Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom 007
tag
VGA:MSI GTX 780Ref:1067/1705 Mhz, Boost:1106 Mhz
CPU Alapon/i7 4770/ turbon tehát 3.9Ghz gyári hűtő
[link][ Szerkesztve ]
"Sosem aggódom a jövőért. Mindig túl korán eljön." Albert Einstein
-
Cseneles
őstag
Bohóckodtam kicsit egy 7870 és R9 270X Crossfire-vel
FX8320@4200, NB2400, 8Gb Kingston Predator 2400Mhz
GPU-k 1050/1250Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
JoolsNOS
veterán
-
ST05
őstag
válasz jones965 #7473 üzenetére
igen tényleg, mindig visszakapcsolja a turbo-t,pedig probáltam erre ügyelni, akkor helyette ez remélem jó lesz:
ha a ( 8x39) -es kijelzés a gond, akkor gondolom a speedstep-ep kellene kikapcsolni"Amennyiben a gpu órajele nem változik, mitől lenne több a score?"
Ez az amit én is furcsálltam, ahol kicsit gyorsult a fiziksz, ott az igp-re vonatkozó mérés lassult..
pontra ugyanannyi eredmény született 8100-8600 fikisz pontok mellett is magyarán szólva...[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz joshua7 #7470 üzenetére
nos ilyen az alaperedmény: 4770k 3,5GHz turbo off, ram 1600MHz
viszont érdekesség, mintha valami limitálná 1495 3dmark pontra, itt már feltornásztam a fiziksz pontot
8600-ra, viszont a 3d részek pedig lassultak ( 8100 fiziksz pontos eredmény is épp ennyithozott )[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
A jövő hét végén előállok egy 3930k GTX770SLI teszttel, remélem szeretni fogják egymást..
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ST05
őstag
nem is 64bites verziójú volt a 3dmark-om, elnézést user fail...van egyébként két eredmény a toplistán: 3,5GHz- 9500 és 4,6-on- 12k- 2400es ramokkal..
Mire figyeljek még? 1T-ben érdemes a ramot és C-state-et még kilövöm, ezenkívűl? -
ST05
őstag
10k phisyx pontot elértem, 2000-röl 2133MHz kellett állítsam ehhez a memóriát ( 1600 ostól nemrossz igaz-e)
4500Mhz 4770k 1,21V, érdekességképp, nem listázni ,csak magam döntögetem
így 75 fokban maradnak magok a teszt során, feljebb a gyári hütő miatt csak késöbb
win7 64bit- 3dmark version: 1.02 továbbra is
alap igp, és tune-igp eredmények késöbb ha lesz kedv, ha van rá igény bár sztem nem érdekel az senkit[ Szerkesztve ]
-
koufax
csendes tag
Sziasztok.
Lenne kérdésem.Rendesen lefut a teszt de a végén egy ablakban megjelenik a"'.', hexadecimal value 0x00, is an invalid character." üzenet.Mi a gond?Tudom,,hogy biztos orbitálisan amatőr vagyok de soha nem használtam ezt a progit és gőzöm nincs mit is kéne tennem,hogy eredményt is kapjak.Regisztrálnom kell?
Köszönöm.Erőt érzek a zavarban.
-
ffodi
veterán
válasz laca000 #7450 üzenetére
Az a baj, hogy Win8-on futott a teszt. Köztudott, hogy ott (és persze 8.1-en is) "jóval" kevesebb pontot ad a mark11, mint Win 7 alatt.
Egyébként az alacsony felbontás miatt számíthat a proci erő is, de itt a különbséget alapvetően nem ez okozza.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
laca000
őstag
válasz ZetorGumi #7449 üzenetére
Véleményem szerint meg jelentősen bele kellene szólnia, alacsony felbontáson meg főleg.
Mindegy, a furcsa a számomra csak az, hogy a Graphics Score csupán 2000 ponttal tér el a GTX770 SLI-től.
Azt pedig keveslem.
De lehet driverhiba, tudja franc.
Ez van.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz Motion_Blur #7446 üzenetére
Ez igaz. De a Graphics Score-ban em nagyon kellene beleszólnia a procinak, nem annyira, mint a Combinedbe például.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
laca000
őstag
Hogyan lehet "csak" 2000ponttal több a GTX780 SLI Graphics Score-ja, jóval erősebb processzorral, mint a 770SLI-é?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Bár a lista erős közepére kerül, de:
Hűtés Corrator DS (levegő)
Vga, proci nincs fesz emelés.
A többi látszik.[ Szerkesztve ]
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #7409 üzenetére
Kicsit javítottam az eredményen:
(jobb klikk, kép megjelenítése)CPU-n: Corsair H100i
VGA: ASUS R9 290@stock ref. hűtő@1.22V
DR: 13.11 WHQL (unofficial)És egy TESS OFF:
(jobb klikk, kép megjelenítése)Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Motion_Blur
félisten
-
Hoorus
őstag
Egy szép kerek szám. Asus R9 280X Top 1225/1700
ASUS GPU tweak már rendesen tudja szabályozni a feszt a kártyán. Afterburnernek nem sikerült. -
daveoff
veterán
válasz Motion_Blur #7416 üzenetére
Jó kis kártya ez a 270x, 50k-ért vettem 3év garival.....
Adj annak a 290-nek Te is! Láttad hogy nálam 60°C alatt maradt a GPU? Nálad mennyi?LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
radi8tor
MODERÁTOR
A mellékelt kép nem felel meg a szabályoknak, mert nem látható rajta a mérés részeredménye.
Ehhez hasonló képet mellékelj róla, ahol láthatóak a részeredmények![ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ybron
senior tag
Ez is mehet a listára ha minden okés vele: [link]
Aztán majd jön tuning is.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Motion_Blur
félisten
Listára szeretném kérni az eredményt:
(jobb klikk, kép megjelenítése)CPU-n: Corsair H100i
VGA: ASUS R9 290@stock ref. hűtő
DR: 13.11beta 9.2mod: alapfeszen a kártya
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MastR
tag
válasz jones965 #7397 üzenetére
(#7404) jones965 és joshua7
Lefuttattam még egyszer a tesztet, ugyanazokkal a beállításokkal, de ezúttal Tess Off módban. Az eredmény itt látható. Ez nektek biztos többet mond mint nekem, így hát nektek ajándékozom
Jones965: Kérlek szerezz be egy 290X és tedd amihez a legjobban értesz!! Had lássuk mire képes a kicsike -
jones965
Modder
válasz joshua7 #7403 üzenetére
Nekem eddig 1 gpu-val mindig a legelső verzió a befutó. Amennyivel kevesebb néha a gpu score, azt kompenzálja a cpu pontszám. Még a combined score ami vízválasztó lehet, mert igazából a végpontszámot még ez nyomja meg igazán. Ahhoz meg ugye jól skálázódó processzor kell, tehát a kör be is zárult.
-
joshua7
veterán
válasz jones965 #7399 üzenetére
Az lesz a legjobb, ha szerzek egy ilyen gpu-t és letesztelem.
Na ez az! Már hiányoltam amúgy is a szériát, legalább már 1 eredmény akad, de érdekelne, hogy komolyabb procival mit mennének.
Egyébként nézted azóta esetleg, melyik verziót érdemes 1 gpu-hoz?ST05: mint elhangzott, 'normális' tuninghoz elég gyönge a Haswell (01-06 esetén nem tud magas órajelet, Vantage-11-13-hoz meg 6c/12t kell), de szétszórva vannak azért eredmények: [link], [link], [link]
Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest