- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...na, csak sikerül elvarázsolni Potternek megint a már zsebben érzett pontokat?
-
mephi666
nagyúr
Felix szépen kibökte a hosszút... moslékfejű dickford ehette
-
mephi666
nagyúr
Potter igazán varázsolhatna egy jókora zakót erre a passzívagresszív evertóni retekbrigádra
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #181181 üzenetére
...azt azért nem mondtam
...végső győztes a Napoli lesz... másik ágon viszont a cselszki üti a margitot, bayern meg a city-t... döntő meg Napoli-BM
ui: amúgy tényleg szar ez az időszak 'pool szempontból, de nem kell félteni, mert volt már rosszabb is és edzett vagyok... 10éve a konstans szívás ment és olyan hengerek se csúsztak be még véletlenül se, mint ami most pl a united ellen volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #181179 üzenetére
...pont ez az: így írja le mindenki őket
épp ezért fog kijönni náluk egyszer úgy a lépés, hogy rommá vernek néhány nagyobb csapatot is sorban... csak Potternek kéne már megtalálni a varázsfőzet receptjét
...akkora keretből 2 top6os csapatot össze lehetne rakni, mert kb minden posztra 3soron bevásároltak... de majd meglátjuk
pár hét múlva lobogtatom majd ezt a kommentet
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #181175 üzenetére
...mindenki leírta már szerencsétlent: olyan szar győzelmi mutatója van, hogy párját ritkítja, közben a keret bőven megvan... szerintem egyszer kell csak meglódulniuk és sorban vernek egy darabig mindenkit
nem tartom kizártnak azt sem, hogy a margitot megfogják... senki nem merne rá fogadni, de nálam ők az esélyesek több oldalról nézve is (statisztikailag már ki kell jönnie náluk a lépésnek nagyobb csapat ellen is... a madrid máksorozatának pedig illene megszakadni)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181125 üzenetére
ez már a 21. század... lehet nem csak mezt, hanem alsógatyát is cseréltek?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181118 üzenetére
kis erőnléti rájuk férne, mert amikor 20éve sokat bringáztam, nekem durvább combom volt
...egy Modrichoz képest meg hol vannak?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #181106 üzenetére
...az a gól ciki volt, de ha most első 5percben a fradi zárkózik, teljesen nyílt lett volna a meccs...
...mennek nagyon előre a bajorok, pont ezért 1-1 jó kontrából vissza lehetne jönni, de 1-2pontos átadással pillanatok alatt át kellene ugrani ehhez a pályát (amit épp nem erőltetnek)
-
mephi666
nagyúr
Civic jól ráverte... kéne 5percen belül egy szépítő gól, különben gyorsan elmegy ez a vonat
181104: 80perc sok idő, csak neki kéne állni a gólgyártásnak nagyon sürgősen... nem olyan reménytelen ez, mint a tegnapi 'pool meccs
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #181100 üzenetére
...labdával lazán lefutotta a védőt
3gólt ledolgozni elég necces innentől
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #181089 üzenetére
...igazi alibijátékos: a döntőben persze nem szerzett gólt
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #181079 üzenetére
...asszem az idei bl hátralevő részében olasz csapatoknak fogok szurkolni: hajrá Napoli, hajrá Milan... Kvaradonaaaa!!!!
D
szégyen-nem szégyen, tegnap kb az első 1 órát bírtam nézni: 60. perc környékén kezdtem bealudni és különösebben nem is erőlködtem, hogy ébren kibírjam... komolyan jobban járnánk, ha a csajoktól kölcsönkérnénk Sofie Lundgaard-ot, Carla Humphrey-t és Missy Bo-t majd egy számmal szűkebb naciban letennénk őket a kezdőkör környékére... ők többet zavarnának
volt karácsony környékén pár pofon, rohadtul bíztam benne, hogy csak kivárás van és az átigazolási ablak záródása előtt behúznak legalább 2 embert a középpályára, erre semmi... amikor a tökutolsó Bournemouth széjjelsz*pat minket középnek, mit várunk? a tegnapi 1-0 ennek fényében annyira nem is siralmas eredmény... aztán jön 4 betyáros csapat... én 2-n győzelmet várok azért, mert statisztikailag ki kell jönni a lépésnek, amikor Darwin+Salah+Gakpo triónál szakad a gólzsák, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy vége a rossz formának... a középpályán levő luk nem fogja befoltozni önmagát
és nem is lenne elég egy Bellingham, hanem minimum 3 gyengébb képességű, de stabil játékos kellene, akik közül ha időnként kiesik 1-1, akkor is marad pótlás (elmúltak már azok az idők, amikor a keret mélységéből bőven kiadta a B-csapat is, akik ócskább kupákban meccselhettek és tarthatták a formájukat... ha pedig gebasz volt, bekerültek a nagyok közé...) Jota is hol játszott már tegnap kényszerből? jó hogy nem CB posztra került
ui: lányok is kaptak inside anfield epizódot
(az a vicc, hogy ezen a női mecsen kb többen voltak kint, mint idehaza egy nb1-es fordulón összesen
...pedig női tabellán a 'pool és a tyúkok is eléggé lent vannak)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181055 üzenetére
...csoda kellene egyrészt a +3gk-hoz és legalább ugyanekkora csoda kellene ahhoz, hogy ezt cleanre lehozzuk
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #181050 üzenetére
...turmixgép besegített most is a kezdő összerakásában
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #181047 üzenetére
...aztán csuklani fogsz 2 hétig
...reálisan úgy látom, hogy ha az első félidőben összejönne 2 gól, akkor bármi lehet... mármint 2 gól, bekapott gól nélkül
ha ez nincs meg, akkor 3 gól hátránnyal 45 percnek nekimenni totál esélytelen... ha esetleg le sikerülne dolgozni a 3gk-t, most már statisztikailag olyan meccsnek kell jönni, amikor a margit nem jön vissza
...de baromi kicsi az esély lukas középpályával az egészre... nagyobb csoda kellene, mint a barca elleni 4-0-nál
(tippre amúgy még mindig 0-2-t mondanék, ami hiába győzelem, semmit nem ér)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #181044 üzenetére
simán... itt közelről kapott egy kis kóstolót a tag és nem volt kedve már utána pattogni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Datsyuk #181037 üzenetére
...az ilyenek megérdemelnék, hogy jól összeverjék a pofájukat a rohamrendőrök, megsorozzák a tömeget könnygázzal, sokkoljanak akit érnek... aztán mehetne utánuk egy platós, összeszedni a földről a díszes társaságot, nyilvántartásba venni mind, majd nem csak futballmeccsekről kitiltani, hanem az országból is
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #180997 üzenetére
...szerintem Szoboszlai baszta el, amikor találkozott a régi csapattársával:
- szevasz öcsém, rég találkoztunk... adj egy ötöst!
-
mephi666
nagyúr
...na ez már kezd ronda lenni és a féreg meg társai adták meg hozzá a lökést, hogy ilyen legyen... inkább átkapcsolok a zinterre: azon nem baszom fel az agyam
...itt meg forró a hangulat: butakrumpli már leszedte az ellenfél gatyáját
-
mephi666
nagyúr
Ederson tarol, erre Wernernek sárga... meg a jó büdös kurva anyád
-
mephi666
nagyúr
...nakurvaélet... így kell megborítani egy csapatot igazságtalanul befújt büntetővel
...na Dominik, akassz ezeknek a retkeknek gyorsan 2t, hogy tudják a helyüket
az se baj, ha Werner is besegít és ő vágja az egyiket
-
mephi666
nagyúr
...ez a kéz szvsz kurvára nem egyértelmű, mert a keze mellett fejelték le a labdát és nem tűnt úgy, mintha irányt változtatott volna
...ki kéne fogni ezért
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180936 üzenetére
...mantrázom én, hogy össze kéne vásárolni Bellinghamre félrerakott zsetonból a Ruben Neves, Gallagher, Szoboszlai triót középre és azonnal lenne lehetőség rotálni
...nézem ezt a Lipcse meccset: Rose kölcsönkérte Klopp nagykabátját, vagy ez ilyen német divat?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #180931 üzenetére
jól látom, hogy eu-ból továbbra is csak 16 csapat mehet... az úgy tényleg izgalmas lesz... (mondjuk a végére most is elhullottak rendesen az európai csapatok, de ez leginkább az ilyen szószgéteknek meg enrique iglesias-oknak volt köszönhető
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180911 üzenetére
...pedig ahogy érkezett, szépen bolondította a nyugdíjas védelmünket
kb abból a 20percből jöhet ki a lenti ábra is
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #180904 üzenetére
céges ügyben amikor küldtek, ott a Krúdyban ettem és szállást is ott foglaltak
tényleg jó volt a kaja, csak az már nekem kicsit puccos a fine dining tálalással meg mindennel... a halas helyet megjegyezzük
Mucsitól nem kértél autogramot?
...ezek az új nótáik már nem nagyon ütik meg nálam a mércét, de régieket még ma is szívesen hallgatok... nem semmi, hogy lassan 35 éve aktívak
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #180900 üzenetére
Csokonai az jóval odébb van... nagyerdő közelében keresünk majd valamit szerintem
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #180897 üzenetére
ilyen van kimondottan 'poolos is
VvD-t figyeld a jobb alsó sarokban
...ezt a sziget-kék parkot néztük még, hogy a szállás mellett van és tuti felkeressük
az hogy kicsi az állatkert, nem baj: szombat délelőtti programnak jó lesz... délután meccs, aztán kaja, alvás, másnap indulás haza...
Lukács Laci minden hazai meccsen kint van, ha épp nem koncerteznek?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180892 üzenetére
...és arról senki nem beszél, hogy mi van ha a gyerek tipor az apa lelkivilágába azzal, hogy védi a lövését?
-
mephi666
nagyúr
Salah lánya mondjuk üres kapura szerzett gólt az Anfielden, mégis milyet éljenzett a közönség
-
mephi666
nagyúr
válasz
classic B #180877 üzenetére
ja tényleg: még kb nyáron láttam utoljára pafc-KTE meccsen, amit durván félrefújt a bíró... erősen véleményes időhúzás miatt fújta a KTE ellen
undorító volt azt a meccset hallgatni: végig ajnározta a kommentátor a hazai csapatot, totál leírta a KTE-t, közben a KTE ment ezerrel előre és győzni akartak... ezért is volt hülyeség, mert szó nem volt időhúzásról, rendes ütemben rugdosta előre a kapus a labdát... (végül 1-1 lett, kecskeméti öngóllal.. kecskeméti oldalról véleményes kiállítással... csak ennyi köze volt a retkeknek a meccshez)
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #180864 üzenetére
37évesen szerezte bl-döntőben az 1. perces gólt a 'pool ellen?
nekem Gattuso amúgy a személyes kedvencem, pályán kívül mutatott mentalitásban is... meg hát ott volt Kaká, itt van Ibra... Origi is érkezett, akit birtam a 'poolban nagyon, mert sokat köszönhet neki is a csapat...
...na meg Giroud, aki csak szerzett megint gólt
kb az egyetlen csigaevő, akit bírok
-
mephi666
nagyúr
Giroud-t még Ibra is megtapsolta
ez nagy gól, ha beakad
-
mephi666
nagyúr
válasz
Iramirez #180859 üzenetére
...olasz csapatok közül nincs kimondottan kedvencem, de ha választani kellene, szerintem helyből Milan-t mondanék
egyik nap nézegettem, hogy Maldini-ék mennyire voltak/vannak jelen:
Cesare Maldini: 1954-1966 (347 meccs)
Paolo Maldini: juniorként 1978-1984, felnőttként 1984-2009 (647 meccs)
Daniel Maldini: juniorként 2010-2020, felnőttként 2020-tól (jelenleg kölcsönben)...más klubnál hasonlóról se hallottam még, hogy 70éve majdnem folyamatosan nagyapa-apa-fia jelen vannak...
a korona az lenne, ha Daniel visszatérne kölcsönből és ő is megkapná idővel a csk-karszalagot
#180860: ő is meg Ramos is máshol sokkal jobban gyűjthette volna a pirosakat... az, hogy "nem kaptak annyit" még nem jelenti azt, hogy nem érdemeltek volna
(hogy is volt pl az ominózus bl-döntőben? Sára karját megreccsentette, Kariust meg fejbe térdelte és mindkettőt megúszta?)
-
mephi666
nagyúr
...most kezdtem bele ebbe a The Last of Us-ba: csak annyi kérdésem van, hogy Bella Ramsey és Calvin Ramsey közt van-e rokoni kapcsolat?
ui: ha nincs, akkor ezeknek milyen szép kalácsképű gyerekeik lennének
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #180835 üzenetére
...nyáron ott voltunk
1 napos programnak kecskemétről húzós lett volna, így Abádszalókon vettünk ki szállást, reggel átmentünk állatkertbe, délután vissza... 6-7 óra pillanatok alatt eltelt
jártunk már országszerte nagyon sok állatkertben és a nyíregyi magasan vezet... amíg reggel a bejárattól kb 50méterre találtunk helyet az állatkert parkolójában, délután 3-4 körül onnan kifordulva az út mellett még km-eken át álltak a parkoló autók...
...debreceni állatkert viszont eddig kimaradt, cégtől küldtek át meló miatt a városba 5 éve, ott volt a szállás a nagyerdő közepén: melót letudtam és sétálgattam, akkor néztem meg jobban, hogy "milyen jó lenne itt 1-2 napra szállást kivenni, aztán egy helyen van stadion, állatkert..." ...most meg látom, hogy ez a sziget-kék is mennyire klassz hely gyerekeknek)
-
mephi666
nagyúr
...na, úgy néz ki, hogy hétvégén DVSC-KTE-re megyünk
6éves múlt a fiunk, szeretett volna már élőben is meccset nézni és a kecskemétinél normálisabban kiépített stadionba jobbnak láttam az első élményt (így szombaton délelőtt állatkert, délután meccs) ...jegyet az A4 szektorba vettem, mert a vendégben nem lett volna nagy élmény, ha a meccs nagy részében semmit se lát
...amilyen viccnek tűnt még fél éve, hogy "frissen feljutott KTE vs erősen botladozó DVSC", most már teljesen oké ez: 2. és 3. helyezett rangadója... már csak Lukács Lacival kéne még ott összefutni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #180826 üzenetére
...12meccs hátra, 6 meccs előny pontokban... ha hozzák sorban a meccseket és az üldözők 1-1et leadnak, kb 1hónap múlva bajnokok lesznek... már ha nem kapnak pontlevonást ők is
...180827: soha ne becsüld le a Sassuolo-t
néha elkaptam 1-1 meccsüket és tetszetős futballt nyomtak... olyan Leeds-est olasz módra
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #180786 üzenetére
láttam este... az kb az, mint amikor a támadó tol egy nagyot a labdán az alapvonal felé, a kapus pedig kis késéssel rányúl a lábára... jön az esés és a kontakt miatt befújják büntetőre, holott akkorát indított magán, hogy talpon maradva se érte volna el senki, társ meg sehol nem volt a közelben... tegnap volt fault, de már régen nem Gündogan-nál volt a labda... leginkább egy közvetett szabadrúgás járhatott volna, de semmiképp nem 11es (rég láttam mondjuk ilyet 16on belül)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180782 üzenetére
mondom, hogy szinuszgörbe a csapatforma, amibe a szerencse is erősen bejátszik
képesek vagyunk heti szinten magaslatokat és mélységeket megjárni... leginkább arra gondolok, hogy szerdán a margitot 2-vel verjük kényelmesen (ami semmire nem lesz jó)
...amúgy bíztam nagyon a fiatalított kp-ban, hogy ma gyilkosok lesznek... de lehet jobb lett volna most a rutinos öreges felállás és a hajrára beküldeni a friss fiatalokat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180778 üzenetére
amikor a vége előtt 20 perccel kihagyta Sára, akkor biztos lettem benne, hogy ez ennyi volt... ha az megvan, akár 1-3 is lehetett volna a vége
...de jó lesz így nekimenni a következő 4 meccsnek, hogy "ezt a tutit mindenképp be kellett volna húzni" ...jöhet így a margit idegenben, majd city-cselszki szintén idegenben és a listavezető Arsenal otthon
...szép kilátások... lehet elemet cserélni a szopórollerben
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180771 üzenetére
ez az igazi "random" szezon... egyszer Klopp a turmixgéppel rakja össze a kezdőt, máskor átgondolja és bejön... harmadjára az előző átgondolt kezdővel betlizik, stb
ez tipikusan az a meccs volt, amikor az ellenfél 89 percen át semmit nem csinált és 1 helyzetből 1 gólt szerzett... mi meg ha kaptunk volna még 2 büntetőt a 12 kaput eltaláló mellett, azt is elrugdossa a picsába Sára
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #180761 üzenetére
na ezt mondtam, amikor ingadozó teljesítményről és szerencséről beszéltem... meg arról, hogy a legjobb lenne, ha legalább minden 3. kapura tartónk bemenne... most csak 2-vel kevesebb kaput eltalálónk volt, mint a united ellen... és 7-tel kevesebb gólunk
az sem reális, ha 8-ból 7 beakad és az sem, ha 6-ból semmi... inkább lett volna az 3-0, ez meg 1-2...
ui: amúgy amiért egy kikúrtnagy szinuszgörbét írnak le az eredményeink, simán retteghet a margit, hogy szerdán otthon kapnak egy laza 0-5-öt
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180755 üzenetére
felénk az ilyet úgy hívják, hogy "vegyes tüzelésű"
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180751 üzenetére
szépen ott van a genetika a famíliában
össze kéne jönni a srácnak Alisha Lehmann-al, hogy az utódok 2oldalról kapják a foci-dns-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180746 üzenetére
figyelted, hogy kifogta a Spezia-lis formában levő kapusuk a büntetőt?
azt a pár másodpercet be lehet tenni a kapusok kézikönyvébe...
az azért nem rossz, hogy a 2. helyért 50-48-47-47 pontokkal versenyeznek úgy, hogy a +1 meccset játszott az 50es Inter és a Juve is csatlakozhatna, mert pontlevonás nélkül 50 pont lenne ott is (Napoli meg +15 ponton áll 1 meccs lemaradással)
-
mephi666
nagyúr
...Spezia-lis formában van itt ez a kapus
-
mephi666
nagyúr
válasz
Datsyuk #180711 üzenetére
...pár éve megnézhetted, hogy Fabinho is hátratett kézzel nyomta cb-ként a kozáktáncot, mert 20centiről testre szorított kézre is befújták ellenünk a 11-est
...mekkmester meg piruettezve ütögette egyik kezéről a másikra a labdát, az pedig nem volt büntető... ez ilyen: bosszantó, hogy néha erősen bűzlik, ahogy részrehajlóan mennek az ítéletek
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180700 üzenetére
pl-ben azt nem fújták be, amikor mekkmester egyik kezéről a másikra pattant 2-3szor egymás után a labda
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180689 üzenetére
ez nem kérdés, rendelnék neki pár tálcával és egy ilyen életnagyságú papírbábut is a kedvencéről, hogy jobban essen neki a nedű, ha ránéz
(a nő arcánál ki lehetne vágni, hogy bárki fotózkodhasson vele)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #180686 üzenetére
...ha nyernék a lottón 9-10számjegyű összeget, esküszöm vennék nektek jegyet egymás mellé Inter-Juve meccsre a Juve szektorba, Juve-Interre meg szintén a vendégbe
...sőt az utazást, szállást, kaját-piát-mindent állnám (családnak is, hogy ne maradjanak ki a jóból... ha a meccs nem is, a város lehet érdekelné őket)
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #180679 üzenetére
...főleg ha kontrasztnak odatesszük, hogy ez a kézilabdázás pedig NEM volt büntető
-
mephi666
nagyúr
ez kész
végén még egy selfie-t is lőtt... azóta szerintem kirakta otthon a falra, keretben
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #180653 üzenetére
...mondom, hogy az ilyet simán büntetni kéne utólag var-ral: szimulálásért meccs után +1 sárgákkal aztán gyűjthetné az eltiltást
vannak az ilyen szimuláló parasztok egyik oldalon, másik oldalon pedig pl Mané, aki simán jelzi, ha véletlenül kézzel nyúl a labdába és mindenek elé helyezi a sportszerűséget
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #180631 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Potter állását megmentette
...mondjuk a tegnapi játékképet nézve ez akárki ellen kevés lesz a következő körben: egy vérgyenge Dortmundot is csak erős hátszéllel sikerült megverni... másik ágon meg a madrid-'pool párosból távozik egy...
hétvégén a rókák jönnek: én bízok azért BR-ben, aki sorban vesztett 3 meccset a csapattal... hiába van papíron 2x esély a cselszkire, simán jöhet egy újabb betli...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180542 üzenetére
lehet Harvey-t cinkelte, hogy "törpe, te tudsz ilyet?"
...aztán a "törpe" mutatott a pályán mást, amit tud...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #180522 üzenetére
"előtted van a kép, ahogy kapják a gólokat és csak áll és áll a kabátban, és nézi a csapatot, ugyanolyan arckifejezéssel?"
...gúnár ugyanez volt, de ő még vigyorgott is mellé, mint aki épp repetát kap gombócból
...edzőtől szimpatikusabbak azok a reakciók, amiket pl Klopp, Mou, Arteta, Tuchel, stb produkál...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #180504 üzenetére
...nem csak az, hanem előjött nagyon Brúnóból a portugál, "sárkányfűárusból" meg a brazil véna
fetrengtek, színészkedtek, folyamatosan nyomták a nagyhalált... de pl Shaw is térdelt egy látványosat a földön ülő Darwin hátába... simán beleláttam, hogy valamelyik idióta kiállíttatja magát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #180500 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #180492 üzenetére
...plusz azt is éreztem, hogy extra motivációval ment mindenki, ami hiányzott azokon a meccseken, amiken kétkézzel szórtuk el a pontokat
...az Anfielden egy 'pool - united meccsen illik mindenkinek odatenni magát...
Lisandro amúgy az első félidőben csomószor jókor lépett be... ha ő nincs, minimum 3-0-al fordulunk a 2. félidőre
...csak hát egy ember nehezen bírja 90 percen keresztül, hogy a Darwin-Gakpo-Salah trió egyik tagja rohanja le 3percenként... jó, hogy nem tudta a 80. percre 5 gól hátrányban, hogy merre van előre
...örülnék neki, ha ezzel kezdődne a megszokott tavaszi feltámadásunk
pár éve amikor a CP-nek nyomtunk egy 7est karácsony előtt, utána jött 2 hónap szerencsétlenkedés
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180477 üzenetére
...meg kellett néznem azért a felállást, mert varangy pl nem is rémlett, hogy a pályán lett volna: Lisandro Martinez végezte a védőmunka kb 90%-át... meg ott volt a tökkelütött Shaw meg Dalot, akik leginkább mindenfelé szaladgáltak... faszomíró, Fred, Brúnó is leginkább előre rohangált fejetlen csirke módjára, hátul pedig ennyit már nem bírhatott el 1 ember... az egész unitedből szerintem Martinez volt a legjobb, akit most a legnagyobb bohócnak állítanak be
többiekről azért nem készülhetett ilyen kép, mert a labda közelében nem jártak
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180472 üzenetére
...na, de ha 1. félidőben is ilyeneket bakizott volna, akkor 10 Hag a végeredmény
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180464 üzenetére
...na igen, messze még a vége és a sűreje még hátravan: city, cselszki, Arsenal, Tottenham, Brentford, Fulham, Leicester, Villa, Soton, Leeds, Forest, WestHam, Bournemouth... egyikre se mondanám, hogy sétagalopp... (még a kiesőhelyen portyázókra sem, mert azok tudnak néha legnagyobbat harapni)
#180463: Firmino beszállása mennyire tetszett?
jó helyen lesz Torinóban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180461 üzenetére
oké, mondjuk a madrid is csak az 1. gólját hozta össze önerőből, a maradék 4ből 2.5hez Gomez segítette őket
...ennek ellenére kb 0.1% esélyt látok arra, hogy idegenben összehozunk legalább +3gk-t
...ez a győzelem leginkább ahhoz kellett, hogy Gakpo, Darwin, Salah és Firmino lelkivilága kicsit helyrerázódjon... valamint Harvey-t is kiemelném, mert szokás szerint becsülettel melózott és adott nagyon nagy labdákat
(nálam érdemelt volna ő is 1 gólt)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #180456 üzenetére
ebből az a logikus következtetés, hogy "ez van, amikor minden bejön"
8 kapura tartóból 7 gól... ennyi... CP ellen 4ből 0... madrid meg 6/5-tel zárt... mondjuk boldogabb lennék, ha "csak" stabilan minden 3. kapura tartónk akadna be és nem lennének +/- irányba ekkora kilengések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro / Mini 3 drón 5db-os szűrőkészlet (ND, NDPL és CPL Filter)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI FPV Racer drón
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest