Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Legközelebb a véglegest rakjátok már be pls, ne kelljen percenként átírni az aktuálisat. :S
ForRedGlory: majd rakj már ki egy 2. gpuz-t is, ahol regisztrálja a program a max gpu órajelet. Úgy, ahogy jones csinálta.
Ja, és a 1.5 megás png helyett egy egyszerű kis jpg file is megteszi.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
ForRedGlory
félisten
válasz jones965 #7097 üzenetére
A GPU-t alapfeszen használtam végig, most megtoltam.... és... lehet 23.000 fölé fog menni még ma este bár ha ez a max, már az is bőven átment azon a határon, amit csak kívánni mertem volna. Jah nem rossz az eredményed, de már kíváncsi vagyok mit fog mutatni "értelmes" procival
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7096 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz ZetorGumi #7093 üzenetére
A pgu teszteknél minimálisat számít a cpu órajel (azt hiszem az 1. és 4. tesztben jobban). Összpontszámnál sokat számít az utolsó kettő teszt eredménye. Sokszor a gpu pontszám kevesebb mint az össz.
Viszont ha linkelt eredményt, és az én 3770K eredményemet összeveted, akkor látni, hogy nála a cpu is +700mhz és a gpu-k is jóval magasabb boost órajelen mentek. A driver azonos volt. Azt hiszem a tweak is sokat hozott nekem a konyhára.
-
-
jones965
Modder
válasz ZetorGumi #7091 üzenetére
Már több benchmark topikban ki lett tárgyalva, a 3770K azonos órajelen több gpu score-t produkál, mint egy SBE. Utóbbi a physics és kombined score-ban tolja meg a végpontszámot.
Itt van pl egy SBE-s eredmény. A gpu score pont majdnem megegyeik, az összpontszámnál viszont van különbség.
-
jones965
Modder
Ennek a procinak már úgy néz ki teljesen mindegy. Jelenleg chillerrel, 18°C-os vízzel.
Valami nem stimmel a lappal sem, mivel külön a gpu-k mennek 1395 boost órajelen, sli-ben pedig game over.
Valószínűleg friss win-re lesz szükségem.04ahgy: még egy utolsó próbát adok neki, kupaktalanítás már megvolt, aztán megy a levesbe. Viszont akkor jön a haswell, csak lenne már értelmes lap a piacon.
mod: ááá, látom van már extrem lap, szuper.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #7086 üzenetére
"A cpu szerintem kezdi kilehelni a lelkét,órajel emelésére szépen skálázódik vissza a physics score, hidegvíz ide, vagy oda."
Ósdi proci. Vacak anyag.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7083 üzenetére
Sajna én csak tuning szempontjából emésztem a hardvereket ( na jó vannak gépeim, amik dolgoznak is), ebből kifolyólag ha lehetőségem van rá, szeretem kicsikarni a birtokomban lévő információval együtt a maximumot a hardvereimből.
Az hogy adott esetben ez különböző listákon hanyadik helyre elég, más kérdés, arra mindenféleképpen jó, hogy inspirációt adjon az embernek, hogy hol lehet még valamit elkövetni, hogy azt a minimális pluszt behozza, ami bármilyen értelemben vett javulást eredményezhet.Ehhez persze nem kevés idő, megszálottság és nem utolsó sorban anyagi áldozat szükséges.
Magamat távolról sem sorolom a profik közé, de aki egy kicsit is jártas a témában, az tudja hogy egy jó eredmény eléréséhez mi mindenre van szükség, és ha még a materiális feltételek teljesülnek is, a biztos siker még akkor sincs garantálva.
-
ForRedGlory
félisten
válasz jones965 #7082 üzenetére
Gondolom a 3dmark verzioszama alatt erted az 1.05-ot. Sajna nekem nincs megveve igy azzal fozol, amim van.
Hidd el, meg lehet unni (olyannak, aki hobbibol csinalja). Majd ha itt a vizhutes, akkor normalisabban neki fekszem, de engem jobban hajt a kivancsisag, hogy mennyit megy a gepem, mint hogy 3. vagy 8. vagyok valamilyen listan. Az mas kerdes hogy jo elol lenni, de nem nagyon mozgat meg.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Akkor már azt is közölhetted volna a kiszolgáltatottabbal, hogy ne az 1.05 verziót futtassa, mert ott rengeteg pontot veszít az utolsó 2 tesztnél.
(#7081) ForRedGlory : olyan nincs hogy megunjuk. Tessék keresni a megoldásokat a minél jobb eredmény eléréséhez. Vagyunk itt egy páran, akik már betéve tudjuk frame-enként, mi fog következni, mi van ha adott helyen fagy ki a kép, stb, stb.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #7077 üzenetére
"Upsz, a hallgatag remete is előkerült. "
A gyengébb és kiszolgáltatottabb védelmében ez nyilvánvaló.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7078 üzenetére
A ram időzítésnél a CR-t tedd 1T-be, sokat fog javulni a physics és combined score értéked, ezáltal a végpontszám is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz jones965 #7074 üzenetére
Tessék, ez volt a cél. Azt hiszem mission accomplished lett
Ha rendben, ez mehetne listára.Egyébként ez már nagyon a vége léghűtéssel. A proci 5 GHz fölé esélytelen H100-al, de kb ez a vége a GPU-nak és a Memóriának is jelen állapot szerint. Azért az a +190 GPU és +550 MEM elég szép, főleg SLI-nél, mert mindkét kártya viszi. Ehhez azért mák is kell.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Upsz, a hallgatag remete is előkerült.Nyilván nem egy súlycsoport, bár ha azt vesszük alapul, hogy gyári cooler mellett a GTX 780 magasabb órajelekre tuningolható, akkor szűkül a 2 gpu közti különbség, ráadásul a 3dm11 szereti a memória sávszél növelést a vga-n, akkor a 3Gb-al nagyobb esély van magasabb órajel elérésére itt is a 6 Gb-al szemben.
Minden más szempontból természetesen erősebb a Titan, főleg ha egy erős 6/12 cpu számol hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz jones965 #7074 üzenetére
Csak 223xx az enyém, de azt úgy sem tudom megdönteni még úgy sem, hogy ott figyel egy nagy venti közvetlen a ház oldalánál. Viszont max 60-65 fok a két VGA, ami nemc rossz így, csak ne Boeing hangja lenne. Amúgy a memóriát nem tudom hogy és milyen szabály alapján lehet "húzni", azzal sosem foglalkoztam. Találomra csökkentettem az utolsó számot azt ennyi a tudásom Ami tetszik, hogy a proci már fél órája szénné van nyúzva 3dmark-al és társaival 5 GHz-n, de még nem fagyott. Már várom azt a vizet.
Jah, a 3970x eredményedre senki sem lesz kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7073 üzenetére
Amennyiben a jelenlegi eredményem megdöntése a cél, akkor tapossad neki, mert 228xx felett járok lightos procival, csak egyelőre nem linkeltem. A 3770K-val kimaxolom, majd jön a 3970X.
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7071 üzenetére
2 dolog miatt nem listaképes: részeredmények, és cpu-z memóriafül hiánya.
Egyébként szép eredmény.
-
ForRedGlory
félisten
válasz jones965 #7065 üzenetére
Sasszem Igen, a memória miatt volt, de az 5 GHz nem fog menni ilyen melegben, pláne mert emeleten van a gép és itt vagy 30 fok van, ha nem több Végre amikor lefutott volna 5 GHz-n a 3dmark11, a legutolsó tesztnél kb a vége előtt 2 másodperccel lefagyott. Nem baj, hamarosan úgy is jön a vízhűtés.
-
jones965
Modder
válasz ForRedGlory #7063 üzenetére
Az alacsonyabb órajel processzornál a Te esetben kevesebbet számít, mint a memória órajel növelése.
Physics és combined score-ban hoztad összességében a több pontszámot.
Amennyiben 5Ghz-en ugyanilyen ( vagy magasabb) memória órajel mellett futtatnád, átlépnéd a 22K-t is. -
subaruwrc
félisten
válasz ForRedGlory #7063 üzenetére
ph listán elfér a non whql driver is.
-
-
nagyúr
-
djyuri
őstag
Én is azt hiszem...és túl meleg van kigyilkolni az új kártyámat...ha jön a hideg,ígérem tuningolok egy kép erejéig.
Amúgy egy PNY 480GTX-ről van szó.Kiváló kártya
-
djyuri
őstag
Üdv
Megérkezett a 480 GTX-emAlapon ennyit sikerült. Még nem tudom mi a szűk,de gyanítom a CPU (1100T).
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
Az új Radeonomból most csak ennyit sikerült kisajtolnom:
Sajnos az új PowerTune,és a boost nehezebbé teszi a dolgokat.
A tweak programok közül csak az MSI-Ab beta 10 ismeri fel,de a feszemelés mintha
itt sem működne.
Gondolom idővel megodódnak ezek adolgok is.
Mehet a listára,szinesítsük egy kicsit."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
djyuri
őstag
Advanced:
Entry vs Performance
csak sikerült előhoznom
Elnézést az offokért...Egy tisztelt moderátor remélem megszépíti
-
-
-
djyuri
őstag
Üdv
Config: (minden alapon)
Asus Crosshair IV extreme
AMD 1100T
4*2GB GeIL CL9-9-9 DDR3-1333
gyári 3 ventis hűtés.
gigabyte 6870
köszönöm!ui.: kérem jelezzétek,ha nem stimmel valami,köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz subaruwrc #7041 üzenetére
A bios upgrade is valószínűleg segített a cpu eff-nek, de ahogy nézem a memória időzítések is lazítva lettek.
Az alacsony értékű időzítések némelyik memóriánál kemény belassulást okoz.
A múlt héten ezzel szórakoztam, és először nem értettem, miért ilyen alacsony nálam is a psysics és combined score. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BlessedElroy #7026 üzenetére
Jones javasolta, hogy frissítsem a system infot, de azt gondolom már a programon belül kéne megtennem.
Rosszul gondolod: Letöltések
Download and Install SystemInfo 4.17
⭐ Stella
-
BlessedElroy
senior tag
válasz ForRedGlory #7027 üzenetére
Nem nem. Vmi a programmal rossz. Benchmark alatt szokott leállni a program, ha túl van húzva. De még a menühöz sem jutok el.
Origin: BlessedElroy
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlessedElroy #7026 üzenetére
Nincs huzva a vga? Nekem akkor nem indul el. Ilyenkor leveszem alapra, elinditom es elindul. Majd kilepek belole es ha ujra huzom a vga-t, mar megy is. Vantage ugyanez...
-
BlessedElroy
senior tag
Segítségre lenne szükségem!
Pár napja szenvedek a 3D mark 11 ingyenesen letölthető basic verziójával. Pár napja egyszerűen nem indul el. Amikor rákattintok semmi nem történik. Nem jön fel semmi ablak, semmit nem tudok csinálni. Gondolkodtam rajta hogy megveszem az Advanced editiont, de ezek után nem merem.
Jones javasolta, hogy frissítsem a system infot, de azt gondolom már a programon belül kéne megtennem.
Van valakinek ötlete?Origin: BlessedElroy
-
daveoff
veterán
válasz ForRedGlory #7020 üzenetére
Betöltöd az XMP profilt bios-ban, és ennyi......
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
ForRedGlory
félisten
Automatán hagytam, és őszintén szólva annyira nem értem már ezt a mai tuningot, legalábbis a memória részét. Érdemben utoljára a Pentium 4-nél foglalkoztam mélyebben vele. Mivel már eléggé felületes a tudásom nem volt kedvem végigtúrni az internetet. De ígérem, ha lesz időm, akkor megcsinálom. Most csak belelövöldözgetek a nagy világba, rátolom biosban az automata tuningot és kész.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz ForRedGlory #7018 üzenetére
Szép eredmény! De a RAM mért nem megy legalább 1866-on, ha annyit tud hivatalosan? Sokat dobna a Physics ponton.
https://tinyurl.com/phnas
-
jones965
Modder
válasz BlessedElroy #7012 üzenetére
system info-t frissítsd
-
BlessedElroy
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy miért nem indul el a 3Dmark11 Basic-em? Valamiért leszedtem a gépről és amikor visszaraktam egyszerűen nem indul el. Telepíti, úgy tűnik, hogy jó, de semmi történik, amikor indítanám. Letöltöttem több helyről is, de ugyanaz.
Origin: BlessedElroy
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
joshua7
veterán
válasz ForRedGlory #7001 üzenetére
Csináld már úgy a képeket, hogy van egy Gpu-z főablak is. A sensors fül jó, ha van persze ilyen boost-ra képes kártyánál, de legyen főablak is.
Semper Fi
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #7000 üzenetére
Inkább ezt kérném feltenni, ha rendben van.
Asrock X79 Fatal1ty Professional
Core i7 3960x @ 5 Ghz
Asus GTX 780
16 GB 1833 Mhz Corsair VengeanceP14256
Graphics Score 14302
Physics Score 15356
Combined Score 12606[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest