Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz tom_tol #55251 üzenetére

    "Biztosan vannak intézmények ahol nagyon komoly problémák vannak de országosan mindenhol?"

    Hétfőről kedd virradóra voltam a Szent Imrében, és közel sem tapasztaltam olyan állapotokat amelyeket ezekben a cikkekben taglalnak.
    Az orvosok és ápolók viselkedése is szöges ellentétben volt ezekkel az elméletekkel.
    Ha jól tudom itt még kérdezte is valaki, hogy a folyóson hány beteget tároltak, - akik kvázi kiszolrultak a rendes elfekvőkből. (egy ilyen sem volt)

    A mentős sráccal 30 percet beszélgettem, miközben vártunk a gyorstesztre és az odaút alatt, és sem a viselkedése, sem a mondatai nem támasztottak alá olyan dolgokat amelyeket itt néhány cikkben olvastam. Bár a srác előrevetítette, hogy szerinte hamarosan probléma lehet, amennyiben mindenkit megpróbál beszállítani az OMSZ, hiszen akkor tényleg másoktól veszik el a helyeket, vagy legalábbis a vizsgálati időt.

    A topik alatt mintha lenne is egy felhívás, hogy rémhírterjesztés tilos.
    Nem tudom ez mennyire van komolyan véve, illetve mennyire lehet azt megengedni, hogy bizonytalan forrásból származó véleményeket kész tényként állítunk be itt a topikban.
    Ez semmiképpen nem hasznos abból a szempontból sem, hogy van egy rakás állampolgár aki még nem kapta el a betegséget, sajnos így bennük is hamis kép alakulhat ki a mostani eü-helyzetről, és megbetegedés esetében jóval nagyobb lehet majd a para-faktor. :(

    Biztosan nem rózsás a helyzet, de összeomlásközeli állapotok biztos nincsenek.
    Ráadásul borzasztó szemétség az orvosokkal, ápolókkal, mentősökkel szemben is, akik mindent megtesznek értünk.
    Elnézést a kirohanásért, de ezt ki kellett írnom magamból...

    Ez egy olyan betegség amelyre nincs gyógyszer, és kerülnek be olyan állapotban polgártársak, hogy nem tudnak rajtuk segíteni. (sajnos)

Új hozzászólás Aktív témák