-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #118962 üzenetére
Ezért sem bánnám ha kiesnénk szerdán.
pedig jobban tennétek, ha inkább odatennétek magatokat a bl-ben és megcsinálnátok.. a bajnokságot el fogjátok baszni egyébként is, független a bl-szerepléstől. a city nem fog hibázni..vagy, kevesebbet, mint amennyit tiTegnap sztem simán nyer a manu, ha nincs az a hétközi párizsi eufória
jaj de könnyű aztán így utólag okosnak lenni.. meccs előtt meg lefogadom azt mondtad ugyanúgy, ahogy a kommentátor is, hogy az ágyúsoknak de nehéz lesz, egy nappal kevesebbet pihentek, ki is kaptak, blabla, a unitednek bezzeg hatalmas siker és önbizalom van, többet is pihentek egyel, jajj de nehéz lesz az arsenalnak..
a united ahogy kijöttek a gyepre meg felálltak sorban, pff, mennyire látszott rajtuk csak úgy dagadnak az önbizalomtól. csak úgy pattogtak. én is azt mondtam magamban persze, hogy fú, ez gáz lesz
de hála istennek le lett verve az arcuk most egy kicsit.. és pont az leútált 'lúzer' londoniaktól
szuper volt
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest