Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz tom_tol #72239 üzenetére

    Jogos! :R

    Már a visszaszámolt átlagos vércukor szintet írtam be a % azt hiszem 6-6,5 volt valahogy legutóbb és innen jött ki a 7-7,1 mmol/l.

    Memmaao na akkor... meddő vita de mindegy. :) 3 körzet van váltani nem lehet mert egyik sem fogad ergo a házi olyan amilyen... műtét előtt nem vette észre ls nem gáz? Wat? Már bocsi de lágyéksérv és háló beültetés és az anesztez dokinak nem felelőssége, hogy egy ilyen alapvető hibát elvétett? Neki nem is kell megnézni a kór lapot? :U Évente laborra jért előtte is mivel a rendőrségnél meg volt követelve és megmaradt neki mint szokás, ha kell ha nem évente vér + vizeletet kért a házidokitól.
    Beteg felelőssége jaja ezt elég gyakran hallani újabban... megint a ló túloldalán vagyunk szerintem. Az átlag egészségtudatossággal nagyon egyetértek veled de attól függetlenül még mindig az adott témánál tartunk, ha te folyamatosan évek óta felelsz a cukrosok utógondozásáért szerinted nem lenne elvárható, hogy tudd a táplálkozási minimumukat legalább? Forgathatjuk a dolgot de megint ott tartunk, hogy a dokik egy része vagy megszakad mert annyira próbálja vagy szarik bele a 4. emeletről és csak bejár mert mást nem nagyon tudna elképzelni, esetleg tol ezerrel a maszek felé. Voltunk az elmúlt pár évben jó párszor korházban hidd el láttuk mi megy, megint a cukros eset: Üres kórterem... a nővér azután hajlandó áttolni egy 55 éves alapvetően a cukron kívól jó állapotú embert a másik terembe a bakteriális fertőzésben haldokló mellől, hogy felajánlasz neki egy tizest, addig hirtelen nem volt kórterem. Ez kb mindent elmond a hazai nagy átlag hozzáállásáról. :(
    (honvéd ez is)

    De az sem rossz, hogy a kutyát nem érdekelte egyik barátom vérnyomása (átlagosan 150/80-akat mért napközben... 22 évesen, nincs bagó nincs pia :U ) háziorvos és az sztk-s is közli túl sokat idegeskedik, ha az üzemi orvos nem megy utána kitudja mikor derül ki, hogy ja amúgy az egyik veséje nem megy a másik meg az utolsókat rúgja és tessen ezentúl bejárni két naponta. :U

    Ez rég nem csak arról szól, hogy mit tanultak anno. Ha van egy szakmám és azt végzem akkor érdekeljen legalább annyira, hogy a kapcsolódó ágazatokban van akkora alap tudásom, hogy rendszer szinten lássak át dolgokat... ja, hogy ahhoz akarni is kéne.

    Újra mondom, no offense. :)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák