- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Arról tudtok valamit, hogy a Synlocker nevű vírus érintett-e 5592-es verzióban? (Updatek nem kerültek fel).
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Kipróbáltam itthon! Nagyon patent a cucc és marha gyorsan települt!
Ha jól értem, akkor ha fő verzió változás van, akkor várni kell az új boot image-re, amit flashelek a pendrivera, aztán onnan install/upgrade..de ilyenkor honnan telepítem? Simán webről vagy assistantból? A beállítások maradnak?
Illetve ha sima updatet-1 stb telepítek, akkor olyankor is be kell menni az install/upgrade-be?Janaboy
-
Janaboy
veterán
Először is köszönöm mind2tőtöknek a választ!
Egész pontosan egy ML110 G5 variáns (kicsit régebbi) és nem Xeon proci van benne hanem egy sima dualcore e2160.
Ha jól értettem az Xpenology weboldalát (már ha frissítik) akkor ezt a hálókártyát nem támogatja?
"Embedded NC105i PCI Express Gigabit Ethernet Server Adapter"Illetve ebben egy Smart Array E200 típusú raid kártya van, de azt szívesen elhagynánk, gondolom az SHR innentől szoftveres raid lesz!?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Egy-két kérdésem lenne, amire keresővel se találtam meg egyértelműen a választ (bár lehet nem jól kerestem).
Egy HP Proliant ml110-es szerverre tenném fel az Xpenology-t, smb megosztáson kívül max egy ftp szerver futna rajta és kb ennyi.
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg a hp alaplapi raid megoldásával van tükrözve két vinyó, a kérdés az lenne, hogy ezt szét kell-e bontani és majd a telepítés során mint a Synology NAS-oknál létrehozza-e magának a raidet? Mondjuk az SHR-t..
A másik kérdés, hogy a fent említett szerverre telepíthető-e simán? Tehát működne-e?Ha jól értem a dolgot, akkor a pendrive adná a boot-ot, a vinyóra települne (az elejére) maga a szoftver és gondolom innentől kezdve ugyanúgy egy másik gép böngészőjében kell beállítani, tehát magán a szerveren lokálisan nem tudok csinálni semmit?
Köszi előre is!
üdvJanaboy
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest