Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #5933 üzenetére
Köszi szépen! Érdemes lesz akkor ránéznem.
A Senna-ra most ránéztem.2. kör kormánnyal bronz. :-) Igaz,nem egy ördöngősség..
Nem láttam ott a többiek idejét.Senki nem próbálta még ki?
Az elején van egy komoly kis vmi Senna-ról.LDave: Nem is hallottam még arról a grid-ről.Én a 3-at vettem meg a múltkori akcióban.Szerintem nagyon jó.
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #5933 üzenetére
Most próbáltam ki a Senna-s részt.
Szerintem nagyon méltó módon összerakták.Jól sikerült!
Az első két rész pikk-pakk megvan.1-2óra és arany.A 3-tól kezdődik a móka... :-)
Kíváncsi leszek rátok,hogy mennyit vertek rám.Friss kormányosra.De később visszanézek. ;-)Nektek hogy vannak beállítva a dolgok?Én amikor legelőször rátettem a gépre a kormányt akkor így állítottam be:
Kormányzás típusa: Szimulációs
Szervó rásegítés: Ki
Visszacsatolás erőssége: 4Vmint a Senna részben a vezetési beállításokban a váltó -természetesen- kézi,minden ki,tapadás szabályozás: 3,abs: 1,korm.eeőssége: 4 (levettem 5-ről,joy-on azon volt,jobban kanyarodott).
Szerk.: James: rossz a linked.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest