Új hozzászólás Aktív témák

  • SFU

    tag

    Szervusztok!

    Szeretném a segítségeteket kérni ismét. A NAS-om tökéletesen működik, most még próbából egy 320 GB -s Samsung van benne "tanulni". A gondom az, hogy :

    - a Download kliensben, ha beállítom a BT kereső alá az ajánlott kereső szolgltatást, akkor az nCore oldalon megadott és működő felhasználói név és jelszó tesztelése során azt írja, hogy nem jók azok. Többször próbáltam, úgy is hogy levettem a többi alap szolgáltatót, de nem is keres.
    - A másik problémám a Video Station. Betallóztam a Filmek menü alá a saját, \video mappát, a rendszer mindent lát benne, borítókat leírásokat, stb. A gond az, hogy ha le akarom játszani, akkor csak teker, teker, de nem történik semmi. Próbáltam nagy vagy kicsi méretű fájllal de ugyanaz. Ha offline transzkódolni akarok, akkor azt írja, hogy hiba történt és ennyi,

    A gépem:
    Asrock QC5000 mini-ITX alaplap beépítette AMD A4-5000 4 magos 15 wattos processzorral (APU, Radeon HD 8330) és 4 GB Kingston 1600 MHz-es DDR3 RAM-al(2*2)
    Samsung SpinPoint 320 GB Winchester
    A rendszer: DSM 6.1.7 -15284 Update 3

    Köszönöm a segítségeteket!

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    "Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.” ― G. Michael Hopf, Those Who Remain

Új hozzászólás Aktív témák