-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz baglevy #17037 üzenetére
Lehet, hogy páran fogják emlegetni az összefoglaló elolvasását. Az utolsó működő DSM a 3615-ön (az 1,03b -s bootloaderrel) a 23739 volt. Ha frissít, akkor lefagy.
[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
válasz baglevy #17039 üzenetére
Igazából ami a legstabilabb az a 6.1.7 15284 u3 eddig stabil
Felmehetsz vele esetleg a 6.2 23739-re is de mindkét esetben előre töltsd le a pat fájlt és kézzel tallózd be. A 6.2-nél semmi esetre ne fogadd el a felajánlott frissítést mert tuti 6.2.2-re frissül és elérhetetlenné válik a hálózaton a szerkentyű. Ahhoz csak 918+ loader van viszont a sima 6.2-nél is előfordulhat, hogy nem kapsz ip-t mert hálózati kártya gondja lehet, valamiért abba a loaderbe kevesebb hálókártya driver került be.
Ja és a frissítéseket a topiknyitóban látható módra le kell korlátozni.
Illetve a 6.1.7 nek és a 6.2-nek külön loader kell letölthető[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
bupemko
senior tag
válasz baglevy #17041 üzenetére
Én sokáig elvoltam 4.3-on meg 5.1-en a két HP szerveren. Az elmúlt hetekben frissítettem 6.1.7 U3-ra mindkettőt, megvagyok 6.2 nélkül. Van valami konkrét feature 6.2.x-ben ami miatt neked a legújabb kell? Nekem stabilitás/megbízhatóság fontosabb annál, hogy mindig a legfrissebb verzión legyek.
-
válasz baglevy #17041 üzenetére
Ezt jószerivel nincs aki megmondja, ki kell próbálni. Ha tippelnem kéne akkor szerintem nem. Az egy dolog, hogy gyárilag Intel 4 magos proci van benne. Intel Celeron J3455, ehhez képest a C2D-d mit tudna az azért kérdéses. De próbáld ki, mit veszíthetsz? Hozzá való loader és pat fájl van a fenti linken. PErsze szűz üres HDD-vel.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz baglevy #18083 üzenetére
Szia! Fotózd már le a grub.cfg azon részét amit átírtál!
Illetve hogy érted, hogy a legújabb loadert? Melyiket?
Már azért mert a legújabbnak azért van némi gépigénye is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Óra topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest