- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csababarca #101505 üzenetére
Hétvégén mondták, hogy utánajárnak ennek miért nem küldte ki a gyártó a kártyát. Valamit kamukáztak a lakcímmel, hogy lehet nincs mindenkinek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
this is life #101380 üzenetére
Én környezetemben a második is kiütötte őket kis időre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cs1csó #101310 üzenetére
Magyarországon élő külföldiek is pórul jártak. Egyelőre nem kaptak kártyát.
Lehet már támadják is ezt az egészet az alkotmánybíróságon csak ugye azt nem fogják lehozni a médiában.Tavaly mehetett mindenki nyaralni országon belül. Idén nem. Mégis mi változott? Ja hogy van vakcina. És?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angelina87 #101240 üzenetére
Jaja most már nincs kecmec.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A poltopik témájába tartozó hozzászólásokat kérlek ne itt vitassátok meg!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csababarca #100968 üzenetére
Na, végülis bejött.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Narxis #101027 üzenetére
Fakenews.
You are confusing between two statements:
1. The 3rd wave will kill 60-70% of vaccinated people. (False)
2. 60-70 percent of deaths caused by third wave will be those who are vaccinated. (True)
The two statements are not the same. 2nd statement is what the model is trying to convey. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freeknight #101004 üzenetére
Nem lehet csak védettségihez kötni a nyaralást. Akkor mondják ki kerek perec hogy PCR is jó a szálláshelynek. Ja hogy az EÜ adat a védettségi meg nem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gulyás Gergely elmondta, mikor mehet koncertre, étterembe, aki nem oltatja be magát
A nem védetteknek mai tudásunk szerint legalább augusztusig fenn kell tartani a korlátozásokat Inkább nem mondok semmit. Azért egy hétvégi nyaralást megpróbálunk júliusban...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
South Velen #100787 üzenetére
Google cache segíthet esetleg ha az URL-re keresel és a tárolt változatot kéred.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hieronymus #100740 üzenetére
Simán, csak bele kellett volna keverni az ivóvízbe.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angelina87 #100690 üzenetére
Kínában kommunizmus van. Olvass utána mit is jelent ez a gyakorlatban (szabad információ áramlás nuku).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angelina87 #100619 üzenetére
Kínával ne példálózz kérlek. Nézd csak meg a statisztikát. Az elmúlt 1 évben 2 COVID áldozatot jelentettek. Ez egyszerűen lehetetlen egy milliárdos lakosságszám esetén. Kamu az egész ami onnan jön. [link]
Ausztrália viszont jó példa lenne, csak nem Magyarországgal szemben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Viktor77 #100564 üzenetére
Pont ezért van 3, azaz HÁROM koronavírus topik, hogy mindenki megtalálja a kedvének valót.
Laza
Érvelős
ProLazában elfér ez, ki kell engednie a gőzt mindenkinek. Engem spec. mások irritáltak a stílusukkal, ők azóta másik topikot választottak. Laca nem árt senkinek, ellenben másokkal akik személyeskedő hangnemben reagálnak vagy vulgárisak.
Kicsit olyan ez mint a politika topik. Azért engedjük a létezését, hogy itt lehessen róla beszélni és ne kelljen mindenkinek valami blogbejegyzés alatt tömörülni. Semmi több.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gangstagergo #100439 üzenetére
Köszi, beírtam a tudnivalókba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HellGreg #100427 üzenetére
Nekem a legjobban eddig a JYSK megoldása tetszett. Laminált kis papírokra tettek lopásgátlót és azt kell elvenni bejövetelkor, majd leadni a pénztárnál. A kosaras megoldást nem szeretem (pl ami DM-ben van, tiszta parfüm az egész fogantyú a sok teszter miatt, fél napig bűzlik utána a kezem)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
looser #100305 üzenetére
Teljesen mindegy. Gondolom nem egy biolaborba tervezel látogatást tenni.
El tudod képzelni mennyire mindegy ez, hiszen a lakosság 1% használ minőségi maszkokat, a többiek házilag készített vagy orvosiban flangálnak.Részecskeszűrős legyen (mert ugye van gáz és még más fajta szűrős is).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S e t h #100265 üzenetére
"Jobb, mint fullba tolni..." a tudjukmit.
De ha nem jött volna le, akkor kérlek hagyd abba ezt a közösségromboló tevékenységedet és a megfelelő helyen add ki magadból.Ricardo: megértem az igyekezetedet, de akkor majd a többieknek is jelezd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kitört a cirkusz az állatkertnél, rendőrt hívtak a maszkellenesekre
https://www.blikk.hu/galeria/maszkellenes-allatkert-cirkusz-ujranyitas/3wp3c22 -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
"A lelki tényezők sokat számítanak. A karantén miatt depresszív, kiégett állapotba kerülhettünk, ezért fontos, hogy kommunikáljunk sokat, ne maradjunk egyedül, ne szigetelődjünk el. Ha nem hallgatják meg a problémáinkat, és kapunk empatikus figyelmet, akkor hajlamosak vagyunk a lelki gondokat felesleges evéssel palástolni. Ez egy pótcselekvés, egyre csak eszünk, hízunk, emiatt bűntudatunk van, amit megint csak evéssel orvosolunk."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angelina87 #100184 üzenetére
Hoppá, már én is hallottam mástól ezt a május 23-at. Valamit tudnak a szállodások vagy csak konteó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hajrá Fradi! [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tolonganak a népek a benti asztaloknál. (Jamie's Italian a várban)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ricardo #100052 üzenetére
Igen ez is egy logikus reakció. WC-re be lehet menni, de nincs kapacitása a bárnak ellenőrizni, hogy WC-zés után nem-e ült le az oltott haverok asztalához.
De azért egy étteremben vagy cukrászdában ez nem ennyire nagy veszélyforrás.Majd idővel, mikor csökken az elviteles forgalom, mert máshol ücsörögnek az emberek, akkor jön a nyitás 2.0 és megnyitnak ők is valószínű.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ricardo #100048 üzenetére
Mondod te. A hangsúly viszont a megkülönböztetésen van.
Más: ez azért elég gáz, hogy azt nyilatkozza a sajtóreferens nem tudja mennyi érkezett. Szerintem ez nettó hazugság vagy megtiltották neki fentről. Hogyne tudná egy oltópont mennyi érkezett. Még egy kiló almát is szállítólevéllel visznek, nemhogy Fájzer vakcinát....
"Azt egyébként senki sem tudta pontosan megmondani, hogy a Semmelweis Egyetem hány dózis vakcinát kapott erre az alkalomra, vagyis hogy jut-e mindenkinek, aki sorba állt. Kérdésünkre erről Dávid Orsolya, a Semmelweis Egyetem sajtóreferense annyit árult el, hogy az „ad hoc” szállítmányról, amely éjszaka érkezett, a kórházak is csak derült égből villámcsapásként értesültek. A Honvédkórháztól és több másik egészségügyi intézménytől eltérően azonban a Korányi Sándor utcában nem fogyott el a Pfizer. Egy katona találgatott később, hogy több mint ezer adag jöhetett."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S e t h #100026 üzenetére
Egyrészt csak itt vagyok moderátor való életben nem játszok rendőrt, másrészt szerintem ez a túlélés alapja. Nem vitázom olyannal akihez semmi közöm. Családon belül elmondom a véleményem annak, aki erre kíváncsi.
Unokatesóm rászólt valakire a buszon. Mi volt erre a reakció? Szándékosan bele köhögött a levegőbe. Hiányzik ez a francnak. -
radi8tor
MODERÁTOR
Kedves Vendégeink
Félre értés ne essék! Nem oltás elleni kampány, sőt, mi is oltottak vagyunk! Nem politikai hirdetés, nem lebeszélés az oltásról!
DE! 4 millió beoltott után megnyitnak a belső terek a beoltottak számára, amit szigorúan ellenőrizni kell, különben súlyos bírságot rónak a vendéglátósokra!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy mi, a Nokedli étterem ebben a megkülönböztetésben NEM vesz résztNEM nyitjuk ki belső terünket, marad a terasz mindenki számára, NEM kérünk igazolványt, NEM teszünk különbséget vendég és vendég között
Nekünk a vendég az vendég, legyen az idős-fiatal, fehér-fekete, kutyapárti-macskapárti, beoltott-nem beoltott
Mi szeretünk mindenkit!
Várunk továbbra is mindenkit szeretettel -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk #99987 üzenetére
12 embert találni adminisztrációs teher? Hmm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Cili néni olt
[link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Narxis #99965 üzenetére
Jaja itt kezdődnek a bajok, amikor azt hiszik egyesek megmondhatják mit csináljon a másik.
Kezdődött ez tavaly a buszon a megmondóemberekkel, akik neki estek utastársaiknak, mert nem volt rajtuk maszk. Aztán most ami a vakcinák körül megy...
Én ezzel szemben, ha valami olyat látok, ami számomra aggályos (pl nincs maszk), akkor nagyobb ívben kerülöm el. Ha még krákogni is hallottam előtte, akkor levegőt se veszek egy darabig. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
andor80 #99959 üzenetére
Köszi a segítséget, szóval akkor ha jól értem éjfélig nem veszélyes a horgász családtagjaira a covid, de éjfél után megjelenik a rohadtul veszélyes covid?
Vagy mondjuk ki, azért van ez hogy ne kelljen a yardoknak annyit intézkedni a horgászoknak álcázott bulizók körében?! (költői kérdés volt) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GypsFulvus2 #99954 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Szombattól kezdve éjszaka is lehet horgászni, de csak védettségi igazolvánnyal"
Auuuu ez fájt.
Tuti a halak védelmében van.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest