Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz Gzula[HUN] #28326 üzenetére
Köszönöm ismét. Úgy fest nincs túl sok választásom, csak ha föntebb megyek árban.
Használt nem jöhet szóba, ajándékba lesz születésnapra, hogy nézne az ki.
Stingert nem is néztem, hogy jackes, így az is kiesik.Szóval vagy néznem kell drágábbat, vagy marad a már általad ajánlott ASUS TUF Gaming H3.
Malaka!
-
charge
újonc
Sziasztok! Egy Razer Kraken Tournament Edition-t használok, ezen headset cseréjére szeretnék javaslatokat, mivel úgy tűnik már sehol nem lehet kapni újonnan. Próbáltam a Razer Kraken Pro V2-t de kicsi és habár a mostani headsetem bal hangszórója elkezdett tompulni/halkulni, még annak is jobb, élvezhetőbb hangja van mint a ProV2-nek. Valamilyen hasonló headsetet szeretnék, 20-40k körüli árban.
Cél: Gaming, zene, development
Ár:
20-40k
Vezetékes, usb vagy 3.5 jack amivel lehet használni a meglévő THX enhancer-t amit a Tournamenthez adtak.
Circumaural, de nagyobb mint a prov2 mivel az összenyomta a fülem, a Tournament Edition mérete tökéletes számomra
Hangzás:
Olyat, mint a Kraken TE
7.
USB vagy Jack, ha működik a THX enhancer-el
8. GIGABYTE Z790 UD (rev. 1.0) alaplapi hangkártya
9. lehetőleg ne legyen színes, de igazából mindegy, otthoni felhasználásra veszem. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz spleenszuru #28324 üzenetére
Sajnos headsetek között még akkora tapasztalatom sincs, mint a hifi fejesek közt, de amit tudok megosztok.
CAL!-t már nem kapsz sehol, esetleg utódját, de az is jack-es. A Superlux dettó, de annál szerintem bármelyik Oneodio jobb választás (nem sokkal, de jobb).
A korábbiakat kiegészítve:
Emagnál van egyébként Stinger postvála kb. 20-ért. Cloudból ezt pont nem hallottam, csak a Cloud 2-t, Alpha-t meg Alpha S-t, de ehhez is van alin utángyártott fejpánt meg fülpárna is, szóval nagy melléklövés nem lesz vsz. Ahogy nézem, ez is jack-es.
Használtban esetleg apróról egy Cloud2-s, meg egy új párna hozzá aliról. Ha meg a pántja is málna, arra 3-mal ez előtti hozzászólásomban már adtam alternatívát.#28325Elmör: Nincs mit. Azért amit tudsz, majd kopassz le szerintem, mert anélkül meg a pánt alól fognak potyogni a fekete műbőr darabok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gzula[HUN] #28323 üzenetére
Hú ezt nagyon köszönöm, meg is rendelem aliról azt a cipzáras cuccot este. Éreztem érdemes lesz ide írni, kérdezni.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Vezetékes fejes topikból jövök (#113293), hogy ez a kategória is ide tartozik, noha nem gamelni kellene.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Home office, ügyfélszolgálati munka.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15-20k HUF
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes, USB.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Mindegy.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo is elég szerintem erre a célra. A beszélgetés viszont ne legyen süketítően gagyi, ne csak magastól csattogjon pl.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptopi integrált, pontos típust sajnos nem tudok mondani, ajándék lesz a fejes.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nincs, de ne legyen túlságosan pasis (fekete OK).
Lehetőleg ne kelljen 3rd party app hozzá, a tesóm alapszintű PC felhasználó.Odaát kaptam pár javaslatot a fórumtárstól:
#113295Gzula[HUN]Kérdésem az lenne, hogy az összefoglalós 10-20k-s listából bármelyik mikrofonos jó lehet a célra?
A Stinger pl. már ki is esett a listából, inkább 30k már.Köszönöm szépen előre is.
Malaka!
-
Gzula[HUN]
addikt
Én már több fejesemről, pl. a Cloud Alpha S-emről teljesen lecsipkedtem, és aztán óvatosan kiöblítettem.
Esetleg "ápol és eltakar" módszerre tudok ajánlani aliexpressről utángyárott cipzáras fejpántot.
Esetleg a 2 módszert együtt. -
Sziasztok!
Van egy kb 10 éves Asus Rog Orion Pro fejhallgatóm amit aktívan használtam kb. 3-4 évig, aztán megváltoztak a körülmények mondjuk így, eltettem szekrénybe, nem használtam egészen mostanáig, amikoris úgy vettem elő, hogy sajnos a fejem tetején lévő párnázott rész elfeslett, berepedezett és málik le róla a borítás. Kerestem rá, de nem találtam ilyen részt külön, úgyhogy gondolom nem lehet csak külön ezt a részt kapni hozzá.
Igazából nagyon ritkán kellene most is, nem is szeretnék másikat venni, mert nekem elég ennek a tudása játékok alatt, leginkább csak sajnálom az "öreget", hogy így néz ki, ezért gondoltam, hogy ha van rá megoldás akkor lecserélném azt a részt ami a képen látható.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
F.B.I.
veterán
válasz GeneraL_XTX #28320 üzenetére
Nem lesz gond a mikrfonnal sem, fiam lassan 1 hónapja használja PS5 - ön, állandóan beszélnek, semmi problémát nem jeleztek.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Ma lecseréltem a Razer Nari Essential fülesemet egy NOVA 5p-re mert a razerrel borzasztóan elégedetlen voltam, mikrofonja egy rakás xar volt, akárhogy állítgattam állandóan panaszkodtak, hogy rossz a hangminőség, mintha egy kút aljáról beszélnék. Ezenkívül ha hangerő tekerentyű maximumig volt tolva abban az esetben volt, hogy a füles egyik fele nem szólt és recsegett össze vissza, a mini usb-s töltő csatlakozója kontaktos volt, plusz ha lemerült akkor usb-n nem tudott annyi töltést felvenni hogy működjön a füles, kész vicc.
A Nova 5p viszont nagyon kellemes meglepetés, könnyű, jó minőségű anyagokból van, kényelmes, a szoftver és a mobil app a 180 előre beállított presettel zseniális, hangminőség is okés. A mikrofont még nem tudtam kipróbálni, majd ha délután feljönnek discordra a haverok, de eddig nagyon rendben van
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Lanash #28318 üzenetére
A Turtle Beach Atlas Air technikailag inkább félnyitott, de azok általánban, és aagyakorlatban úgy viselkednek, mint egy nyitott fejhallgató. A hangok sokkal természetesebbek, sokkal nagyobb a térérzet, de vsz. nem lesz dobhártya szaggató basszus benne, meg a külvilág se lesz kizárva. Viszont ha hangosan hallgatsz valamit, akkor a többiek is élvezni fogják emiatt. Inkább akkor célszerű ilyen fejhallgatót beszerezni, ha egyedül hallgatsz valamit mondjuk esténként, vagy nem akarod a külvilágot kizárni.
Sajnos nem hallottam egyiket se, de gamerben nem jellemző a nyitott/félnyitott megoldás. Ettől függetlenül, vagyis inkább pont emiatt üdvözlöm.Tök átlag felhasználásra vsz. egy zárttal jobban járnál. Egyik se jobb megoldás a másiknál, (igazából a nyitott IMO jobb, de csak megfelelő feltételek fennállása esetén), csak kürülmények között célszerű használni.
Ha van lehetőség, előtte célszerű akár egy vezetékes nyitott fejhallgatót kipróbálni valahol előtte, bejön-e egyáltalán ez a fajta megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Játékra, megbeszélésre és telefonos megbeszélésekhez, és egy kis filmnézéhez keresek vezeték nélküli fejhallgatót.
2 gyermekem van és néha hangosakAmiket eddig néztem:
Arctis Nova 7X
Turtle Beach Atlas AirAz Atlas Air az nyitott? nem tudom mit jelent ez a mindenapi használtaban.
Melyik a jobb választás? -
sinick
senior tag
válasz Gzula[HUN] #28288 üzenetére
Szia!
Megjöttek a fülpárnák és fejpánt. Faszák. A "Black Protein" és "Protein Leather A" fejpánt mindkettő jó, nekem a "Black Protein" egy fokkal jobban tetszik. Fejpántból "Black red" jött, azt még nem raktam föl. Szét kell szedni a fejhallgatót ami hétvégi program lesz.
Köszi az ajánlásokat, sinick -
IzI
senior tag
válasz Gzula[HUN] #28313 üzenetére
Köszi
-
Gzula[HUN]
addikt
Vsz. jobb lenne pedig, az Alpha elég jól skálázódik.
Valami ILYESMI Y adapterre lenne szükséged. Többiek majd segítenek, hogy ezután hogyan lenne működőképes mikrofonod is, mert én nem használom.
-
IzI
senior tag
válasz Gzula[HUN] #28311 üzenetére
köszi a választ.
Hogyan is nézne ki pontosan? Nem nagyon vágom ezt a témát. Tudnál segíteni,hogy milyen Y elágazás kell?
Lehet nem is lenne jobb ifi zen air-al a fejes,csak ha már meg van és senki nem akarja megvenni a dac-ot,akkor kipróbálnám vele. -
Gzula[HUN]
addikt
Mikrofon értelemszerűen nem fog működni, de ezt leszámítva igen. A konkrét adapterrel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert előfordulhat olyan, hogy a belső pin kiosztása miatt lehet valmi anomália, de az itthoni 2-3 ilyen adapterrel próbálva nem volt semmi gondom.
Ha azt akarod, hogy a mikrofon is működjön, akkor kell még szerezni egy Y elágazást, amivel leválasztod mikrofon "szálat".
[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Hi
Kellene egy kis segítség.
HyperX Cloud Alpha fejesben gondolkozok.Jól tudom,hogy nincs külön mikrofon dugasza?
Mert van egy ifi zen air dac,aminek csak 6,3 csatlakozója van.Ha erre átalakítóm,akkor fog müködni rendesen ? Ez jó [link] hozzá ? -
belan
addikt
válasz SnakeHUN #28305 üzenetére
Én vezetékes Cloud Alpha használok imádom egyszerűen nem adnám oda egyik hyperx fülesért se oda !Ha vezetek nélküli kell nekem volt Steelseries Nova 7 na az nagyott szólt . Ár értek aranyba Cloud Alphatol nincs jobb füles sőt egy jópár drágább fülestól is jobb szól , alzaba volt kis akció örülök meg tudtam ott venni .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
SnakeHUN
csendes tag
sziasztok,
(beküldöm ide is, mert sürgős, habár biztos van átjárás a másik topikkal)gyereknek keresek új gamer headsetet, eddig a Hyperx Cloud III volt kinézve, mert nem igazán találtam Cloud II-t. (esetleg valaki sos lelőhelyet Cloud II-re? ) holnap van alkalom akkorra kellene beszereznem.
a másik topik egyik legutóbbi Steelseries ajánlás elbizonytalanított, így most kettő között megy a dilemma.
Alapvetően lényegtelen számára hogy vezetékes vagy a nélküli, PC a fő platform, de PS is van, (Hyperx Cloud III vs Steelseries Arctis 7+ akár vezetékes, akár vezeték nélküli)
Tudtok segíteni pro és kontra? -
LeventeV
senior tag
válasz Jozefinovics #28303 üzenetére
Igen, kicsit megtévesztő volt a dolog.
Amúgy most az iponnál akciósak a Nova 7-es fejhallgatók (mindegyik variáns 60k). Esetleg érdemes ott szétnézni. Amúgy az Aqua és az Oázis szokta 56-57k-ért árulni ezt a típust.
-
LeventeV
senior tag
válasz Jozefinovics #28301 üzenetére
Gyorsan meglestem, hogy hol akciós a Nova 7x, és amiket láttam, azok sima 7x-ek voltak, nem Nova-k. Vigyázz, mert a két headset nem ugyanaz.
Szerk:
Árukeresőn írtam be a Nova 7x-et: [link]
Rákattintottam a Firstshopos találatra: [link] és utána már látszik, hogy az nem Nova.[ Szerkesztve ]
-
Jozefinovics
tag
Köszi srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest