- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
felreertettel, az asrock alaplapra azt mondtam kellemes darab, de en nem fogom arra tenni a rendszerem...
az arra nagyon jo ha valaki olcson akar xpenology-t hasznalnijelenleg egy ds413 at nyuzok, de kinottem...
ami nekem a rendszerem lesz (jelenleg tesztelodik) a P45-DQ6 alaplap e3500 procival dell perc h200 kartyaval 2 ethernet bondingolva (4 es bonding még nem jon ossze vmiert)
jelenleg 7db elfekvo teszt diszkkel (250-500gb)
a dual etherneten siman viszi a 200Mbyte/sec-etmivel van itt nalam egy e350m1 azzal is csinalok majd valami tartostesztelest
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest