Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Nem akarok én senkit megbántani, de most komolyan kit érdekelnek a diákok? Az hogy 1 évet ismételnek tegyük fel a legkisebb gond.
    4 Halott van, és nálunk harmat gyenge az egészség ügy? ebből fog jó kiserülni? Bevetik a katonaságot is....
    Amúgy meg úgy ősszintén mit eszik a Diák? ha a szülei nem dolgoznak és nem tartják el? Egész család oda veszik...
    Szerintem most a jővedelm forrás megtartása a legfontosabb, de közben meg kell oldania virus se terjeden. Kettő együtt nem egyszerü....

    Tesómnak vállalkozása van, már lett a boltba felszerelve riasztó. Ezt megbeszéltünk ha az embereknek nem lesz pénze éhezni fognak, és igen lehetnek még ebből komoly zavargások.
    Van fontosági sorrend, egyik Ph tag irta volt külföldi kontaktja valszeg a virust kapta el. Még se csináltak rajta tesztet, gondoljunk bele mennyi valós beteg lehet magyarországon?
    Jelenleg 2000 fő a minimum amit én a józan paraszti esemmel gondolok. Ehhez nem kell tudosnak lenni, ráadásul nem kell korona virus se hogy az egészség ügy megöljön valakit. Most előjön a rendszer hiányosága.

    Reméljük a legjobbakat, én is próbálom itthon maradni. Én járok szüleim helyet boltba. Az olvasotak alapján, a virus ellen semmit se ér a fokhagyma, se a győmbér. Láthatatlan ellenség, amiből lehet hatalmas katasztrofa. Főleg ha az emberek nem veszik komolyan.


    Abádszalókról irok, egy Samsung gyárba dolgozom. De Csütörtöktöl elmentem táppénre, péntek hivott a fönök maradjak jövőhéten is azon.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák