Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Látszatra jó hír, de szerintem katasztrofális: [„Szinte percenként jönnek az e-mailek a kollégáktól, hogy mégis fel kívánják venni az oltást”]

    "Az oltás utáni pozitív tapasztalatok egyre többek félelmeit oszlatják el a vakcinákkal kapcsolatban, erről beszélt a Bors megkeresésére a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet ápolási igazgatója."

    Egy orvos, akinek ismernie kellene a szakmájának alapjait, látnia kell a koronavírusos betegek állapotát, tudnia kellene a szakirodalom követését, abból von le mélyreható következtetést, hogy a munkatársa miről számol be a injekció beadása után. Ez elkeserítő. Mire gondolhatott? Ahogy beadják krokodillá változik? Vagy elkezdi Bill Gatest imádni? Pedig tudnia kellene mérlegelnie:

    1. Mi az esélye a koronavírus elkapásának, ha olyan betegeket ápol.

    2. Pontosan ismernie kellene a betegség kockázatát.

    3. Ismernie kell a vakcina hatásmechanizmusát.

    4. Ismernie kell a vakcina hatékonyságát.

    5. Ismernie kell a vakcina biztonságát, mellékhatásai.

    6. Tudnia kell, hogy a nyájimmunitás eléréséhez szükséges a saját beoltása is.

    7. Tudnia kell, hogy ha nagyon nagy valószínűséggel nincs is hosszútávon jelentkező mellékhatása, viszont az még nem zárható ki teljes valószínűséggel.

    8. Ismernie kell azt, hogy legalább 5 millióan kaptak már oltást világszerte és eddig minden a legnagyobb rendben van.

    Nem, őket egyik sem érdekli, hanem számára a kollégái beszámolója a lényeges, aki maximum csak annyit tud mondani, hogy alig éreztem valamit, alig fájt, picit bepirosodott és más semmi.* Ez szerintem siralmas!

    *"Később sem éreztem mellékhatást, Covid-tüneteket sem hozott elő, nagyjából 24 óra múlva mintha éreztem volna minimális helyi izomfájdalmat, de ez az oltásoknál teljesen természetes. A munkatársak sem számoltak be semmilyen komolyabb tünetről, így az eddig bizonytalanabb kollégák is egyre bátrabbak. Szinte percenként jönnek az e-mailek, hogy mégis fel kívánják venni az oltást."

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák