Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Olvastam erről is, dehát... nem tudom. Nekem mindenesetre aggályos, persze nyilván jobb mint a semmi, de tudtommal az Emírségben már harmadik dózist is terveznek (nem mostani infó) emiatt, de megmondom őszintén totál nem vagyok naprakész ezzel a vonallal jelenleg.
Gondolom ha ATV akkor független orvos lehetett, tekintve hogy minden orvos azt mondja hogy be lehet adatni nyugodtan csak már legyen valami védettségünk nem is lehet vele baj, de... hát bennem van a félsz azért ha nem fog egy esetleges fertőzés esetén sokat segíteni, pedig nem is ér annyira sokat a rongyos életem. Meg hát tényleg nem bíztató hogy Szijjártó kérésére lett elfogadva a használata... de ez nyilván nem jelenti azt hogy a kínaiaknak nincs meg a know-how a vakcinák fejlesztéséhez, biztos tudják mit csinálnak. Remélhetőleg a WHO is elfogadja és az EMA is rábólint, ahogy majd a Sputnikra is rá fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest