Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    A muníciónk 11 hétre elegendő, nagyjából ennyi időt adunk a koronavírusnak, hogy kitombolja magát Magyarországon. - magyar zenész, mondjuk amikor tombol egy vírus, ez talán nem a legszerencsésebb szóhasználat. De hátha a zenéitől elmenekül..

    Merkel: Minden állami intézmény arra törekszik, hogy megóvja Németország közösségét és korlátozza a járvány által okozott gazdasági, társadalmi és kulturális kárt. Ehhez a küzdelemhez a tudomány nyújt zsinórmértéket, a tudomány álláspontja pedig az, hogy mivel nincs védőoltás a vírus ellen, és nincs gyógymód az általa okozott betegségre, le kell lassítani, „hónapokra szét kell húzni” a járványt, hogy időt nyerjenek a kutatók, és el lehessen látni a betegeket.

    Hogy lehet ezt a széthúzást megoldani, tegnap még 60-70%-os infekcióval számoltak, ezt szétteríteni, hogy ne essen össze az EÜ-ellátás, ez akár év vége is lehet (?).

    1 fertőzőtt 3x fertőz az előrejelzésük szerint, ha ez a szám 1 alá megy, akkor már kialakul az immunitás. A mostani intézkedéseik eredménye elvileg 2 hét múlva fognak megjelenni a számokban, mert ennyi a csúszás a beérkező adatokban, lappangási idő 5-6 nap, utána 5-6 nap összejön a diagnózis meg jelentés csúszásokból is.

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák