- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #181055 üzenetére
+1
Alin kívül senkiben nem látom a minőséget, de főleg csapatként nem.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz DeathAdder #181116 üzenetére
Mégha így lett volna. Az sokkal szarabb, hogy mindkét meccsen elhittük, hogy megvan és elég csak lőtyörögni. Nem szeretem az ilyen mentalitást.
Go Gunners!
-
atee_13
őstag
Akkor most már érted miért a portugál ligából vásároljuk tele magunkat
... most le akartam írni a portugál liga nevét, h az a best leauge, de nem tudom hogy hívják
-
Tibiajax
nagyúr
hagyd már.. jó játékosok, de pontosan tudták, miért jöttek. ezért. valahogy kihúzni esetleges büntetőkig. azt meg úgyis nyerik. mert a nagykönyvben így van megírva
de ez a beárazás szöveg nem kell.. tudod, melyik meccsen történt beárazás? vagyis, melyik két meccsen?
de tudod te szerintem jól...[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181132 üzenetére
Nem süket, csak szelektív a hallása.
-
cyberkind
félisten
Mert mindenhonnan ez folyik, meg a PL egekbe emelése, hogy mennyire erős meg totál más liga a többihez képest, aztán ilyenek történnek, mint tegnap is, nem is értem mi történik.
Azért vannak a spanyolok a tetején, mert a bajnokság főként csak 2 szereplős, és a kicsik se nagyon sok vizet zavarnak, a lehető legjobb kialakítás.
-
addikt
A hsz. első fele arany.
Sajnos megreptették Vieira papát.
Remélem nem pont ellenünk nyomják ők is a brooklyn bounce-t.[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181146 üzenetére
Na de ettől nem a liga lesz jó csak a 2 pénzrabló belőle.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #181148 üzenetére
Man.United - Sevilla
Juventus -Sporting
----
Leverkusen - Saint-Gilloise
Feyenoord -RomaAz ágak is így alakulnak.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181151 üzenetére
Na jó de azóta kiderült, h az a Napoli elleni verés nem véletlen volt. Nagyon fut nekik a szekér.
Legalábbis papíron tuti, nem nagyon láttam meccsüket a mienkén kívül.Most meg nincs mese szarok vagyunk, azon lehet lamentálni miért, a végeredményen nem változtat.
Mondjuk azért a Frankfurt ellen tényleg nagyobb égés lett volna kipottyanni. Bár azért lehet ők 1.66 xg re nem lőnek 5 öt
-
addikt
válasz DeathAdder #181146 üzenetére
Ez 10 éve rendszeresen el van mondva, valakinek még újdonság?
Ehhez még hozzáadódik az irdatlan sportszerűtlenség a déli latin országok oldaláról (spanyol, portugál, olasz). Bennük van az a ravasz, gazember vér amivel a legmagasabb szinten tudnak elszínészkedni bármit, provokálni az ellenfelet, húzni az időt antifocival amikor szükség volna rá.
Az angol csapatok játékosai ennél jóval egyszerűbb gondolkodásúak, nem ennyire talpraesettek és nincsenek ehhez ilyen szinten hozzászokva egymás ellen egész évben. Persze a Premier League-ben is előfordul, de nem akkora mértékben, és azt is általában latin országokból jött játékosok hozzák be.Ezért történik meg rendszeresen az, hogy néha egyik-másik spanyol-olasz csapat úgy csőbe húzza a velük egyébként teljesen vetélytárs, vagy akár még náluk rendszerszinten jobb angol csapatokat, hogy az már kínos. Túljárnak az angolok eszén. Bár nekik amúgy sincs annyi idejük felkészülni a BL-meccsre, mert minden héten nagyobb kihívás a hazai bajnokság.
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #181155 üzenetére
Benne van, hogy a Bayern kiszórja mind, onnanstól jó lesz!
(#181158) Soulfly842:
Jaja, haladjunk kicsiben, Potter még sose kapott ki a Real Madridtól. -
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #181187 üzenetére
Szerintem Didié túl volt fújva, de ha még 8 évet visszamegyünk a görög EB-ig, akkor továbbra is "csak" meg kell nyerni valami mocsokmód a meccseket. A minőségük most is ugyanúgy megvan, kijöhet a lépés pár meccsen. Igaz, a Sziti ellen több esélyt adnék nekik, mint Carlo ellen, de ez a Reál közel nem verhetetlen, közhely, de semmi más nem kell, mint jó taktika ÉS az egyéni balfaxkodások mellőzése.
Aztán lehet Potterből S8tien lesz...BTW párharc ügyileg mind a 4 jó párosítás, egyik esetében sem tudnék fix esélyest említeni.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181216 üzenetére
Csak ne térjen vissza a Juve padjára.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #181232 üzenetére
derbikről beszéltem, az hol derbi? a belvárosi dzsentrik összecsapnak a külvárosi cigányokkal?..
tudjátok, van neve is ami este lesz. Derby d'Italia
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #181282 üzenetére
a barca le tudja verni a mega-madridot
a madrid oktatja simán a liverpoolt
a pool meg legyőzi a barcát
a barca le tudja verni a mega-madridot
a madrid oktatja simán a liverpoolt
a pool meg legyőzi a barcát
....
...
.. -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181302 üzenetére
Echo-n láttam nem néztem mi a forrás.
"épp bukjuk belligemet mert nincs rá pénz " Szerintem ez egyértelmű volt, itt is tuti írtam szerintem pont neked nemannyira régen
Azért remélem Salából pénzt csinálnak a szezon végén. Jotát boronálják a szarkabrigáddal, nem hiszem, h is diszkont lenne ha megy. De kb ezt a 2 játékost kell eladni, h üsse az angol tinit. És akkor azzal még nem oldottunk meg kb semmit, mert
sokhelyen kellen lyukat foltozni. -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181306 üzenetére
...még jó hogy 2025ig ki lett tolva a szerződése, így nem 20fillér lesz kivásárolni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181306 üzenetére
Arthur Melo olcsón kikölcsönözhető még pár évre, ha nincs pénz jobbra. Meg Zakariát is mellécsaphatják a torinóiak. Esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181310 üzenetére
A Juventusnál szinte mindenki elég sérülékeny. Az egyik alapfeltétel lehet szerződtetéskor. Olykor sikerül nem sérülékeny játékost is igazolni, de Douglas Costa, a húszas évei végén járó Paul Pogba, Arthur Melo elég jól mutatja az irányt.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181310 üzenetére
...Arthur Melo már szezon eleje óta nálunk van aztán nem tudom, hogy miként áll a 13perc játékideje... gondolom azért nem tűnt fel neked se a jelenléte, mert csalja a tb-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181351 üzenetére
persze, hogy bulvár ...kb ugyanaz kezd menni a 'pool középpályájával kapcsolatban, amit pletykáltak pár éve Messivel az eligazolása előtt: a fél világot összeboronálták vele is
...és még hol van a nyár?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #181351 üzenetére
..dailymail-hír volt? az egy szentírás...
mephi666 az, hogy Mitro csatárként, egy Fulham-ban, szép és nem várt eredményeket ért el, egy dolog. de attól egy Milinkovic-Savic -akit az Inter akart jó ideig foggalköröömel átvinni, de végül inkább mégsem, talán nem véletlenül- egy 'Pool középpályájára, ahová nagyon kellene egy nagyon jó irányító már -, nem biztos, hogy megfelelő választás lenne -
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #181361 üzenetére
Legalább vasárnapi klasszikó szintű két meccsre számítok.
Egyik fél sem nagyon tud mit kezdeni a kiválóan kontrázó csapatokkal szemben.
Aki hagy maga mögött területet, amit be is tud játszani az ellenfél, szerintem kiesik.Aztán majd kiderül. 50-50
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181356 üzenetére
Mount helyett inkább legyen Gallagher a cselszkiből... meg a szokásos mantra: Nunes helyett Ruben Neves
...egyre inkább szurkolok, hogy Bellingham ne jöjjön össze: elismerem, hogy krvajó, de inkább legyen helyette 3 nagy teherbírású, de gyengébb képességű játékos, akik együtt megoldják kp-n a problémákat egy időre bónusznak meg hozzuk már el Szoboszlait is, hátha bejön... 'pool szintű csapatban mikor is láttunk utoljára magyar játékost a védővonalnál fentebb? Gera volt tán az utolsó, aki a pl-t megjárta? ...azért nem mondom, hogy ő is tegyen egy kitérőt Fulham kaliberű csapatban, mert ha ott beválik, akkor kap gyorsan egy 2-3x szorzót az ára és annyit nem tenne már le érte a 'pool
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #181365 üzenetére
Szoboszlainak egyébként tényleg jó lenne
Én szeretem a fiatal triót egyébként a Chelsea-ben (Havertz, Puli, Mount), de hármójuk közül választhatok akkor inkább Pulisicet vigyétek, s a Chelseanek meg kellene végre egy igazi jó klasszikus befejező csatár, aki érvényesülni is tud.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Bellingham 110millió és a csillagos ég közt van tm szerint... Ruben Neves 40, Gallagher 32, Szoboszlai 35... egyértelmű, hogy ezt a triót választanám, ha én döntenék Mount meg 65millió és zuhanóban... ő is kb csak azért ennyi, mert echte angol
...vagy még ami jó poén lehetne: Keita-t mintha pletykálnák a Milan-nal... beszámítani szépen az árát Tonali-ba az a gyerek szimpatikus onnan
-
IreN!CuS
őstag
Szoboszlait ne, őt ne, nem kell nektek. Nem való zangliába a lábtörök közé
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181377 üzenetére
...pont ezért kéne Gallagher: a CP-ben folyamatosan lehetőséget kapott és meg is hálálta... a cselszkiben meg örök beugrós marad, mert annyira azért nem jó, hogy minden ilyen kapott 20percben élete legjobb formáját hozza hétről-hétre és 100% kezdővé váljon egy 'poolban szerintem simán pótolná pl Milnert hosszútávon, mert elvégzi a munkát a pálya minden területén...
erre amúgy mernék fogadni, hogy részben az ő segítségével rendbe lehetne rakni a kp-t és az értéke garantáltan ugrana hirtelen egy nagyot ...akkor meg már baromság lenne továbbadni, mert ugyanott lennénk, mint most... tudsz másik középpályást mutatni a szigetről, akinek 23 éves korában még üres az injury history-ja? szerintem pont erre lenne most szükség, hogy olyan játékosok épüljenek a keretbe, akikre stabilan lehet számítani... hiába hoznának ide akárkit csilliárdokért, ha 3 meccs után kidőlne 3 hónapra...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181388 üzenetére
tud tényleg nagyot rúgni... nem is akármilyet... nem is akármelyik retekbrigádnak
...ennek ellenére tényleg kéne olyan játékos, amit Szoboszlainál is kiemeltél: aki rá meri b*szni 20-25 méterekről is lazán... mint pl anno Riise, Alonso, vagy épp Gerrard... ez nekem néha már sok, hogy 10méteren is plusz 2 fölösleges passzt bele akarunk még vinni, amikor a legnagyobb lajhárok is simán visszazárnak és nem marad hely befejezni az akciót
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #181361 üzenetére
Egyebkent tukorsima City lesz, Nagelsmannt egyetlen dolog erdekli: hogy meg nagyobb faszsagot tegyen fel a palyara, mint amit peldakepe, Guardiola fog. Az eddigiekbol kiindulva sikerrel fog jarni.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #181396 üzenetére
Az időhúzásokat is szándékosan nem vezetik ki a játékból. Pedig egyszerű lenne, a bíró felemeli a kezét, 5-ig számol, ha nem végzik el, nem sárga lap, hanem közvetett szabadrúgás az ellenfél javára. Bedobásnál meg az ellenfél jön.
Csak ugye nem cél a játék tisztává tétele, ezeket azért nem építik be.MCIBAY: mindkét csapat tele van jó játékosokkal, de egyik oldalon sincs megállíthatatlan ember. Sőt, sok a hangulatember mindkét keretben. Azon múlik hogy ébredtek reggel. Pep az eddigiek alapján hajlamosabb nagyobb hülyeségekre.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181396 üzenetére
Őőőő azért itt tudnék vitatkozni
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181400 üzenetére
És arra van e statisztikád, h mennyi labdát adunk el az ellen 16 előtt amiből agyonkontráznak 2 de max 3 érintőből? Na ha ez megvan vedd ki belőle Alison bravúrokat.
Vagy mennyi idő míg 2-3-4-5 tök eredménytelenül körbe járatjuk a labdát? Hol vannak a hibák amiket ki lehet használni?Értem a viziód elméleti részét. De a gyakorlat más.
Nyilván a távoli lövéseink szarok mert nem is olyan kaliberűekkel vagyunk feltöltve akik erre alkalmasak+ a cél se az, h távolról lőjünk gólt.
Nem azt akarom mondani, h 1 út van, h torpedózzunk távolról, csak azt, h a busz ellenszer is csak elméleten működik, elméletet meg fel lehet húzni a távoli bombázásra is.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181402 üzenetére
"arra van a rest defence" azért ezt se mondanám egyértelműen, főleg ránk vetítve. Azért amikor már a két cb is az ellenfél térfelén passzolgat indítja a játékot ott azért van egy félpálya a hátuk mögött. Amit meg ugye egy kompetens csatár egy kompetens labdával megoldhat.
" ami momentán nálunk kp híján nem létezik" ezt mondjuk nehéz olyankor elhinni mikor tobzódnak az egyéni védőhibák a gólok előtt nálunk. Erre persze lehet azt mondani, h rohannak a labda után és az a baj, de ugye a védő egyéni hibákat ne vétsen már zsákszámra.
"ilyen módszerrel elég rendszeresen sikerül feltörni a buszt" Persze azokkal a csapatokkal ahol a játékosminőség egyénileg látványosan túlteljesíti az ellent. Ahol ugye felvetődik a kérdés, hogy a taktika miatt töröd e fel buszt vagy azért mert egyéni képességben labdakezelés, cselezés, gyorsaság, helyzetkihasználás révén megveri aki vele szemben van. Tehát ha ekkor a minőségkülönbség fordított taktikával akkor tuti nyersz e azzal, h járatod a labdát és ugye hibázol is ha tiéd a gyengébb játékosminőség?
Ismét értem a víziót, de jelenleg a minőségi keretek játszák ezt. Meg kb mi is ahol most nincs minőség és látni az eredményt.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181407 üzenetére
"akkor azért jusson észbe hogy nincs védő a telújtrendszerben aki ezt hiba nélkül le tudná fedni," Azért én olyanokra gondolok, h Konate kb ráfújnak és elesik, Matip luftut rúg a 16 belül Arnold csak néz mint rozi a moziban, ha túloldalról ráívelnek gyakran még csak fel sem ugrik stb. Ezek szerintem olyan hibák amik nem, h a tejútrendszerben, de még a szigeten is megugorhatóak.
"már a Brighton is meg tudja ezeket bontani minőségi játékosokkal" tökéletes példa szerintem. Most nem kerestem vissza, de ha jól rélik potteről is "ódákat zengtél" mikor sirályozott. Jött a dezebi kb ugyan azt játszatja nagyjából hasonló kerettel és megy. Trosár elment ágyúzni, de nagyon úgyfest nem lóg ki lefelé tehát egy minőségi játékos. Reszkessetek betörők VB-t nyert tehát adott célra nagyjából megfelelő játékosok. Így nem vagyok biztos benne, h ez a taktika eredménye kizárólag.
Én azt látom 2 út van.
1. Vagy a játékhoz alakítod a keretet. Itt vagy penge igazolónak kell lenned vagy egy valag pénz kell.
2. Kihozod a keretből a maximumot. Ide meg ehhez kompatibilis edző kell.
Na de ugye az első pontnál nem feltétlen csak a pep féle tiktak taktikára él ez. De úgy fest ez a trend.
Pl, ha anno a klopp vagy buvac féle havymetal futballba, ha beteszed a csúcsformába lévő vvd-t aki minden mellé rakott cb -ből top játékost "csinált" egy nem nagyon hibázó alisonnal, akkor azért az is hasonló eredményekkel kecsegtetett volna annyi különbséggel, h az nem uncsi kézilabda játék lett volna a gyepen. Nyilván az sem a távolról bombázással apellál, de nem is ez a passzolgassuk körbe a buszt majd hibázik valaki játék volt.Ha arra lenne "igény" össze lehetne rakni nagypénzből olyan játékot ami a bombázáson alapszik és eredményes.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #181400 üzenetére
menj már a pcsába, te ilyeneket számolgatsz?
jó tudom, csak láttad valahol ezt a ""statisztikát"". de most komolyan, te azt hiszed h ennek van bármi jelentősége is?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181413 üzenetére
"ezek a hiányosságok mind fel sem tűntek amikor működött a csapat" Vagy mert pl nem voltak? Barca ellen mikor kellett a 4 gól matip mennyit hibázott mikor messi volt vele 1v1-ben? Nullát.
Nyilván azon lehet vitatkozni, h a játékos volt jó (hiba nélküli) vagy a taktika működött. De mivel pl matip most is van/volt pályán és a taktika azért nem nagyon változott ő meg azért igen én hajlamos vagyok afelé hajlani, hogy a játékos minőségek (épp aktuális pillanatban) döntik el ezt a dolgot."de zerbit nem kell lenézni" isten ments nem azért írtam, hanem, hogy kb ugyan azzal a kerettel kb hasonló vízió ugyan úgy működik.
"west ham miért nem csinálja ezt?" nyilván ezt tőlük kell megkérdezni. Azért wh-nek is akkor fut a szekér mikor az antonira (vagy hogy híják a nagy színesbőrűt - hogy szalonképes legyek nem niggerezem - ) felrúgdossák ő meg kiverekedi, mikor nem mennek be a lövések akkor ők is bukdácsolnak. Ha olyan csatáruk van aki kevésszer jut lövéshez, de azt jól használja ki (mindezt teszi fixen) mindjárt más, voltak ők már bl pozícióban majdnem szezon végéig, ha jól rémlik. Csak ugye itt is jön a keret mint szempont, hogy van 11 jó embered vagy van 22 amikor kb mindegy a sérülés a formahanyatlás stb, mert beteszel helyére kvázi egy ugyan olyan képességűt. Pepike is olyanokon bukott meccseket mikor pl egy otamendi utolsó emberként hibázik, mi pl azért vertük őket mert a canseló gyerek utolsóként lufutozott meg fetrengett. Tehát, ha anyagiak miatt nincs habzsidőzsi a játékosminőségben szerintem nem a taktika számít. És ez megy visszafelé is ha top a játékosminőség akkor nem a taktika a döntő (nyilván egy kb 40 meccses bajnokságban lehetnek kivételek).
"biztos vagyok benne hogy buváccsal soha nem lehettünk volna 90 pontos csapat sem" nyilván pontjósolgatásokkal nem akarok jósgömbözni. De én meg azt mondom, h ha akkoriban van egy top formás alsin meg vvd sokkal jobb eredmények lettek volna, mert pl ilyen lovren által összehozott potyák nem lettek volna meg kapuspotyák sem." mert csak azok tudnak bajnokságot nyerni" Maradjunk annyiban, h pepike azzal nyereget. Ezért én annyira nem húznám ezt általános érvényűnek. Pl mi ezzel a játékkal többször nem nyertünk mint igen.
" azt simán megoldották busszal" ugye itt jön a már említett lover és kapus potyák sorozata amikor nélkülözve volt hátul a minőség. Mert ha huncut akarok lenni akkor azt mondom ezt most is megoldják busszal amire te rá fogod vágni a kp gyengeségét amire én meg rávágom, h akkor ismét a játékosminőség függvényé. És ez egy ilyen végeláthatatlan körforgás lesz
-
nagyúr
válasz DeathAdder #181414 üzenetére
Élete meccse volt az nem túlzás. Én amúgy csíptem Jerzyt.
Més que un club!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181418 üzenetére
Ez azért mókás nekem mert ugye ebből indultam ki "Pedig az kéne legyen a busz ellenszere, addig nyomi be őket, futtatni és húzni a védelmet amíg nem hibáznak. ehhez kell tempó labdával," amire kb pont illik a "szerintem túl egyszerűen tekintesz erre a fodbal dologra,"
Mert ugye egyből ellentmondásba kerülsz ezzel, h "addig nyomi be őket," nyomni a gyengébb vagy az erősebb tud? Tehát ez egy nem ilyen kimondott általános recept, hogy nyomd be őket adogasd körbe és majd hibáznak. Azért ehhez nem kevés feltétel kell, hogy teljesüljön. Ami más módszerre is igaz, hogy ha a féltetlek teljesülnek akkor minden happy.
"engem sem fogsz meggyőzni hogy pep egy kókler edző csak mert minőségi játékosokra van szüksége a focijához"
Ebben is tudok találni ellentmondást ám . Az oké, h pep célaja, de mivan a klub céljával aki odavitte? Bőncaisok meg az olajosok a hazai sikerekért vitték vagy a nemzetköziekért? Mert nekem úgy rémlik a nemzetközi sikerek reményében vitték oda. Azok meg ugye nincsenek. De egyébként a mondandómat nem akarok pere kihegyezni mert nem ez volt a célom. Csak ugye az adott szituációba pont benne van.
"továbbra is, második szándékú futballal nem lehet bajnokságot nyerni még európában sem ezt mutatja a példa" A leicter ledominálta a ligát? Bár ugye ez az állításod azért is sarkos, mert ellenpélda is kevés van, h nagyköltségvetésű klub ilyennel próbálkozna. (Bár ha jól rémlik a margit is úgy futott a BL ben, h voltak 15-20 jó percei a 90 ből és megvoltak.) Nyilván lehet azt mondani, h kivétel erősíti a szabályt. De ugye a beáramlott külföldi lovetta miatt nem egészen releváns. Mert ha mindenkinek lenne valami dúsgazdag olajos tulaja nem borulnának ennyire a lehetőségek az éppen aktuális pénzeszsákokhoz.
Azért azt már évek óta leszűrtem, h nem tudlak meggyőzni xg .. sala és a többi csak azt vettem észre, hogy a "másik oldalt" mindig kihagyod a víziókból.
Te elmondod én elmondom és ennyi. Tuti lesz olyan időszak ami téged igazol, de abban is biztos vagyok, h olyan is ami engem -
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181418 üzenetére
továbbra is, második szándékú futballal nem lehet bajnokságot nyerni még európában sem ezt mutatja a példa
Ezt továbbítsd Maxinak, is légy szíves. Bár lehet, hogy most elarsenalosodott a Juve, s pár évig a top 4 lesz a cél.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181424 üzenetére
"buszozásról volt szó," ... igen ám, de nem mindegy, h valaki feláll a 16 ra és hagyja passzolgatni az ellent aki kb semmit nem tud hibázni csak kb labdát vesztíeni amiből mehet egy kontra. Vagy az, h ostromolva van és vagy kihúzza vagy nem. Na ehhez kell a minőségi fölény.
"senki nem tudja garantálni a BL sikert, SENKI, még pep sem," Igen ám csak én nem ezt kérdeztem, h garantálja vagy nem.
"A leicester klasszik 442-t tolt" Tehát úgy nyert mikor az állítás ez volt :"továbbra is, második szándékú futballal nem lehet bajnokságot nyerni még európában sem"
"folyamatosan igazolja az saját magát hosszú távon" Erre egy vicc jut eszembe. Hátha átmegy
Nagypapa és unoka beszélhet.
unoka: Nagypapa mi az az átlag?
nagypapa: Hát az, hogy te 8 éves vagy én 60, átlagosan 34 évesek vagyunk, de egyikünk sem tud dugni.Nagyszerű dolog az, h az xg hosszútávon igazolja magát, de pl liverpoolban a margit 1,66 ra rúg 5 öt, milyen megnyugtató ez, h ha sokévre nézed amúgy jó az az xg
Bl döntő xg 1.8 - 0.75
Én elhiszem, h a matek kiadja az átlagot, csak a meccs nem, én meg azt nézem nem utólag egy excel. -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181433 üzenetére
"hát akkor ne nézd," Csak ugye megvan az a pech, h a pontot is arra adják amit nézek, nem az év végi excelre.
"de jó hogy ellenpéldának olyat csapatot sikerült találni akinek 50-100 évente egyszer áll így össze minden" A feltételt te állítottad nem én, nem tehetek róla, h a leicter nem felelt meg az állításodnak én meg emlékeztem
De amúgy megvan, h teljesen félre viszed a diszkurzust? Én azt vizionáltam, h pl a busz feltöréséhez nem elég szimplán annyi, h benyomod őket, labdát körbejáratod és majd kihasználod a hibát. Ahhoz, h ez mennyjen játékos minőség kell, önmagában csak az elmélet nem elég. + Hogy az ellen minősége is elmaradjon a tiedtől. pl pep vs margit. Excelt tuti megnyerte pep azon a meccsen vagy 2 meccsen, de tovább nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181433 üzenetére
Jahh még ez jutott eszembe a tiktaktaktikára és a minőség hiányára
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181443 üzenetére
...busz ellen Luis Diaz kell(ene már végre megint a krvaéletbe ), aki megtekergeti és a csuklónál köt rá csomót
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181443 üzenetére
"végülis az alapján szarozod le momentán a klubrekordokat beállító támadót is amit meg tudsz ítélni abból amit látsz" Őőőő igen pl utcsó 2 meccsen azt láttam, h united ellen mikor nem volt fontos rúgott 2 gólt ráadásul olyat ami úgy került hozzá, h előtte ellenfélt érintett utoljára és ment a a pezsgő konfetti micsoda sztár micsoda játékos micsopda rekord stb. Aztán köv meccsen mikor kellet volna 1-0 hátrányból tiziből kellett volna a gól mi is lett? (Gyönyörű leátlagolod 2 meccs 2 gól rekord hallelúja.) Hol is nagy tömeg aki elmesélte mekkora hozzáadott érték stb stb. Még most is úgy hozod fel mint ha miatta lett volna 3 pont. Elhiszem én, h a szezon végén az excelben majd megint lesz egy hallelúja, csak az ilyenek miatt könnyen lehet, h BL meg nem lesz. Ez szerepel e majd az excelben? Vagy meglesz állapítva, h nem miatta nincs bl(és it nem arra gondolok, h ez az 1 szituációja ami miatt nem lesz)
"egy makker csapat aki a halálba volt fociva mindent megúszott kétszer eljutott a kapuig és továbbjutott az mindent cáfol " Nem én abból indulok ki, h a pontot az kapja vagy jut tovább aki adott meccsen több gólt rúg, nem évvégén a kisimított excelt nézi. Meg abból, hogy pep focira felhúzott elméleted ott sántít, h jelen pillanatban nem tudod megmondani mit tudna az a foci, ha éppen nem a liga legdominásabb keretével rendelkezne bajnokságonként. Mert a bajnokságot behúzza ami ugye 38 meccs és van 2 A kerete ami külön külön is dobogó első fokáért menne (bundásban is spanyolban is így volt) tehát e hiba a formahanyatlás könnyeden kiküszöbölhető, mert van idő/lehetőség a mérkőzések száma miatt korrigálni. Ellenben ugye azokkal a csapatokkal ahol van egy jó A keret max 1,5 és itt ha nem patika minden (mi is akkor nyertük és maradtuk le 1 ponttal mikor nem volt agyonsérülve a keret, rókáknak is az a szezon adta ki - pepnek meg nem kellett kiadni mert neki minden szezonban kiadja a lovetta hozta bőség). És ugye ott a BL ahol csoportban még csak csak, de a kieséses szakaszban nincs "38 meccse" korrigálni. Adott párharcban vagy teljesít vagy nem és ugye itt ő pont nem hivatkozhat a sérülésre és a formahanyatlás a bőség zavara miatt. Értem én, h nem garancia, de lehetőségei sem a többi csapathoz mérhetőek, talán a pizsiéhez, de ha jól rémlik ők is hasonlóak a citykohoz volt döntő, de győzelem még nem. Valamint ugye itt kezdenek eltűnni a mérleget agyonbillentő játékosminőségek közötti különbségek.
"Próbáltam más szempontokból megközelíteni," Pont ezt csinálom én is. Te elhatároztad, h az excel és peptaktik megy csak. Én meg pont az sorolom, h az hogy menjen olyan feltételek sokasága ami más taktikjánál is működik(ha megvannak a feltételek) ha kiadja a szezon vagy meccs és a játékosminőség.
Fogalmam sincs anno valahová be volt linkelve a videó
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181452 üzenetére
" haaland lehet az aki megdöntheti a rekordjait" már sokszor leírtam, h nem a számait vitatom, hanem az adott meccshez hozzáadott értékét.
Egy Suarezzel ilyen szempontból nem volt baj, megcsinálta beverte 11 nélkül hozta össze cr 30+ os szezonját talán még szezon elején eltiltását is töltötte, de erre már nem emlékszem pontosan, patkány volt, de a gólszerzéshez ő értett nem a "játék". Torres dettó de ő meg ugye csak elment. Nem a számokat keveslem mert pl ők se keveset hoztak, hanem azt ami a pályán történik.
"ezek a szapulások kb ugyanez" Javíts ki ha tévedek, de ha jól rémlik számon is kérték rajta. Ha jól rémlik még interjúja is volt amiben elkezdte fejtegetni, h mit kellett volna csinálni kérdéseket vetett fel a riporternek. Salánál volt ilyen, te vetettél fel ilyet? Kezd e körvonalazódni a kettősmérce?
"Rendben, tehát az a csapat nyer amelyik több gólt szerez. Ebből élnek bognár gyuriék és nyilasi tibiék évtizedek óta hogy ezt elmondják, meg hogy a hazai csapat "jobban akarta"" Hát baszki beszarok, ha valaha is járt pont valami xg vagy akármi stat után nem annak adták a pontot/továbbjutást aki többet lőtt. Hiába forgatod ki, adott ponthoz továbbjutáshoz irreleváns az éves átlag figyelgetése.
"amúgy Guardiolának egyáltalán nincs mély a kerete" Élek a gyanúperrel, h eddig pl itt a fórumon is az ellenkezőjét állítottad( de nem kerestem vissza).
Még a végén kiderül az írásodból, h meg kell sajnálni a citykót mert kieső kerete van
Félve akkor felteszem a kérdést, h szerinted a PL-ben kinek van a mély kerete ha pepnek nincs?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181461 üzenetére
Szerintem rohadtúl nem érted.
Salah több gólt rúgott mint Torres vagy Suarez. Nem a gól darabszáma a bajom. Salának terülj terülj asztalka van lehetőségek töredékét értékesíti. Suarez Torres terül terül asztalka nélkül játszott és megcsinálta magának a gólt (nyilván nem minden esetben) De azokba a magasságokba ami te teszed Salat meg a számok mutatnak az lenne a releváns, h vagy jobb arányban értékesít a terülj terülj asztalkából vagy csinál magának mint tették azok akik olyan magasságban voltak.
Ez így átment?
"köszönöm!" Nem akarlak elkeseríteni "Rendben, tehát az a csapat nyer amelyik több gólt szerez. Ebből élnek bognár gyuriék és nyilasi tibiék évtizedek óta hogy ezt elmondják, meg hogy a hazai csapat "jobban akarta"" te írtad. Nem vita kérdése miért jár 3 pont 1 pont vagy 0 pont. A játékról lehet vitatkozni. Ez nem zsűri pontozásra menő játék, nem feltétlen a jobb nyer, hanem az eredményesebb. Itt erősen fogalomzavarban szenvedsz.
"vagy szerinted mély keretük van?" Kérdésre nem válaszoltál, de feltettél helyette.
De tessék megnéztem utcsó 5 év
Citykóé a legértékesebb keret. A linken lévő évben van egyedül, h a játékosra vetített átlagérték a poolnál nagyobb (de itt a friss nagybevásárlás) ha a szezonokat pörgeted többiben a citykó.Vagy remélem nem ez akart válasz lenni: "Ha valami csoda folytán nálunk egyszerre mindenki épp lenne mi veretesebb padot tudnánk produkálni " hogy idézzek "innentől végképp semmi értelme tovább ennek a vitának"
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181471 üzenetére
"engem sokkal inkább aggaszt hogy nyáron el kellett volna adni" Ha másban nem ebben egyetértünk
"lehet utána csinálni.." aki annyira ki lesz szolgálva utána csinálja
"ő a leggólképesebb játékos a sok súlytalan mellett," és itt visszatérnék, ha valaki ennyire ki van szolgává feltételre.
"húgyos transfermakrttal jössz?" Úgy érzed ez komolyabb érv a TM nél? " gálakezdőn kívül van nekik a padon Mahrez, Grilis, Alvarez, Akanji, Palmer, Laporte. Ha valami csoda folytán nálunk egyszerre mindenki épp lenne mi veretesebb padot tudnánk produkálni "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest