Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Pár hetes használat után kérdezném, hogy van-e valami módom javítani úgy hangzást, hogy nincs módom szivacsokat meg egyéb dolgokat falra ragasztani, mivel albérletben vagyok?
Sajnos szinte falon vannak, szimplán nincs helyem máshol. R1700BT amúgy a szett.
Ezeréves panel lakás, kicsi szoba, talán 2x3,5-es, nem mértem le pontosan még.Meglehetősen túllőttem a méretet, ide úgymond erős, de a jövőre is gondoltam, nem akarok életem végéig panelban lenni.
Amúgy teljesen hülye vagyok ehhez, és egyébként nagyon szép a hangzás nekem így is, ahogy van, csak néha azt érzem a basszus miatt sokkal halkabbra kell vennem, különben szétkapja a szobát.
Ennek következtében a többi hang meg már túl halk lesz.Szimplán csavarjam középtől lentebb a basszust, és ennyi amit tehetek így, nem igaz?
A treble poti is középen van, azt tesztelgettem fentebb, de akkor meg pl. filmekben az üveg betörés olyan hangos, hogy magam is megijedtem tőle.Köszi.
Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest