Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #73261 üzenetére

    En azert oltanam eloszor a 80+-os generaciot, mert kozuluk kerul ki a legtobb halott. A media allandoan azt magyarazza, hogy milyen sok intenziv agy foglalt es mennyien halnak meg, ill. milyen sok a pozitiv.

    Ha az oltas miatt mondjuk 90%-kal lecsokken a napi halottak szama, tehat kb. napi 100 vagy az alattira itt Nemetorszagban, ill. megint drasztikusan csokken az intenziven kezeltek szama, akkor mar csak a napi pozitivra teszteltekkel tud a politikus meg a media riogatni.

    A napi pozitiv szamnal meg jo lenne ha a media elkezdene mar az embereket felkesziteni, hogy az oltassal nem a pozitivak szama fog csokkenni, hanem a halottak es korhazban kezeltek szama. Tehat ha kitart a politika meg a media is a napi pozitiv tesztek szama mellett, mint mutato, akkor nagyon nagy bajban leszunk, mert hiaba oltatja magat halomra a nep, a virust ki fogjak mutatni a szervezeteben, meg akkor is, ha nem betegszik meg tole.

    Persze lehet, hogy annyira buta a tarsadalom, hogy benyeli a napi pozitivak szamat, mint iranyt, es az 50-es ertek lesz az iranymutato, na de akkkor itt meg honapokig hard lockdown lesz, meg akkor is, ha a lakossag fele be lesz oltva.

    Merkel meg a sleppje amugy idegesit, mert pl. Ramleow aki behozta, hogy legyen ez a 15 km-es lakhelyelhagyasi megkotes, na pont az o tartomanyaban nem vezetik be. Egy nagy kengurufarokkal vernem arcon, mert mast nem erdemel, beugratja a tobbit ebbe az eszetlen megszoritasba aztan o meg szepen kihatral az SPD-vel kozosen. Hanyas az egesz.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák