- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #193164 üzenetére
Taktikus ez ám így... Bekerülnek hulibuli csapatok, xar meccsek, de közben meg a top végiglazsálhatja a BL-őszt.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193174 üzenetére
...és itt még viszonylag normális formába öntötték
...készült róla jópár nem túl előnyös kép:
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #193183 üzenetére
A másik, azt sem értem, amikor van egy eset, de folyik épp a játék, de pl. a kapusnál van a labda, készül előrebikázni, akkor pl. miért nem lehet megállítani, miért kell várni a következő játékmegszakításig?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #193259 üzenetére
Beckham? Filmet készítettek az Inter Miami tulajdonosáról?
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #193272 üzenetére
... vajon ha sikerült volna a coclert elhappolniuk a Szitykó elől!?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193298 üzenetére
...ez az és elég alulértékelt volt kb mindig... jobb az ilyen stabil teljesítmény, mintha néha hozna 10/9-eket, átlagban 7-eket, a legrosszabbkor meg becsúsznának mocskosul nagy bakik meg nem is egy aljas favágó jobb-bekk létére...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193303 üzenetére
pont most nézem, mifajta kutya ez az "unió szent-gilinyó" ...van egy bekkjük: Kevin Mac Allister 25 évesen azért nem vitte annyira, mint a névrokon: argentínos junioros csapatot erősített, ahonnan a bokához került kölcsönbe és onnan ment a belgákhoz...
...Anfielden ezeket jól meg kell ütni
ui: Szoboszlai padról kezd... gondolom utolsó fél órát kapja most is (nem baj: vasárnap BHA... ott kell élesnek és fittnek lennie)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #193303 üzenetére
ijj, hattalmas Brighton & Hove szopik egyelőre Marseille-ben?
-
addikt
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #193372 üzenetére
Védelem asszisztált és még meggájver játszik, úgy néz ki, keveset pihentettèk!
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #193400 üzenetére
Nem azt mondom, hogy flop volt, de nagyon elengedett az utolsó pár évre, pont akkor, amikor neki kellett volna hoznia a CR által hagyott űrt.
Neymar szerintem bőven jó volt a Barca-ban, majd utána tudjuk mi lett, kár érte, de ezt ő hozta össze magának.
Igazad lehet, de én ezt úgy írnám le, hogy az új generáció nem is akar bármi hasonlót elérni illetve beletenni, mint ők ketten, azok az idők elmúltak, lásd a Tekit, buli, pia, csajok meg ki tudja mi éjjel-nappal, de ő BL-t akarna nyerni a sorozatos rossz döntéseivel együtt.
-
addikt
válasz DeathAdder #193409 üzenetére
Úgy legyen!
Érdekes lehetett tegnap a Milan meccs. Giroud-nak milyen kijövetele volt már. Ha nem jutunk dűlőre a Ramsdale Raya kérdésben visszahounám kapusnak.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193419 üzenetére
Akkor Sirály > Pool?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193423 üzenetére
Én meg azt mondom, h nyúnyóka ma megeszi őket.
Kitámadnak majd a hipsztereid és nyúnyóka megfutja őket. Kérdés mennyit sutáskodik el a lehetőségekből.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193445 üzenetére
hátulról mezt nyaknál lerántani gólhelyzetben ... hát azért ezt lap nélkül megúszni igen csak kérdőjeles
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193445 üzenetére
...persze, de a bíró hallja, hogy varcheck van pirosra, nem? ...lehetne annyi logika a gondolkodásában, hogy akkor már minimum egy sárga, ha esetleg elfelejtette volna
...vicc amúgy, hogy Szoboszlainak nincs még gólpassza, amikor több értékesített büntetőt kiharcolt és meccsenként van több halálpontos, gólt érő labdája, amit basznak berúgni a társak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DeathAdder #193471 üzenetére
Kinek csalnak, hol? Bocs csak nem tudom nézni a meccseket.
Més que un club!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193479 üzenetére
"nem lehet őket legyőzni, kb kár próbálkozni vele"
PL-nek nem kellene kiállni ha k játszanak csak egy táblát feltenni, hogy tisztességet a premier league-nek -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193479 üzenetére
Virgilt is sokkal kevesebbért meszelték el instant itt meg piros helyett sárga... perceken belül megint rúg egy hasonlót, amire semmi... nem gond... minden hétvégén kilóra veszik ezek a játékvezetőket...
ui: ja és Jota 2 "no kontakt" esetre kapott 1 percen belül 2 sárgát... de neki kedvezményként csökkentették 1 meccsre az eltiltását... az is szép
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193483 üzenetére
oké, akkor benéztem, viszont az 1 meccs kihagyás is erős, mert visszanézve kontakt sem volt egyik esetnél sem... talán az elsőnél annyi, hogy futás közben a hátralendülő lábán az egyik stopli karcolt Jota térdén 1 szőrszálat ...és a 2. sárga előtt meg lökte-rúgta Jota-t és az nem volt fault... csak amikor dobta magát a semmire, az már igen... mindegy, vicc...
Jones esete meg ahogy mondod: szerencsétlenül a labdáról csúszott a lába... nem telibe rúgás hátulról, hogy labda a közelben sehol...
-
válasz DeathAdder #193483 üzenetére
Eleve a brit jatekvezetoket el kellene tiltani attol, hogy olyan idegen orszagban vezessenek meccset, ahol a klubtulajok, vagy a rokonaik laknak, vagy onnan szarmaznak, bar lehet, hogy ennel is tobbre lenne szukseg.
https://www.coreinfinity.tech
-
forceberg
veterán
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #193491 üzenetére
Felfokoz téged ha a City ellen kell szurkolni.
-
addikt
válasz DeathAdder #193502 üzenetére
A meccs embere Rice volt szerintem is (bár elég sok jó teljesítmény volt, szal tényleg igazi csapatmunka volt. White is azzal a Doku köténnyel a legvégén, a szülinapján... ). De így is döbbenet, hogy mennyire uralta a pályát.
Örültem is mint majom a farkámak mikor leigazoltuk.Nekünk meg pont egy Szoboszlai kellene szvsz.
Go Gunners!
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #193508 üzenetére
KdB-t és az elment Gündót nem tudják 1-1-ben pótolni, a szerencséjük, hogy Al-warezolt eddig.
+ most még Rodri.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #193502 üzenetére
Brozonak megadtatok volna azt a pénzt amit a szaudiban kap 3 évre meglett volna oldva. Simán ez a szint. City ellen is kb a legjobb volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193551 üzenetére
felét megnéztem, Beckham jó arc... ő volt a '90es évek Haalandja/Szoboszlaija, akit az apja hajtott a siker irányába szarrá gyakoroltatta vele a pontrúgásokat, amiben világklasszis lett és 1 gól hátrányból a segítségével fordították meg '99ben a bl-döntőt a bayern ellen... 90. perc után... nem volt gyenge...
...meg az se, ahogy a makkarcú simeone kiállíttatta... és akkor elég durván szopatta a saját közönsége is... valahogy az angolok belefutottak párszor az ilyen színészekbe: 2006ban CR7 Rooney-t szopatta meg a vb-n
...régi unitedben volt azért pár arc, aki 'pool drukkerként is szimpatikus volt/maradt: Ferdinand, Scholes, Giggs, Beckham...
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Fogom is nézni, köszi. Már fel van vésve. Azt jó olvasni, hogy ennyire frankón hozza a '90s hangulatot. Azt bírjuk nagyon, akkor voltunk tinédzserek.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193553 üzenetére
...nekem abból a meccsből Owen gólja maradt meg, ahogy Beckham adott neki egy labdát, ő meg 18 évesen átcikázik az argentin védelmen és kíméletlenül beveri
...az elég gáz volt, hogy Beckhamet megszívatták a pályán és a sok birka nemhogy mellette állt volna ki, inkább szopatták otthon is megállás nélkül... nagy sztár volt... '90es évek második felében még szüleim falujában a megye2-es csapat öltözőjében is volt kint róla egy rajzolt kép a falon, ahogy a 7-es mezben szabadrúgáshoz készül
-
Ringman
nagyúr
ben foster kurvajó arc, podcastjait v youtube kivonatait ajánlom.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #193575 üzenetére
de várj, raiolát nem azért válassztották csak foggal-körömmel, mert...nagyon szerette a focit?
#193576 venember jaj neee... olyan jó volt nézni a játékát, a fehér mezben
ez kuriózum volt ő. egy élmény[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #193582 üzenetére
És ha nincs ez a konkrét háború, Abra papa most is jó lenne, de nem hiszem, hogy az arabok takarodni fognak, ez az új irány, csak további összefonódás lesz.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193583 üzenetére
Mire saját pénzből felújítjuk a stadiont rendeznek egy világeseményt.
Többi meg majd a lepukkant bodegáját állami milliárdokból kicicomázza a nagy eseményre ... zseniális
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #193583 üzenetére
És a közel 80 ezres, legendás Old Trafford kimarad, a 60 ezres Etihad meg benne lesz. Csodálatos.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #193582 üzenetére
Arab összeesküvést látsz mindenhol?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193616 üzenetére
szerintem csak pepi zsenialitása miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193627 üzenetére
...szembeszélben hugyozásban elég jó rutinunk kezd kialakulni idén mondjuk a csirkék elleni szarvihar már sok lett, de a többit megoldottuk....
..na mire ezt leírtam, Robertsonnak lehet megsérült a jobb válla... folytatódjon szépen a szezon válogatott-szünet után, ugye?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #193634 üzenetére
Jobb esetben meguszhatja egy vallficammal, rosszabb esetben tores es/vagy szalagszakadas a vallnal.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193634 üzenetére
F@sza, a göröggel nem életbiztosítás a szezon
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193651 üzenetére
kb mobil ekg meg ilyen all-in-one cucc, úgy rémlik...
-
Iramirez
aktív tag
válasz DeathAdder #193658 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #193658 üzenetére
Ideje lenne bezárni, sóval felhinteni és felszántani ezt a hitvány olasz bajnokságot...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193760 üzenetére
...lehet nem lesz összefüggés a lőtt gól és az átigazolás közt, de egy "virtuális üveg dom perignon-ba" mernék fogadni, hogy 1 éven belül megteszi az utolsó nagy lépését a Freiburgból (akár pl középcsapatba... mondjuk én minden szimpatikus magyar játékost ott látnék szívesen, mert német focira ritkán tévedek ) képes fontos gólokat szerezni nagy csapatok ellen... angoloknak is bepakolt 2-t 1 éve...
-
atee_13
őstag
Nem akarnál megint egy "jókis" elhadjidioufot?
Vagy egy CR potenciál helyett egy letallecet
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193765 üzenetére
...ne legjobb esetben is 2-4 hétre kiesik Robertson... legrosszabb meg a szezon első fele...
"the best-case scenario two to four weeks, and the worst is three to four months"
-
BenHans
addikt
Ezt megerősítendő írom, hogy pl a Roma felvette a kapcsolatot idén nyáron a Freiburggal, Sallai szerződése 2025-ben lejár így érdeklődnek iránta egy kedvező opcióval januárban vagy legkésőbb 2024 nyarán.
Tehát a gép kiadta az ő profilját és ahogy tovább szűrtek is fennakadt a rostán, majd ezek után küldött a Roma megfigyelőket a szerb - magyar meccsre.
Nincs kérdés, azonnal rendelném a Sallai mezt, amit akkor is büszkén hordanék ha később egy kezemen tudom számolni a góljait.#193752forceberg: Enyhén demagóg már ez... Igen, nekem jobban indult a napom, bár még jobban éreztem volna magam ha nem vagyok beszari és ahogy terveztem megrakon egy húszassal hogy hazai vagy x esetén tét vissza plusz olasz hazai 0-1 hendivel, summa 3,5 szorzóval. Az a szép hogy már csütörtökön mondtam havernak hogy ezt meg kéne játszani. Mi magyarok örülünk a nemzeti sikernek, pláne ha anyagi haszon is van rajta.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #193921 üzenetére
Melyik jatekos csal permanensen 15 eve es szegi meg 115+ alkalommal a fair playt?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #193972 üzenetére
nem is a jellegtelenség miatt dobták ki (meg én is ide be) ezt a mémet....
-
pourri
aktív tag
válasz DeathAdder #194126 üzenetére
0:1
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #194126 üzenetére
vérfagyasztó 0-1!
sajnos csak a végére értem oda, fene vinné el
Új hozzászólás Aktív témák