Új hozzászólás Aktív témák

• Csókolom

tag

válasz lacafaca #118434 üzenetére

mar nem ertem tenyleg, hogy miert kell Magyarorszagban mindent ami egyszerü es egyebkent a leglogikusabb ut lenne megforditani igy...
    -Itt ugy volt az oltasom, hogy (forditva, mint a kormanyrendelet szerint :DDD )
    szoval felhivtam a haziorvosomat, hogy oltatni szeretnek corona ellen. Erre megnyitotta a szamitogepeben az aktamat, es feljegyezte benne, hogy igenylem az oltast. A telefonba pedig elmondta, hogy ez szervezest igenyel, ennek (az igenyelt oltasnak) csak akkor van ertelme, hogyha a masodik is fel lesz veve tovabba egy ampulla meggyitasahoz több embert kell összeszednie, hogy egy ampulla felhasznalasra kerülhessen, biztos vagyok-e benne, hogy akarom? Montam neki, hogy igen.

Jo, akkor majd vissza fog hivni, ha a szükseges mennyisegü jelenkezö összegyült, es megegyezünk egy idöpontban, hogy delelött vagy delutan. Nehany nappal kesöbb visszahivott, hogy mikor mehetek, a megrendelt ampullak megerkeztek es megegyeztünk egy csütörtök delutani 18 oraban. Ott az oltas utan közvetlenül megbeszeltük a masodik oltas idöpontjat

Új hozzászólás Aktív témák