Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz BEE #16147 üzenetére

    Pont ezektől a kommentektől féltem, mert én is ugyanígy gondolom, és sajnos nem tévedtem.
    Egyébként én is a panorámát gondoltam a legerősebbnek, és ebben meg is erősítettek a kommentek, viszont nem egy képet, hanem hármat kell készíteni. És sajnos tudom, hogy a képeken alig van tanya, de ezek majdnem maximum zoom állásban készültek, szóval nagyon messze voltak a tanyák, és tiszta sár volt minden, ezért nem lehetett őket megközelíteni sehogy. Ráadásul mindegyik kerítéssel volt körülvéve, szóval nem lehetett jó nagylátószögű épületfotókat készíteni róluk.
    A fekete-fehér problémáról is tudok. Általában törekszek arra, hogy minél több tónus legyen a képeken a fehér és a fekete között, de azért a teljesen fekete, és a fehér is megjelenjen a képeken, de ezekből a képekből nem sokat lehetett kihozni, mert összvissz állnak kb 4 színből. Föld, Ég, tanya, egyéb. És ennyi. Nem igazán belemenni a túnusokba, max az éggel, de akkor meg megint az van, hogy nem a tanya kapja a főszerepet.
    Tutom azt is, hogy kellenének emberek, és állatok is, de szinte megközelíthetetlenek voltak a tanyák, ráadásul amikkel én találkoztam, teljesen kihalt épületek voltak.

    rumos14:A harmadik nekem nagyon tetszik!

    nicoka:Nekem van egy eladó Sony H50-em, úgy hogy az említett 75000-ből még vehetnél mellé még egy állványt is ;)
    És a linkelt canonnál sokkal jobb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák