- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Ja, jóvan, látom másnak is eszébe jutott egyből.
Én amúgy nem látom ilyen sötéten ezt a dolgot, pedig aztán képes vagyok mindenbe belelátni mindent, a gyíkemberektől kezdve...
Talán ha megmaradna csak kommunikátornak, és nem "látna", akkor nem lenne gáz. Kijelző sem kell rá, sem kivetítő, sem kamera. A többi szerintem OK. És szabadon lehessen hangot választani, mert az picit gáz, hogy magammal kéne társalogni. Én pl. biztos csaj hangot akarnék, nem valami hímet...
Pl. vásárlás közben mászkerál az ember a teszkóban, és eszébe jut, hogy be kell menni a spárba is, vagy a madaras teszkóba, és mondani az MI-nek, hogy nézzen utána, hogy a 3 közül melyikben olcsóbb a 3,5%-os tej. Tök jó.
De csomó másra is lehetne így szóban használni, hogy ne kelljen a teló után nyúlni 5 percenként.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Kedvenc zene a mai napra
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest