Új hozzászólás Aktív témák

  • idegen lény

    őstag

    válasz Csatravi #33989 üzenetére

    Olvastátok a kísérlet leírását? Nem kellett hozzá több hónap. Ha jól értem, akkor két hét alatt betanították őket, ami után még öt napig gyakoroltak, de máshol meg egy hétről írnak. De mindegy is. Még csak kiképző sem kellett hozzá, mert egy Detection Dog Training System nevű eszközt használtak hozzá. Sima klasszikus kondicionálást alkalmaztak. Kontrollált kettős vak kísérlet volt összesen 10 388 minta felhasználásával.

    (#33996) Hieronymus idegen lény (#33982)
    Nem volt ez teljesen előzmény nélküli. "Számos tanulmány bizonyította a kutyák rendkívüli szaglásélességét olyan fertőző és nem fertőző betegségekben szenvedő személyek kimutatására, mint a különböző típusú rák [ 2 ], malária [ 3 ], bakteriális és vírusos fertőzések [ 4 , 5 , 6 ]" Én nem ettől tartok. Nagyobb gond lehet az, hogy a kutyák is elkaphatják a koronát. Nemrég halt meg az első kutya bizonyíthatóan koronától. Ráadásul lehetséges, hogy ők is elvesztik tőle a szaglásukat, mint az emberek. Az viszont tényleg tragédia lenne.

    (#34000) attiati Hagyjuk már ezeket az értelmetlen színkódokat. Ennek semmi köze sincs a valós veszélyhelyzethez. Az USA is sárga és Norvégia is. Hogyan lehet egy kategóriába tenni ezt a két országot? Amikor az USA az öt-tíz legfertőzöttebb ország között van. És akkor majd csodálkoznak, ha az emberek nem fogják komolyan venni a járványszabályokat.

    [ Szerkesztve ]

    AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

Új hozzászólás Aktív témák