa: Szimulációs
Szervó rásegítés: Ki
Visszacsatolás erőssége: 4Vmint a Senna részben a vezetési beállításokban a váltó -természetesen- kézi,minden ki,tapadás szabályozás: 3,abs: 1,korm.eeőssége: 4 (levettem 5-ről,joy-on azon volt,jobban kanyarodott).
Szerk.: James: rossz a linked.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
SylarHUN
senior tag
-
james001
veterán
Nem tudom mit tökölnek rajta,gondolom csinálják közben a GT7-et is.
Amúgy ha már GT7,róla is kikerült egy-két érdekesség,a Reddit-en volt egy kérdezz-felelek Kazunori-val:
- A GT6-hoz jön majd egy motorhangokat feljavító patch,de Kazunori szerint csak a GT7-ben lesznek igazán "realisztikusak".
- Nem lesz GT7 Prologue.
- A GT7-ben is lesznek ugyanúgy Standard modellek amik még mindig a GT4-ből lesznek átrakva,persze minél több új Prémium kocsit is beleraknak.
- Átalakul a Photo Mode.
- Nem biztos hogy viszont láthatjuk a klasszikus pályákat,inkább több "igazi" pályát akarnak belerakni.Ennyi érdekeset szemezgettem ki,mást nem nagyon találtam GT7-el kapcsolatban.
-
Elims
veterán
válasz SylarHUN #5944 üzenetére
Köszi! :-)
Patent.Viszont a 90e-t nagyon sokallanám érte.Talán 20.James: Ebben a nagy pénzhajszolásban csak nyomják ki egymás után a játékokat ilyen-olyan belekapásokkal.Én inkább azt mondanám,hogy jöjjön a gt7 2év múlva és rakjanak ebbe több energiát.
Azt nem olvastad véletlenül,hogy mikor jelenik meg? -
rfjanika
tag
sztem nagy változás abban se lesz csak annyi hogy ps4re fog gondolom kijönni. ezt a motorhang javítást is már mióta ígérik.
nagyon nagyon remélem jó fizika lesz a project cars-nak mert grafikára hibátlan és akkor a gt6 vagy gt7 csak jelenthet majd. azért amilyen grafikával vannak már játékok picit összeszedhetnék magukat
-
Elims
veterán
válasz james001 #5947 üzenetére
Fasza. :-/
Akkor ez a 6 megy a levesbe.Biztos,hogy hanyagolni fogják.
Az 5-tel is még nagyon sok ember játszott,online is és zokszó nélkül lenyomták.RfJanika: Lehet.De biztos,hogy nem lesz olyan sikere az első pár hónapban mint a többinek,szerintem.Ahhoz gép is kell...
Ezen a grid-en viszont én is gondolkozom.. Amikor megjelent a pluszban az ingyenes játékok között,James azt írta,hogy meglepően jó! Nekem akkor még nem volt előfizetésem sajnos,így lehet,hogy most megveszem lemezesben.Remélem megéri azt a 4-5e-t.
Apropó..James.Most láttam az apró oldalon,hogy Zolar eladja a gt6 játékát magyar nyelvvel (most nagyon jó benne!! a Senna-hoz). 5e Ft-ot kér érte.
Pofátlan módon lehet,hogy még postával is odaadná annyiért.. :-) Annyit viszont már tényleg megér. Igaz jegelve is van,de az még nem jelent fixet.
Persze te tudod. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest