- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tylerddd #10955 üzenetére
Nem konkrét megoldás, de a láncban benne van, hogy Davinci Resolve-ban már benne lévő fejezeteket benyelje a youtube, vagy Youtube DL-P-s (már alapból fjezetes) letöltésű videóból a VLC kiolvassa, és megjelenítse.
Ha a te videód, akkor csak a leírásba bele kell írni hogy
01:23 mondandó kezdete
02:15 igazolás
és máris mentés, és oldalfrissítés után ott lesz a valami... De te meglévő, nem fejezetes, yoututube-on másnál lévő videó mellé nem tudsz ilyet létrehozni a weboldalon, a letöltés uáni integrációját még nem próbáltam.Ha meg az, akkor meg sponnsorblock valamilyen féle integrációja....
-
tylerddd
veterán
Üdv! Youtube-on elérhető videóhoz hogy lehetne időbélyegeket tenni, tehát jelölni, hogy ebben a percben:másodpercben jön adott rész és esetleg oda is ugratná a videót? Olyan megoldás is érdekelne, ahol esetleg le kell tölteni a videót. VLC vagy bármi más player tud ilyet? Köszönöm!
ui: Nem lenne rossz, ha könnyen kivitelezhető lenne és nem kellene ezért újabb tutorialt néznem
-
nfsu17
veterán
válasz
Jakesz #10952 üzenetére
akkor megoldható, hogy a PC böngészős videók le legyenek töltve a felirattal együtt?
Végülis meg. Nem 100%, hogy mindig, de van rá esély.
Röviden itt írtam, hogy kell használni/telepíteni.
Neked majd ezt kell betenni a cmd címsorba.
Logikusan a https........ a te linked lesz.yt-dlp -S "codec:vp9" https://youtu.be/5FlveALbzFk --write-auto-subs --sub-langs hu --convert-subtitles srt --embed-subs --merge-output-format mkv
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp
Ami neked lényeges ebből:--write-auto-subs
--sub-langs hu
--embed-subs
Néha nem az "auto" kell, hanem:
--write-subs
Viszont azt hiszem ilyenkor amúgy is lenne HUN felirat, szóval le se kell töltened.
-
Jakesz
addikt
Miért van az, hogy feliratoknál az automatikus fordítás a PC böngészős YouTube-on kb a világ összes nyelvére elérhető, míg a telefonos vagy okostévés verzió csak 15 nyelvet enged, és nincs benne a magyar. Elő lehet hozni valahogy?
Ha pedig nem, akkor megoldható, hogy a PC böngészős videók le legyenek töltve a felirattal együtt? -
BB9000
senior tag
válasz
VoidXs #10949 üzenetére
Köszönöm a tippet! Azt írja, hogy három alkalommal készített mentést erről a web.archive.org. Amikor rámegyek, akkor magát a videót ugyan nem tudom megnézni, de látszik a feltöltő! 1.32K feliratkozója volt akkor.
Mostmár négyszer annyi van.
Így már fel tudom venni vele a kapcsolatot! Írtam is neki!
Mégegyszer Köszi! -
BB9000
senior tag
Sziasztok!
Van fenn a YT-on egy videó, amire 2024 novemberében bukkantam rá. Akkor nyilvános volt, megnéztem párszor. Sajnos akkor nem töltöttem le, de a linkjét eltettem. Most, ha rákattintok, akkor csak annyit látok, hogy ez egy privát video.
Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a feltöltővel, hogy adjon nekem is engedélyt a megnézéshez? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #10937 üzenetére
Nem, ahhoz kell a yt-dlp (minőségi) vagy a SaveFrom kiegészítő (egyszerű).
-
nincsnév007
addikt
ha van prémium előfizetésem és ott a videók alatt írja a letöltést azt nem tudom valahogy úgy letölteni hogy rá lehessen tenni egy pendrivra ?
-
LÁZ
addikt
jó nagy trágya, meg hogy minél jobban az ember arcába tolják a cuccot, elvileg nem 'félrenyomás' volt, hanem update.
krómban is csak 80%-al birok újra 4et varázsolni a 3ból, csak ugye a baloldali sáv annyival kisebb lesz, szóval akinek rosszabb a szeme, az nem jár jobban...kiváncsi leszek a 'népharag' mennyire fogja befolyásolni a dolgot, mert kb mindenhol kiverte a biztositékot a ficsör..
-
Zsoxx
senior tag
Most ez mire volt jó, hogy 3 vagy 4 videó van 1 sorban? Eddig 5 is elfért.
Edge-ben csak 80%-os nagyítással fér el 4, Firefoxban 100%-on is elfér. -
-
flash-
veterán
Tölt innen valaki fel youtu.be-ra videókat?
Elmúlt 1-2 évben (1080p 50fps 15Mbit) már pikk pakk feldolgozta a feltoltott videót és a feltoltesi sebesség is a gigabites internetes savszelessegemnek megfelelően ment.
Viszont az elmúlt 2-3 hétben újra valami nagyon leromlott.. Vagy sokáig dolgozza fel a már feltöltött videót(5 perc helyett fel ora) vagypedig ujra nagyon lassan tölti fel, 9gigához ma is kellett egy óra...
Ez biztosan a youtube oldali gond? Vagy a videóm renderelési beallitasaival is osszefuggesben van?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Évek óta használom a Magic Actions kiegészítőt a Chrome-hoz, de egy ideje feltűnt, hogy hiába van engedélyezve és beállítva a minőségnél 1080p, nem mindig ebben a felbontásban indul. Gyakran csak 720p, hiába van 1080p és 4K is az adott videónál. Mondjuk az esetek harmadában történik így, a többi esetben FHD-ban indul, ahogy szeretném.
Van valami más mód is arra, hogy 1080-ban induljon? Vagy ez minek a hibája/oka hogy így működik? -
flash-
veterán
Mennyit kereshet havonta ezzel az a yotuber Magyarországon aki mondjuk 1-2 naponta tesz fel videot átlagosan 30-40ezres megtekintéssel es van 100-150ezer feliratkozója?
-
Youtubeon a jelenlegi 3 bélyegkép helyett kellő mennyiség beállítása:
[link] -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Johnny Cage #10918 üzenetére
Arra gondolsz, hogy addig nem tölt be, amíg lefelé nem görgetsz? Az feature.
-
Johnny Cage
addikt
Másnál is elkezdte balra zárni a kommentmezőt a youtube (ún. mozi módban)? Ez feature vagy bug?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
VoidXs #10915 üzenetére
Egyfelöl láttunk már tesztben megjelentet végül nem bevezetődni...
Másfelöl meg attól függ, hogy az konkrétan hogyan lesz megvalósítva részletesebben.
(Pl a mostani "egy szerverről kétféle, kétféle szerver helyett" sehol sem volt beparáztatva... és mégis most terjed annyira, hogy nekem feltűnjön.
Másképp: pletyi, amíg nem így tölt be az oldal, azután is még potenciálisan kivezetődhet, vagy más által megkerülhetővé válhat.
(a háromcsapásos módszerből én csak itteni képekből láttam bármit, mert nem engedek mindent át... példaképp)Csak logikusan átgondolva a "videóba vágott" megoldást: vagy mindenkinek pre-renderelni fognak videókat, vagy csak úgy fog túnni, hogy az egy dolog, de valami változni kényszerül (reklám és valós vidi közt)... Az a változás nagy eséllyel szűrhető lesz, mert ma már minden az kb... (manifest v2-v3- addon-jog kérdéskörön is túlmenően)
-
ledgeri
nagyúr
No, olybá tűnik eljutottunk oda, hogy a youtube a reklámokat úgy kezeli, mint videók, mert most megjelentek reklámok a *.googlevideo.com-ról jönni... amiről eddig csak a tényleges videók jöttek. 4-7 helyre csatlakozik ezen belül, szóval lehet még megpróbálni szűrögetni, de ha elkezdik keverni nem igazán lehet majd kikerülni...
-
VoidXs
Topikgazda
-
flash-
veterán
Sziasztok!
(regen kb 2 eve es visszamenőleg, 1-1.5óra volt amig a frissen feltoltott videomat a youtube feldolgozta.)
Elmúlt hónapokban ahogy feltoltottem a szokásos 60-70perces videót youtubera, 5 perc alatt feldolgozta és mar oszthattam. Most ilyen 30-40perceket ir a feldolgozasra.Ti is ezt taoasztaltatok?
Ez a youtube szerveren múlik vagypedig nalam a rendereléstől függ? -
Motar
tag
Sziasztok!
Lányomnak a telefonján állítottam be időkorlátot (family link) a youtube-ra, de az csak az alkalmazásra hat ki! Azaz ha böngészőből, vagy messengerből nyitja meg a youtube-ot akkor ott nézheti ugyanúgy korlátlanul.
Van esetleg a youtube-on belül valamiféle korlátozás beállítási lehetőség? Vagy bármilyen más ötlet?
Premium előfizetésünk van, családi.Köszönöm előre is!
-
Hege1234
addikt
yt-dlp -hez kell a phantomjs, hogy az nsig-et ki tudja olvasni
• phantomjs - Used in extractors where javascript needs to be run. Licensed under BSD-3-Clauseletöltve a yt-dlp.exe mellé kell tenni
ha ez nem oldja meg akkor az a gond, hogy túl sokat töltöttél le egyhuzamban
emiatt vpn-el kell ip-t váltanodha még ez se oldja meg akkor használtad hozzá az accountodat valamelyik bögészőből:
cookies-from-browser "firefox"
emiatt így már az accountot is korlátozhatták...
-
joecontra
addikt
válasz
razorka777 #10902 üzenetére
Nálam mi lehet a gond? Progi legfrissebb a net is jó.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Sziasztok!
Másnál is lassú a
yt-dlp
letöltés? Nálam már több mint egy hete kb. csak 500 KiB/s sebességgel tölt. Frissítés volt. Bannolhatták az IP-t?Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest