- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz
fogtunder #3571 üzenetére
Plexhez van youtube bundle youtube bundle
Chromium böngészőn nálam jobboldalt fent előjön a hangsáv váltás de mozzilla-nál már nem
De a Plex Home Theater-hez vannak skinek is amik jóval többet tudnak mit az alap (Aeon Nox van fent nekem)
A Plex appal (android) nekem egy gondom van a felírat méret és a pozíció állítás szegényes lehetősége. Ezt próbáltam orvosolni de sehogy nem jött össze.A Setting - General - Device media profile-nál a Média profilt : Androidról External Player-re raktam ekkor az Mx player játssza le a filmet de akkor meg a felírat marad le
Én még ezeket a csomagokat adtam hozzá:
XBMCnfoMoviesImporter.bundle-for-Plex
XBMCnfoTVImporter.bundle-for-Plex
feliratok.info
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest