- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Más aki használja az S3 translator fordítót is meg halt youtubon az automatikus magyarra fordítás?
-
Pityu.
nagyúr
Miért ban az ha pl csak böngészőből futtatom telefonon a youtubot teljes kinelzőre rakva nincs felírat csak kis ablak módba?
-
Pityu.
nagyúr
Milyen böngészőt használsz?Én közben találtam egy firefox kiegészítőt a neve YouTube NonStop
És most néztem létezik,edgére meg ahogy elnézem chromra is. -
Pityu.
nagyúr
Ki lehet azt kapcsolni,hogy xy időnként megáll a lejátszás pl zene hallgatáskor is egy kis ablakban kiírja,hogy kívánja e tovább játszani a zenét vagy ilyesmi és akkor ugye az igenre kattint az ember és megy tovább a lejátszás.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom mikor fogják megoldani azt a nagy fehér sávot felül ha teljes képernyőre rakom a videót,de egyre idegesítőbb eddig mondjuk 5 ből 1x csinálta, most meg 5 ből 4x
-
Pityu.
nagyúr
Másnál is meg meg akad a youtube?Úgy értem el kezdek egy filmet lejátszani töltöget aztán megáll és a töltő jel csak megy és megy körbe körbe de a videó megáll.
-
Pityu.
nagyúr
Youtubon lehet valahogy nevet változtatni,mert ugye együtt van a google fiókommal és a rendes nevemet írja ki a youtubon,és inkább jobb szeretném ha valami bece nevet jelenítene meg ne az igazi nevemet.
-
Pityu.
nagyúr
Most már tényleg tököm ki van a youtube val
-
Pityu.
nagyúr
Mi a tököm van a youtubbal,ugyan azt csinálja mint mindig meg áll a videó valamely pontján és frissíteni kell az oldalt hogy le tudja játszani a videót.
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is van úgy,hogy a youtubon meg álla videó néha aztán töltés jel a képen frissítem az oldalt és már jó is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Autós topik
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest