Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Na így egy év távlatában meglepően jó ez a GT7. Az elején fenntartásokkal kezeltem, mert előtt csak a Forza játékokkal toltam. Mondjuk van benne 1-2 idegesítő dolog. pl.: Pénzt szerezni óborzalom a játékba ez elég idegesítő, a single-player mód nekem kevés, lehetne benne több tartalom. ( nem játszok online, nem igazán érdekel.) Jó persze most jött ez a Forza copy heti feladatok, de hát az is elég kevés. :/ A másik amitől agyf@szt tudok kapni azok a pörgethető jutalmak, mindig a legalacsonyabbat adja pedig már jópárat kiterkertem ..elég uncorrect.
Viszont, grafikában messze jobb mint az új motorsport pedig régebbi játék, fizikában is jobb , ott olyanok most az autók mintha jégen csúszkálna az összes. A dualsense kontrollerrel zseniális a játékélmény ezt sem lehet tőle elvitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest