- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz venember83 #136989 üzenetére
-
addikt
Nem volt ez rossz, csak több gólt kellett volna rúgni, meg kevesebbet kapni.
Mióta focit nézek, most először látok focit a magyar válogatottban... így még akkor sem játszottak, amikor az EB-re sikerült kijutni. Annyi, hogy akkor a védelem stabilabb volt.
-
addikt
Brazília top góllövők:
1 Pelé 78
2 Ronaldo 62
2 Neymar 62
3 Romario 54
4 Zico 52
5 Bebeto 37
6 Jairzinho 35
7 Rivaldo 34
8 Ronaldinho 33
9 Zizinho 30
9 Tostao 30
9 Ademir 30
9 Kaka 30Azért nem gondoltam volna, hogy Neymar már ennyire elöl van az örökranglistán. Simán be fogja előzni Ronaldot, de ha sokáig fenntartja a szintet, akkor még akár Pelé is meglehet...
-
addikt
Amúgy Messi lőtt már gólt valaha ekkora távolságból?
-
addikt
válasz Datsyuk #136266 üzenetére
A nulladik lépés az ilyen nyilatkozatok hitelességének elfogadásához arra gondolni, hogy ezen a szinten résztvevő emberek közül szinte mindnek van valamilyen érdekből adódó részrehajlása - legyen szó az nemzetiséggel kapcsolatos dologról, közös szponzorról, vagy (ex-)csapattárs, esetleg korábbi rivális, stb. Ezeknek az embereknek a többsége általában abba az irányba beszél, ahonnan a pénz/barátság jön, vagy jött. Ezt mondanom sem kéne.
És nagyon ritka az, amikor tényleg őszinte véleményt hallunk, és arról sem tudjuk, hogy melyik az.
(De igazából ez lassan kb mindenre igaz, ami a médiában van - és aki mindent elsőre elhisz, amit lát, az tökéletes célpont az agymosásra. Sajnos itt sokan ezt nem tudták megkerülni.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ugyan már. CR megmutatta a MU-ban, a Realban, többé-kevésbé a Juvéban is és a portugál válogatottban is. Sokkal többrétűbb játékos, mint Messi. Egészen kizártnak tartom, hogy erre Messi képes lenne. Abban az egy csapatban, abban az egy rendszerben, körülbelül ugyanazon a poszton már tizenéve, az megy neki. De már a saját argentin válogatottjában sem teljesített soha azon a szinten, pedig minden labdát neki adnak. Még Maris is jobb volt nála a válogatottban.
Nemcsak azért nem lesz jó a PL-ben, mert az egy kevésbé engedékeny ellenfelekből álló bajnokság, hanem azért is, mert nem annyira univerzális játékos, mint pl CR volt. De legalább a City-ben van egy Guardiola, akinek régről ismert rendszere van, és valamennyire ebbe tud kapaszkodni, mint menedék. Bárhova máshova megy, szinte biztos, hogy eléggé le fog bőgni - persze csak a maga százaranylabdás szintjéhez képest, leesik mondjuk egy Bernardo Silva szintre. Illetve nem leesik, talán sosem volt jobb (ügyesebb, tehetségesebb), csak abban az egy rendszerben eredményesebb tudott lenni vele, amiben eddig volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
KdB sosem volt Box to box középpályás, az inkább a Henderson félékre igaz. KdB-t azért zavarta el Mourinho, mert nem tud rendesen védekezni. Az, hogy még így is többet tesz, mint Messi, az egy dolog, nála nem nehéz többet nyújtani mezőnymunkában. Én örülnék, ha valamelyik rivális megvenné, nem kis esélyt látok rá hogy a csapat összteljesítménye gyengülni fog, mert hiába lépnek vele egy lépést előre, ha közben kettőt hátra. Persze attól függ, kit túr ki a csapatból. Ha egy olyan helyére teszik, aki szintén sosem védekezett és nem is volt elvárás, akkor még jól is elsülhet.
De hát pl nálunk még Manétól és Firminotól is elvárás. Ezért is olyan jó a csapat. Bármikor előbb játszatnám őket, mint Messit, minden vicc nélkül. Lehet előrefele nem annyira zseniálisak, de szvsz összességében hasznosabbak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #136236 üzenetére
Én örülnék, ha Messi a PL-ben kötne ki, mert valószínűleg újabb bizonyíték lesz rá, hogy nem akkora játékos, mint amilyennek beállították. Kétféle végkifejletet tudok elképzelni:
- vagy nem lesz közel sem annyira eredményes, mint a Barcában, tehát kb azt fogja hozni mint pl az argentin válogatottban is
- vagy közel olyan sikeres lesz gólok tekintetében mint a Barcában, de a csapat rosszabb lesz vele, mint nélküle volt, mert olyan dolgokat kell beáldozni amire szükség lenne mivel pl ugyebár nem tud védekezniAz előbbi elképzeléseimből egyféle kibúvó van, és azt pont a City tudja hozni: nem tudom hogyan csinálja Guardiola, de ők valahogy megússzák ezt rendszeresen, hogy olyan sok támadó szellemű játékost játszatnak. Mögöttük alig van néhány aki rendesen stabil védelmet tudna nyújtani, és mégis néhány összeomlást kivéve általában simán lehozták a meccseket.
-
addikt
válasz DeathAdder #136013 üzenetére
Igen, mobil és internet szolgáltató, UK-ban "Three" a neve, itt Ausztriában és Németországban pedig "Drei", rendkívül kreatív nevén nevezve.
-
addikt
válasz omfgk #135955 üzenetére
Én akkor sem tartom jó befektetésnek azt, ha valami évről-évre már egyre kevesebbet fog nyújtani. Akkor inkább egy fiatalt kell elhozni, az fejlődik, egyre jobb lesz.
Csak olyan klub lesz hajlandó megvenni, amelyik hirtelen akar nagy sikert, és nem törődik annyira a hosszútávú jövő építésével.Na most a helyzet az, hogy a top klubok között körülnézve, egyedül a Liverpoolban van hiány támadóra... Ugyanis a M-F-S támadóhármasnak nincs cseréje, már rég nem jött senki, egyedül Origi az aki néha jól áll be, de ennyi. Az összes többi klub televan. De nagyon rendszeridegen lenne, Klopp a támadóktól is elvárja hogy védekezzenek, ez instant emberhátrány lenne védekezéskor. Bár annak idején Coutinho-val elbírt a csapat 4 támadót, de nélküle jobb lett az egyensúly...
Esetleg a United nincs még tele sztártámadókkal, de az összes többi klub fullon van, nem tudom, hova fog kelleni. A Premier League-be szerintem annyira nem illene, maximum a City-be, de ők is televannak.
Esetleg még a Bayern, az szereti olcsón elhozni a játékosokat, Coutinho helyére, akitől ugyebár megválnak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mephi666 #135950 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy hova fognak menni. Melyik csapatnak kéne egy hamarosan kialvó tűz, aminek lassan a füstje nagyobb mint a lángja? Maximum egy ilyen PSG-szerű csapat, amelyik még mezeladásokkal számol, de ők már fullon vannak a támadósort illetően, akkor valakinek mennie kéne.
-
addikt
Sokat degradáltam már Messit, de azért a nyikhaj legalább tudta, hogy kell ellőni Neuer mellett a labdát.
Messi vs Boateng és NeuerHasonlít a gól arra, amit Coutinho lőtt De Gea-nak annak idején, amikor De Gea a világ talán legjobb formában lévő kapusa volt.
Coutinho vs De GeaÚgy tűnik a világ legjobb kapusai ellen így kell...
-
addikt
válasz DeathAdder #135888 üzenetére
Én is figyeltem tegnap a játékát, zseniálisan jó a pozíciós játékban, szuper passzokat ad. Annyi hátrány van vele, hogy nem elég kőműves. Nem arról van szó, hogy nem venné ki a részét a védekezésből, csak a Liverpool a sikerét olyan középpályásokkal érte el, akik futnak fel-alá, mindenhol ott vannak, nyomást gyakorolnak ott ahol szükség van rájuk, míg Thiago pedig nagyjából mindig ugyanazon az egy pontján helyezkedik el a mezőnynek, csak onnan nyújt segítséget. Ebből kifolyólag nekem az a konklúzióm, hogy saját kapuja elé betömörülő kiscsapatok védelmének feltöréséhez nagy segítség lehet, de az igazán erős csapatok ellen, akik ellentámadnak bőven és megy a küzdés kaputól kapuig, abba a taktikába ő kevés lehet, és mivel már lassan 30 éves, egyre kevesebb lesz a sebessége. Ez egyébként látszott tegnap is, nem véletlenül jutott el olyan sokszor a PSG a Bayern kapujáig, egy Liverpool kőműves középpálya ezt nem engedte volna meg. Szóval van ilyen hátránya is, de egyébként éreztem a szezon során többször is, hogy hiányzik a csapatba egy pont ilyen playmaker, bárcsak lenne olyan középpályás, aki nagyon technikás és úgy oda tudja tenni a labdát, mint kevesen, szóval erre jó lehet.
Maximum akkor fér bele a jelenléte, ha mellette két olyan középpályás játszik, akikben megvan a lendület és futnak helyette is. Ő meg majd adja a zseniális labdáit azoknak akiket futtatni kell.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz omfgk #135865 üzenetére
Nem vennék erre mérget, hogy olyan könnyen távoznak majd. Ebben a szezonban is csak annyi hiányzott, hogy működjön a támadó alakzat úgy, ahogy korábban máskor már sikerült nekik.
De az is igaz, hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsés sorsolásuk, hogy szinte az összes rivális már kiesik, mielőtt beléjük futottak volna. -
addikt
válasz omfgk #135861 üzenetére
Kész csoda ,hogy ez a PSG eljutott a döntőbe. Mázlijuk volt a sorsolással.
Ezt úgy írtad, mintha sokkal szarabbak lettek volna ma, mint a Bayern. Szerintem konkrétan több nagy ziccerük volt, mint a német csapatnak, csak a támadó hármas elpancserkodta, elizgulta, rágörcsöltek, ez legfőképpen rajtuk ment el, egyébként pedig nagyobb ellenállás voltak, mint bárki akivel ebben a szezonban szembeszállt a Bayern. Nem sok kellett volna, hogy a PSG legyen a BL győztes. Ha nem mindig laposan akarnák elrúgni, ahol Neuer lába ott van, hanem kicsit emelni rajta... Ennyin múlott, nem igazán volt jobb a Bayern.
Azt megnéztem volna, hogy ezek ellen mire ment volna a City vagy a 'pool, de nekik már hamarabb vége lett.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó meccs lesz a ma esti.
-
addikt
BT Sport kommentátor szerint ennek egyértelmű pirosnak kellett volna lennie.
-
addikt
válasz mephi666 #135528 üzenetére
De hát ő a nagy MESSIás. Vele rúgatják a büntetőket is, mivel ő a világ legjobbja, igaz mások nagyobb találati százalékkal rúgnák, ő a csapatkapitány, igaz mások sokkal jobb csapatvezetési képességekkel rendelkeznek, de hát az nem számít, az a lényeg, hogy a számok az ő neve mellett legyenek, a dicsőség az övé, az mindegy hogy a csapat vereséget szenved. A stábtól is el kell küldeni azt akit ő nem kedvel, csak ő maradjon, mindenki hajoljon meg előtte, az mindegy hogy emiatt körülötte tönkremegy az egész csapat, mert felemészti az egészet Messi s**gnyalása, százmilliókért vett klasszisok nem tudnak kiteljesedni miatta.
(oké, nemcsak emiatt romlott el a csapat)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peterhappy #135478 üzenetére
Igen, így talán már partiban lennének a 'poollal. Az is lehet, hogy legyőznék, de a leiskolázás, az nem reális.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Peterhappy #135475 üzenetére
Ez azért erős kijelentés látva, hogy tavaly Münchenben nem tudtak hozzászagolni a Liverpoolhoz, és 90%-ban ugyanaz a csapat, formaingadozás néha ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #135409 üzenetére
Én erre számítottam.
-
addikt
HAJRÁ LYON
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135220 üzenetére
Nekem tetszenek ezek az egymeccses fordulók, izgalmasabbak a meccsek. Oda-visszavágós meccsekből az odavágón még csak "majd a visszavágón meglátjuk" helyzet van, egy részük már az odavágón eldől, most viszont el kell dönteni.
-
addikt
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135141 üzenetére
Nem csak ma.
-
addikt
Nem tudom mit alkotott eddig ez az öregember, de aki egy ilyen csapatból ilyen eredményességet ki tud hozni, és ilyen taktikát megteremteni, az nagyon tud.
-
addikt
Atalanta - Lipcse, Bayern - Lyon elődöntőket szeretnék. Ha ez megtörténik, rossz már nem nyerheti a trófeát.
-
addikt
válasz venember83 #134965 üzenetére
Az a lényeg, hogy 2005 BL-döntőben kihagyta a büntetőt.
-
addikt
A Leverkusennek szurkoltam, de az az igazság, hogy az Inter jobb volt. Egész jó lett ez a csapat...
-
addikt
válasz Tibiajax #134838 üzenetére
Nem voltak ők olyan nagy szám ősszel, a bajnokságban jelentős lemaradásuk volt, ami náluk már katasztrófa. De aztán jött Hansi Flick, ez az ember nagyon tud valamit, mert azóta brutális szériájuk van. De amúgy évek óta nagyon jók, remek a politikájuk, mindig a Top 3 környékén voltak, csak a BL-ben nem elég ha egy csapat ennyire jó, elég egy rossz meccs és vége. Tavaly pl pont a Liverpool hozta le őket elég simán, előtte a triplázó Reallal volt nagyon szoros párharcuk amiben alig maradtak alul, talán jobbnak is tűntek, majdnem ők kerültek a döntőbe. Emlékszem, hogy örültem is, hogy a kettő közül a gyengébb csapat kerül a döntőbe (a Real), mert akkor több esélye van a Liverpoolnak - hát nem jött be. 2017-ben pedig szintén a Real ellen, az őket sújtó piros lap döntötte el a párharcot gyakorlatilag... 2016-ban megkapták a nyomoronc Atleticót, akik ellen mindegy hogy mennyire jó egy csapat, mert nem számít, mert megölik a játékot. Mindig ennyire jók voltak, csak nem volt szerencséjük.
Jelenleg a 3 legerősebb csapat a Liverpool, City, Bayern. Az előbbi már kizúgott, megnézném a másik kettő mire megy majd egymással. Ami szerintem meg is fog történni, mert a City kiejti a Lyont, a Bayern pedig szerintem felülmúlja a Barcát. Ezt a BL-szezont szerintem a Bayern behúzhatja és meg is érdemelnék már, ennyi "majdnem" után. Csak ne olajpénzes zsoldosok nyerjék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz omfgk #134809 üzenetére
Én meglátásom szerint a menedzsereknél nem számít annyit a tapasztalat, mint azt a többség feltételezi. Sőt, az idősebbek esetén akár már idejétmúlt lehet a gondolkodás.
Lampard is egész szépen muzsikál a Chelsea-vel és előtte mindösszesen két év edzői tapasztalata volt: 1 évet lehúzott a Chelsea utánpótlás edzőjeként, egy évet pedig a másodosztályú Derby edzőjeként. És Hazard nélkül már most jobban játszik a csapata, ígéretesebbnek tűnik, mint Sarri alatt volt, behozta Top 4-be a csapatot, ami nem mindenkinek sikerült az elmúlt években a nagy sikerlistákkal rendelkező menedzserek között... -
addikt
Megnéztem a büntetőket. Egyik sem volt az.
-
addikt
Hová fajul a világ, hogy a WhoScored elemzői Barcelonában 2:1-es Napoli győzelmet várnak?
-
addikt
Nem látom a Lyon-meccset, de azt igen, hogy már lassan mindenkinek van egy sárgája.
-
addikt
Nagy shitstormnak kell történnie ahhoz, hogy ilyen hátrányból megfordítsa a Real "idegenben". Annyira nem követtem a meccseket, mióta zárt kapuk vannak és már rég eldőlt sokminden. Van reális esély rá?
-
addikt
válasz DeathAdder #133865 üzenetére
Hogy a f.szba ilyen csóró ez a Liverpool? Az elmúlt évek elképesztően negatív átigazolási mérlege miatt, vagy az elmúlt 1-2 év sikertelen szereplései miatt?
-
-
addikt
válasz forceberg #133494 üzenetére
A Barcában egyáltalán mi a rendszer? Az elmúlt 800 millió euró elköltése során jött vagy 10 nagyobb volumenű játékos, volt közülük akár csak egy is akit beváltnak nyilvánítottak?
Gondolok itt ilyenekre, mint Griezmann, Coutinho, Dembélé, Malcom, Paulinho, Arthur, André Gomes.....[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak ne spanyolba vagy angolba menjen, ott nem válna be.
-
addikt
Nehogy azt higgyétek, hogy a Liverpool túl lazán vette a meccset, komolyan vették ők, csak most ennyire tellett. Talán nem vérbemenően küzdöttek, mert most már elsődleges cél hogy ne sérüljön le senki, de nem volt leadva a meccs.
-
addikt
válasz DeathAdder #133406 üzenetére
Azért ez durva, mennyire jól csinálják. Csak tátottam a számat, hogy Sanét is mennyire olcsón sikerült elhozni...
Ez így nem fair, vonuljanak ki a versenyből, mint a Mercedes a Forma 1-ből, csináljanak maguknak új kategóriát, a többiek meg hadd folytassanak izgalmas versenyt a bajnoki címért.[ Szerkesztve ]
-
addikt
A Barca eladogatja a fiatal tehetségeit, kiöregedés-közeli, még éppen csúcson de hamarosan belassuló játékosokat hozva a helyükre, ezzel sikeresen megalapozva azt, hogy ennek a csapatnak mennyire nem lesz jövője. Még Ansu Fatit kéne eladni (és esetleg Todibót), hogy tökéletesebben végezzék a dolgukat.
-
addikt
válasz gyuromoj #133124 üzenetére
Na oda még jó is lehet. Szoboszlairól amit eddig láttam, az az, hogy kiscsapatok ellen tud villogni, de az erős ellenfelek ellen eltűnik. Ez azért van, mert viszonylag lassú és a nagy tempóval annyira nem tudja felvenni a versenyt. Ha van ideje megnézni és átgondolni, hova akarja adni a labdát, akkor nagyon jókat tud csinálni, de letámadós csapat ellen jobb ha padoztatják. Egy Premier League-be kevés lenne, talán még a Bundesligába is (egyelőre), de a franciában szinte csak kiscsapat ellenfelek lennének PSG szemszögből, ott tényleg jó helye lehet, ha szerencséje van, még akár stabil kezdővé is válhatna a PSG-ben. Talán.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Annyira nem éreztem tegnap este az alkalmat arra, hogy most kell kitörni az örömtől annyira, mint azt internetszerte látom. Már eddig is régóta tudtuk, hogy bajnok lesz a csapat, nem éreztem különösebben az indokot arra, hogy két másik csapat meccse után kell ennyire örülni.
-
addikt
Liverpool, Leicester, Wolverhapton, Sheffield legyen a 4 induló a BL-ben következő szezonban.
Ehhez olyan sok nem kell... City-t kizárták, Wolverhampton most jó szériában van, odaérhet, egyedül a Sheffieldnek kéne jobban összekapnia magát. -
addikt
válasz bagyulajuve #133048 üzenetére
Pedig ha ő nincs, nem lett volna BL-győztes a Liverpool. Minden másképpen történt volna, más lapokat osztott volna a sors. Úgyhogy az ő bevédése is kellett, amit az egyetlen meccsén követett el, ami a Juve ellen volt.
-
addikt
Vajon milyen esélyei lennének a Bayernen kívüli Bundesliga-válogatottnak a Bayern ellen? Ha összeszokottak lennének, talán... Vagy még akkor sem...
Mondjuk ugyanez igaz lehet a Juventusra és a PSG-re is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Járványügyi helyzetre való tekintettel a labdának másfél méteres távolságra kell lennie a gólvonaltól, hogy a gól szabályos legyen.
-
addikt
Amikor mész meccset nézni szurkolók nélküli lelátóval, helyükön máris kihasznált extra reklámfelülettel, közvetítésbe épített EA SPORTS FIFA "10 éve ugyanaz" szurkolói hangokkal, és azt látod, hogy a játékosok "Black Lives Matter" felirattal a hátukon bepancserkodják a labdát a kapun belülre még hálót is érve, amire a csúcs technikai felszereltséggel azt mondják, hogy nem gól, akkor tudod, hogy a világ vezetői ezt jól megcsinálták.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132847 üzenetére
De nekünk a következő szezonok kimenetele nagy talány, azt viszont mindannyian tudjuk, hogy 2021-ben és 2022-ben is ki kapja a salátástálat (nagy valószínűséggel).
-
addikt
válasz bagyulajuve #132803 üzenetére
Szerintem van annyira jó, hogy megérdemelt egy aranylabdát, talán kettőt is, de minden más, amit ezen felül elért, azt a csapat hozta össze neki meg a média, ők akartak istent csinálni valakiből. Mint ahogy a Liverpoolban az utóbbi időben a nála sokkal tehetségtelenebb Salahból. (és itt még azt sem lehet mondani, hogy elfogult lennék ellene, mert a saját csapatom játékosát kritizálom)
-
addikt
válasz Richard! #132797 üzenetére
Eddig is tudtam, de mióta Salah a Liverpoolban van, végképp tisztában vagyok azzal, ezek a számok mennyire tudnak irrelevánsak lenni azt illetően, hogy egy játékos mennyire tehetséges.
És erre adtak Salahnak az elmúlt két évben egy 5. és egy 6. helyezést az aranylabda szavazáson, miközben a Liverpoolban a csapatban nincs benne a legjobb 5-6 ember között. Jobb számai vannak gólok tekintetében a Liverpoolban, mint Torresnek vagy Suareznek voltak, miközben hozzájuk képest a közelben sincs a tehetsége. De mégis őt istenítik.Van egy pár ilyen jellegű hasonlóság Salah és Messi karrierjében. Mindkettő jobban fel van fújva annál, amit tud.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mephi666 #132643 üzenetére
Nem nagyon tud hova építkezni, az a baj, hogy konkrétan a labdarúgáshoz nincs olyan tehetsége, ha még 10 éve lett volna, akkor sem lett volna sokkal jobb, mert nincs meg benne a potenciál, hogy olyan kiváló legyen technikailag, passzolásban, lövésben, cselezésben, mint mondjuk egy Modric, Pirlo, Iniesta. Hozzáteszem, simán el tudom képzelni, hogy összességében van annyira hasznos a csapat számára, mint az előbb említett középpályások, mert habár nem olyan technikás, de helyette sokat fut, ütközik, megállítja az ellenfelet, elveszi a labdát, elfejeli, miközben Iniesta sokszor csak állva nézte az ellentámadást, ahogy elviszi az ellenfél mellette a labdát aztán kapják a gólt.
-
addikt
válasz mephi666 #132639 üzenetére
Akármennyit dolgozik keményen, soha nem fogja megközelíteni sem Gerrardot. Én véleményem szerint minden idők talán legtehetségtelenebb játékosa azok között, akik saját kezükkel csapatkapitányként először valaha felemelhették a BL-trófeát (és majd a PL-trófeát is).
Nálam ő olyan szinten van, hogy nagyon kérdéses, hogy egyáltalán befér-e a kezdő 11-be, az 'A' csapatba. De Klopp is sokszor kihagyja. Egyébként nagy dolog, ebbe a csapatba beférni, szóval nem mondom, hogy rossz játékos lenne, a munkabírásával kifejezetten hasznos.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát CR sem a mentalitás miatt lett csúcs játékos, az biztos. Először Ferguson tanította meg neki, hogy cselezni csak akkor van értelme, ha előrefelé cselez, mert ő eleinte mindig csak oldalra trükközgetett és visszament megint kicselezni ugyanazt az embert.
-
addikt
Ehhez a beszélgetéshez sok szellemi értéket tudnék hozzátenni, de a múltbeli mondataim és az azokra adott reakciók figyelembe vételével inkább nem teszem.
-
addikt
válasz DeathAdder #132517 üzenetére
De tavaly még nem volt járványhelyzet, és akkor sem vettek senkit.
-
addikt
válasz DeathAdder #132514 üzenetére
De mitől ennyire csóró a 'pool? Most komolyan. Az elmúlt két évben Európa elitjébe tartozik folyamatosan, Bl-döntő, Bl-győzelem, PL 97 pont, most pedig mindjárt PL-trófea, az átigazolási mérleg évek óta pluszos, 2 évvel ezelőtt vett utoljára a csapat olyat, aki számottevő pénzbe került. Hova ne telne ennyi bevételből, hogy egy 50 milliós kivásárlási árral rendelkező Wernert elhozzanak? Ilyen vásárlásokat még akkor is megengedhetett magának a csapat, amikor a BL-be sem sikerült bejutni. Most meg tavaly is a lúzer Arsenal le tudja tenni Pepéért azt a pénzt, amit a Liverpool nem.
Nekem itt valami sántít.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz máyköl #132512 üzenetére
De van erre reális esély? A Real most jelenleg egy gyengébb csapat, miért akarna oda menni? Főleg az után, amit Ramos tett vele. A Liverpool sem hiszem, hogy meg akarna válni tőle. Egyedül én adnám el őt oda, persze csak magasan 100 millió fölötti összegért, mert én őt kissé túlértékeltnek tartom, ráadásul rohadt önző is, szóval nem járul hozzá akkora mértékben a csapat sikereihez, amennyire elviszi a dicsőséget. Pont jó alapanyag arra, hogy sok pénzért el lehessen adni, helyére lehessen venni olcsóbban olyat, aki legalább ugyanolyan jó lesz mint ő, és ráadásul a Realban tutira ki fog ütközni az, hogy közel sem olyan tehetséges, csak Klopp adott neki szárnyakat.
-
addikt
válasz DeathAdder #132506 üzenetére
Én nem látom azt, hogy másik angol nagycsapatba ne kerülhetne.
-
addikt
válasz venember83 #132387 üzenetére
Nem, én is meg akartam őt említeni.
-
addikt
válasz Datsyuk #132377 üzenetére
Néha előfordul, hogy az a csapat jól jár ahonnan vásárolnak, ha magas áron sikerül valakit eladni. Pl a Tottenhamnek a Modric és Bale-pénz jól megalapozta azt, hogy egy egész csapatot felépítsenek ami stabil BL induló.
A Liverpoolnál pedig a Coutinho-pénzből jöhetett egy Van Dijk meg egy Alisson - igaz, ők már előtte meg lettek véve.
De szerintem a Dortmund sem panaszkodhat időnként, hogy amennyiért elad egy Ousmane Dembélét, hármat tud venni helyette.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kacsyx #132369 üzenetére
Én nem leszólni akarom a Bayernt, jól csinálják amit csinálnak, persze hogy visszaélnek a hatalmi fölényükkel, egyszerűen csak azért szurkolok ellenük, hogy legyen már valami érdekesség a Bundesligában mert ez így már nagyon unalmas. Mint a Forma 1 a Mercedes egyeduralmával.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kacsyx #132365 üzenetére
Nyilván mindig vennie kell valakit a Dortmundnak, amikor az elmúlt évtizedben minden nyáron lenyúlja valamelyik nagycsapat az aktuális legjobbjaikat: Kagawa, Götze, Lewandowski, Mkhitaryan, Hummels, Gündogan, Dembélé, Aubameyang, Pulisic...
És akkor ott van a Bayern amelyik már régóta tele van a legnagyobb sztárokkal, max néha kell venniük valakit pl amikor valaki kiöregszik, de akkor megint elviszik más csapat legjobbját, néha még ingyen is, megvárják míg lejár a szerződése aztán a játékos úgy is hozzájuk akar menni, na az a legnagyobb rablás, mert azért még pénzt sem kap a másik klub amiből vehetne a helyére valaki mást. (lásd Lewandowski, Goretzka, Nübel - de Pavard kivásárlási ára is semmiség volt tehetségéhez képest, bármelyik klub letette volna érte azt a pénzt)Egyébként meg konkrétan a Dortmundot hibáztatni azért, hogy a többi csapat nem tudja legyűrni a Bayernt, ez a felvetés pedig már eleve nem állja meg a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132361 üzenetére
Bárcsak mindössze egyetlen sima szezonja lett volna a Bayernnek, és szinte minden évben más lenne a bajnok.
-
addikt
Bundesliga: UNALMAS!
Mondjuk szerintem akkor is a Bayern lett volna a bajnok, ha ma a Dortmund nyer...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LyonnaisFan1 #132331 üzenetére
Kisebb városokban is fért már el két stadion, kisebb különböző csapatok számára.
-
addikt
válasz LyonnaisFan1 #132329 üzenetére
Nem akarnak külön menni?
-
addikt
válasz venember83 #132301 üzenetére
Nemhogy nem alacsonyabb, hanem az elmúlt években mindig is feljebb volt a román liga.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132290 üzenetére
Egyébként a magas nézettség nyilván annak köszönhető, hogy hosszú idő után most volt az első topligás meccs és mindenki otthon van.
Majd ha elkezdenek újra kijárni az emberek, a meccsek pedig minden bajnokságban elindulnak jól besűrítve, akkor majd lesznek itt még negatív rekordok is nézettségben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132288 üzenetére
Ez csak a panaszkodók miatt szólt, mert nagyon sokan írták, hogy ez így nem is érdekes, nézhetetlen, stb...
-
addikt
Most, hogy kiderült, hogy az emberek nézők miatt néznek meccset, elég sajnálatos, hogy egyszer végre csúcsra ér a Liverpool és az egészet beárnyalja a járvány. Ha végig is megy a szezon, meg sem lehet majd ünnepelni.
-
addikt
válasz bagyulajuve #132180 üzenetére
Olvashattad volna annak idején nekem "A számok nem hazudnak" című könyvem.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132172 üzenetére
Nem tudtam, hogy utálják. Én pl szurkolok nekik, mert már nagyon unalmas ez a Bayern-egyeduralom, és jó lenne, ha valaki megtörné.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #132170 üzenetére
Hiányzik a Lipcse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest