- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos, végül az ára miatt is egyelőre egy Edifier R1600T III lett a vége a dolognak, ma jött meg, éppen most próbálgatom. Nagyon jó cucc tényleg, itt nem is volt drága, szóval most még azon gondolkozom, hogy eddig hogy élhettem nélkülük
Az lesz a baj, hogy kezd látótávolságba kerülni a lejtő széle, nem lesz így jó, ha megtetszenek a hangfalak is...
Köszi a segítséget!
-
dorika87
őstag
A Genius SP-HF2020-al van valakinek tapasztalata?
-
tibbike01
őstag
válasz dorika87 #25987 üzenetére
Amikor a tv-t lekapcsolod akkor nem fog a genius lekapcsolódni. Azt csak a konnektórból kihúzva vagy a hangfal hátulján lévő kapcsolóval tudod kikapcsolni.
A geniuson van hangerő szabályzó, azt egyszer beállítod mondjuk közép állásba és onnantól kezdve mindig annyit fog erősíteni a tv-ből kimenő hangon.
Ezt a tv-ből jövő hangot pedig a tv távirányítóval vezérled.Én a helyedben vennék egy ilyet vagy valami hasonlót és kalap kabát. Tv-hez tökéletes. (távirányító, hangfalak, kábelek, rádió, ébresztő, médialejátszás...mi kell még?)
Vagy ez se rossz. Vagy akár használtan OLX-en, vaterán...
De ha mindenképp aktív hangfalat keresel, akkor Microlab solo 6c a te hangfalad.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Snajden #25976 üzenetére
Semmiképen nem ajánlom, dobozhangja van, meg elől az a nyílás nagyon rossz helyen van, és nagyon rosszat tesz a hangzásnak .
Tapasztalat mert volt olyanom is.
Meg volt mchf32, meg ismerősnek van 56 u-ja , meg 120u m is volt de az selejt volt szóval addig volt nálam amíg nem fordult 1et a futár.Mi ilyen modecomosok vagyunk
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
dorika87
őstag
válasz AAtt1la #25986 üzenetére
Tv-hez mennyire ajánlott a 1250b? Ezt azért kérdem, mert jack-en keresztül lenne rákötve. Legalább is az elején még egy darabig biztosan, és arra lennék kiváncsi, hogy ilyenkor a távirányítóval tudom majd szabályozni a hangerőt?
Mert jelenleg egy házimozi van rákötve sztereóban jack-rca kábellel szintén és amikor bekapcsolom a tv-t illetve a házimozit akkor a házimozi erősítőjén előbb fel kell vennem a hanegerőt és csak utána tudom a tv távirányítójával szabályozni. Ez vajon a geniusnál is így lenne? Vagy megjegyezné, hogy milyen hangerőn volt amikor pl. lekapcsoltam?
Azért is fontos számomra a döntésben, hogy ezt vegyem, mert akkor pl. ha a tv-t lekapcsolom akkor a hangfalakat is le kéne kapcsolnom külön, és a szekrény tetejére nem lenne kényelmes mindig felmászni, hogy lenyomja. Az elosztót azért nem tudom ilyenkor lekapcsolni, mert a router is oda van bedugva ill. a vezetékes telefon, tehát az sajnos nem megoldás.
Esetleg 30e környékén valami jobb féle távirányítós sztereo hangszettet tudnátok ajánlani, tehát ami kényelmesebb lenne led tv-hez.
Lehet olcsóbb ill. picivel drágább is. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit az Edifier M3250-ről?
A cégről jókat hallottam,de erről a termékről alig találni infót. -
Francia91
veterán
válasz szergej #25984 üzenetére
"Jól gondolom, hogy a hanfalra egy olyan DAC-al kéne rákötni amelynek optikai bemenete van ? És RCA-out."
Más módszer nem nagyon van
Konkrét DAC-ot nem tudok ajánlani, talán a DAC-os topikban[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
szergej
tag
Sziasztok !
Szeretnék itt még egy kérdést feltenni ! Letettem a voksom a ModeCom 120U mellett. Most az a terv ezzel, hogy bluetooth-on fog menni a "casual" zenehallgatás, illetve a komolyabb anyagokat szeretném CD-ről ráküldeni.
Van egy XBox360-unk otthon, amelynek ilyen a hátulja. Ha jól jártam utána ezen a hangot (HDMI mellett) egy optikai SPDIF kimeneten közvetíti. Jól gondolom, hogy a hanfalra egy olyan DAC-al kéne rákötni amelynek optikai bemenete van ? És RCA-out.Ezeket nem nagyon tudom, ha kell beleásom magam de Ti biztos tudtok ajánlani valami jó portékát !
Gondolom ezzel a módszerrel a box-ról is lehet minőségesen zenét hallgatni ... nyilván amiről szó szokott esni CD-lejátszóknál (futómű, stb) az itt a Modecom hangfalak miatt tárgytalan.Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
Francia91
veterán
válasz tPedro_ #25979 üzenetére
Nekem volt SP-HF-500-asom, elmegy kategória (sőt, még mindig megvan, eltéve a szekrénybe ). A Logitech-ről nem tudok mondani semmit sem, azzal nincs tapasztalatom. A Genius filmnézéshez jó, zenéhez kezdő szinten elég, de mélyeket ne nagyon várj, egy kis EQ-val lehet előcsalogatni belőle vmennyit.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Laptophoz vennek 2.0-s szettet, 2 jeloltem van: Logitech Z200 es Genius SP HF 500A.
Van olyan lenyeges elteres a ketto kozott, ami alapjan erdemes donteni?Koszi elore is.
Udv.
-
Jb001
tag
válasz dudika10 #25911 üzenetére
Köszi a segítséget!
Tegnap atvittem a faterhoz a kis Genius 3000A-t, azzal nem szólt rosszul a tv
de azért az itthoni marantz+jamo hifi jobbnak tűnikSzoval, lenyeg: tudom hogy ez erősen szubjektív, de tud a 1250A vmi hasonlo hangzast, mint a 3000a, persze nem a hangerore gondolok, tudja azokat a mely hangokat, szol kb ugy, csak kisebb hangerovel? Értitek, laikus fullel?
-
Snajden
csendes tag
Üdv.
Szóval hangfalat szeretnék venni mivel az előző feladta. Eddig MODE COM MC-SHF80U ez a kiválasztott. Egyik ismerősöm ajánlotta és esetleges vélemény érdekelne vagy hasonló árkategóriába van-e olyan ami jobb? Előre köszönöm a válaszokat.
-
Pocok256
veterán
válasz dudika10 #25972 üzenetére
V2 ből nem találtam bejegyzést a keresőbe csak egyet azt is 2014 első hónapjában. Tudom említve van, hopgy a 3 utasok és fajtái nem ajánlottak, de ki tudja lehet ez kivétel, de akkor nem.
Amúgy köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Sziasztok mi a véleményetek erről az eszközről ? 25k körül lenne az ára.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
norba69
senior tag
Változtatás megtörtént. Az 1250B-t is a fórum olvasása után vettem, és nem bántam meg, ezért most is hallgatok a hozzáértőkre
-
trufa12
addikt
Beszereztem az ipontól kb az utolsó Modecom MCHF 60 hangfalpárt
Elsőre ugyebár nem volt a legjobb, azóta eltelt 1 nap, folyamatosan hallgatom .Hát jönnek még elő belőle a hangok, a magas szerintem remek és részletes , a mélyek kezdenek lágyulni .
Hatalmas méretekkel rendelkezik , 20 cm mély van benne .
Kissé gagyin van össze rakva, a hangszóró gumirozása eléggé kemény. Ragasztások meglátszanak .De 30 ezer magyar forintért bőven jó vétel . Már ha még lehet kapni máshol. Panelba még sok is lehet.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Francia91
veterán
válasz oliwwer #25960 üzenetére
Ha zenét hallgatsz, akkor egy jó 2.0, 5.1 egy kalap kaki zenére
40k-s keretig az itteni tapasztalatok alapján a ModeCom SHF-80U jöhet szóba, de majd itt biztosan mondanak mást is. Én is hallgattam régebben 5.1-en zenét, de a 2.0 megváltás volt
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Logitech g51-es 5.1-et mire érdemes leváltani (ha érdemes egyáltalán) 40k-s keretig? Zene és filmnézés az elsődleges szempont, de inkább zene, azon belül pedig mindenféle, nincs egy meghatározott stílus amit szeretek.
Tehát tulképp a kérdésem az, hogy a mostanit megéri-e leváltanom, ha csak 40k-t tudok rászánni az új hangrendszerre.
Köszi előre is
-
PuMbA
titán
válasz norba69 #25956 üzenetére
Hát lehet, hogy rosszabb lesz Jobb lett volna, ha csak 2 utas hangfalat választasz, mert ez csak bonyolítja a hangszórók illesztését és többe kerül jó hangminőséget kihozni így, de ez az összefoglalóban le van írva Jó 3 utas hangfalhoz még nem volt szerencsénk sose... a jó hír, hogy visszaküldheted 14 napon belül, ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
Agyalásnak vége, megrendeltem a solo7C-t, csütörtökön hozza a futár. 1250B-ről váltok, remélem jobb lesz
-
laychi
veterán
Biztosan hajt az egyel nagyobb rangra Ahhoz kell a szakmai hsz
(#25952) Shingen : 3 percen belül 3 volt és most másfél percen belül megint 2
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Shingen
addikt
válasz Intruder A 6 #25950 üzenetére
Vagy talán még a Microlab 6C, de a Modecom elterjedtebb itt a forumon.
Több a tapasztalat is róla.風林火山
-
Grózi
veterán
válasz Intruder A 6 #25950 üzenetére
A 2.1 felejtős ha eddig még nem jött volna le...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Intruder A 6
aktív tag
-
laychi
veterán
válasz Shingen #25948 üzenetére
Legközelebb használd a szerkesztést,5 percen belül lehet szerkeszteni a hozzászólást és meg lehet jelölni egyéb módon is,hogy kinek szól a válaszod.
pl így
(#25947) Shingen : válasz...
(#25946) Shingen: válasz...
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Shingen
addikt
-
Locutus
veterán
Ezt a boltot ismeri valaki? Megbízható?
MR10S-et olcsóbban adják, mint bárhol máshol...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
laychi
veterán
Ha sikerül,akkor vigyázz a telód el ne hagyd
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy elhagytam a Microlab Solo 6C hangfalam távirányítóját és a minap áramszünet után ugye resetelte magát. Valahogy át kéne állítanom AUX-ra, van erre valami tippetek, mert így maximum polcnak jó. Esetleg lehet ehhez univerzális távirányítót venni vagy valamit?
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Sajnos a Logitech z-2300 már nem kapható...
Az lenne a kérdés hogy haver z213-at vagy z313-at kérjen karácsonyra?
Foleg rap zenéket hallgat, kicsi a szobája.
vagy esetleg ugyanilyen árkategoriában valami sokkal jobb, esetleg 2.0-s?Előre is köszi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet mostanság egy Modecom MC HF32? (Talán még gari is van rá, de nem biztos) Sry, tudom, hogy kicsit off, de szeretném korrekt áron meghirdetni.
-
freelanced
addikt
-
norba69
senior tag
A Microlab Solo 7c mennyire ajánlott?
Az iponon most 54000, a 6c meg 41000.
Van annyival jobb, amennyivel drágább?
Vagy inkább várjak, hogy legyen MC-SHF120U? -
Blum1866_2
tag
válasz Intruder A 6 #25921 üzenetére
Nekem is kb. ekkora volt a keret, Microlab B73-at vettem, tök jó.
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Tv-hez keresek emészthető áron aktív hangfalszettet.Nagyon sokat nem szánok rá.
Egy másik fórumon(samsung tv),PuMbA ajánlotta a HF 1250 B-t.Olvasgattam,hogy tényleg jó ennyiért.Néztem még egy 2.1-est is.Genius SW-HF 2.1 1700-at.
Melyik volna jobb?(Film nézés,tv adások,tv-n you tube,vegyes stílus pl. rock,mai zenék.)Köszönöm a véleményeket előre is.
Bazinga!!
-
tibbike01
őstag
válasz Intruder A 6 #25921 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót!
Genius 1250b vagy Microlab b73 van ennyiért.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tapasztalatot megosztani jöttem!
Nemrégiben vettem egy Genius SP-HF1250B tipusú hangost. Nem voltak nagy elvárásaim, csak hogy szép tisztán szóljon és kiegyensúlyozott hangzása legyen. nem szoktam bömbőltetni a cuccokat igy az sem volt mérvadó.
Hát mit ne mondjak....kellemes csalódás volt, mert nem gondoltam volna ebben az árfekvésben egy ilyen teljesítményre.
Szépen szól, tiszta hangzás, meglepően elégséges mélyet tud produkálni anélkül, hogy max.-ra tekerném a BASS-t. A hangerő is bőven elégséges (torzitás nélkül) ebben a kategóriában.Egy 5.1-es Sony rendszert váltott le a gépemen. Hangzásilag és teljesítményileg is lekörözte a 35e Ft os cumót.
Mondjuk nálam nem volt lényeges a térhangzás, főleg zene miatt kellett, mikor nem tudok nyugton ülni a s*ggemen az ATH-M40x fejessel.Xonar DGX előlapiáról hajtom, mivel a hátsóba a fejes van dugva ( és egyébként is van saját erősítése a Genius SP-HF1250B-nek).
Külsőre mutatós, masszív szerkezet. Van súlya, érződik benne az anyag. Viszont az előlapi műanyag rész hajlamos a porgyűjtésre.
Előlapin egy "Line In" bemenet található, amire rádughatok lejátszó eszközöket , ha nincs kedvem bekapcsolni emiatt a gépet.
Ettől jobban nem másztam még bele.
Összegezve : ebben az árfekvésben én csak ajánlani tudom. ( 10.500 Ft-ért jutottam hozzá )
Üdv.: Csipesz
[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Tesómnak szeretnék venni valami hangfalszettet, mit tudtok ajánlani 16000ft-ig bezárólag, főleg zenére és játékra használná.
-
scottian
csendes tag
Microlab b77-ről, b73-ról tudna valaki véleményt írni ?Főleg a b77 érdekelne!Köszönöm.
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, nem tudom jó topikban járok e... Ismerősöm keres 2.1-es hangfalat, 60k körüli összegben (lehetőleg új, de használt is szóba jöhet). 90%ban zenére lenne, főleg basszusban erős elektronikus zenét (dnb, minimal, tech) hallgat. Miket ajánlanátok neki? köszi!
-
tibbike01
őstag
válasz hajraolaj1 #25915 üzenetére
Vagy esetleg kicsit drágábban Microlab b73.
Ez van, meg az 1250b nincs több ajánlható hangfal. -
PuMbA
titán
válasz hajraolaj1 #25915 üzenetére
Összefoglaló megnéz -> a Genius 1250B a kritériumnak megfelelő -> probléma megoldva és örülünk
[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Notebookhoz szeretnék hangfalat vásárolni max. 20 Ft-ig.(Esetleg e-bay-ről rendelném,akkor lehet magasabb árban is.) Mit ajánlotok? Kinézet, tömeg, nem számít, nem fogom hordozgatni. Érdemes egyáltalán jó minőségű hangfalat vennem, vagy a notebook hangkártyája lekorlátozza a jobb hangfalat,ezáltal nem lesz szembetűnő a különbség?
-
Shingen
addikt
Hát 30 ért biztos nem kapsz olyat hangfalat ami neked kellene.
Legjobb megoldás veszel egy jobb 2.0 hangfalat, veszel a DAC hozzá.
Optikát bekötöd a DAC, a DAC-ból a 2 rca meg a hangfalba.
De nem lesz távírányító meg a hangfalon kell tekergetni a potmétert.
Ha a Tv fejhallgató kimenetére kötöd a Tv távjával lehet hangerőt állítani, de a minősége nem lesz olyan jó mint az optikán.風林火山
-
dudika10
veterán
Egyáltalán nem szokatlan kérdés.
30k-ért se távirányító, se optikai bemenet nincs, a kettő együtt meg pláne nem (még szar minőségben sem).
Attól függően, hogy a TV távirányítóján a hangerő gomb hatással van-e az optikai kimenet hangerejére, vagy vehetsz egy külső DAC-t (Fiio D03k, cirka 10 000 forintért) és mellé akármilyen aktív dobozokat (például az ajánlóból), vagy használod a fejhallgató kimenetet (a legtöbb TV ezt szabályozza, de ezt könnyen ellenőrizheted egy fej/fülhallgatóval például) és hozzá szintén akármilyen rendszert.A TV minőségénél egy Genius 1250B a fejhallgató kimenetbe dugva, legalább egy nagyságrenddel többet nyújt már önmagában (ha nem egy véletlenül jó hanggal megáldott TV-ről beszélgetünk, de ez ritka mint a fehér holló).
(#25904) scottian: rendelj hozzá egy Fiio D03k-t, és ha nem hoz előrelépést, küldd vissza. Elvégre pont erre van a 14 napos visszaküldési lehetőség.
A koax vagy optikai kimenetet rákötöd ennek az azonos bemenetére, majd ennek az analóg kimenetére kötöd rá az AUX bemenetet, és vagy jobb lesz a hang, vagy nem.(#25899) sultansmith:
Egy füles sokkal nagyobb terhelést jelent a kimenet számára, ha hangszóróval szar, fülessel se lesz jobb. Miért ne lehetne erősítővel terhelni egy fejhallgató kimenetet?Most válaszoltam neki is. Elég nehéz bármit kezdeni olyan jellegű kérdéssel, hogy "az autóm nem megy úgy, ahogy gondolom, hogy mennie kéne", a legjobb autószerelő se tud leszűrni ebből semmit azon kívül, hogy nem ért a delikvens az autókhoz.
(#25905) zsocy:
Valaki kérdezte, hogy miért nincs hangsúly az ajánlóban a Microlabokon:
Microlabok néha felbukkannak 1-1 boltnál, de általában elég nehezen beszerezhetőek itthon. Meg viszonylag sokszor kerül a boltokba hibás széria.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Jb001
tag
Ne haragudjatok h. ilyet kérdezek, csak az egyszerűség (és egyben kedvező ár) miatt gondolkodtam el ezen:
El lehet olyat követni, hogy fejhallgató kimenetbol aktív hangfalakra kötjük a tv-t, előbbinél fixen hagyva a hangerőt, és a tv-vel szabályozni a hangot? Gondolom az audiofilek mar kaparják magukat -
Kashim
őstag
Ha esetleg mást is idegesít az SHF120U-k szabályzójának fénye, viszonylag könnyen javíthat a helyzeten egy csavarhúzóval meg maszkoló ragasztóval, vagy egyéb eszközzel:
1. Potira húzott műanyag tekerő leszed.
2. Műanyag led diffúzor kiszed. (csak a két oldalsó mélyebben ülő csavart kell kiszedni, másik kettő csak a súlyt fogja hozzájuk)
3. Két leddel tetszés szerint elbánik. (én letompítottam őket egy kis maszkoló ragasztóval) -
zsocy
őstag
válasz scottian #25904 üzenetére
Azon a Sony-n sajnos nincs semmilyen normális bemenet csak egy jack aux, amit most is használsz.
Én nem látom értelmét egy DAC-nak, még egy Fioo-nak sem ebben az esetben.Azt írtad hogy a fejhallgató kimenetet használod a tv-n, amin ha az internet nem csal ( TV ) akkor van RCA kimenet is. Szerintem jobban járnál ha azt használnád valamilyen jack-rca kábellel. Vagy arra a kimenetre kötnél egy Genius 1250-et.
Persze simán lehet hogy az rca az bemenet, de annyira semmi info nincs erről a tv-ről hogy nehéz megmondani.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz >Deego.. #25903 üzenetére
Kezd a keresést az összefoglalóval.
Csak 1 példa, a Microlab B73 kettő RCA bemenettel is rendelkezik, akinek van, annak tetszett a hangja.
-
>Deego..
senior tag
A segítségetek kérném.
Keresek egy normális 2.0-ás hanfalat a tv hagszóró kiváltására (W705B).
Lehetőleg Rca bemenettel.
Ár kb 15-20 Ft-ig bezárólag." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Jb001
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, napok óta olvasom a fórumot, mégse találtam megoldást. Persze lehet csak az árkategória miatt.
Tv-hez szeretnék 2.0 vagy 2.1-es hangfalakat, biztos nem jól mondom, de értitek: oszlopos avagy "önálló" hangsugarzora gondoltam, de nem kötelező, lehetnének normál hangfalak is, széles, alacsony a tv-t tartó polc, mellefernenek. Optikai kábellel lenne összekötve a tv-vel, es távirányítósnak kellene lennie. Most jön a gond, max 30E van rá. Fatinak lenne, ennyi a büdzsé. Tudom h enyiert nem lesz egy minőségi cucc, mar ha lehet egyáltalán kapni (en nem találtam ilyet), de jobb lenne, mint a tv hangja.
A hangprojektorok látványban nem jönnek be, és hangzásban sem tudom mit tudnak, még lehet ez is alternatíva. Nyilván ezekből mély hang csak 2.1 esetén fog elojonni. Ahogy nézem, ebben az árban csak thomson csodák vannak...
A high-end hívők nyilván nem erre a kategóriára kíváncsiak ☺, de megkoszonnek minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- SSD árfolyam
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest