- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz Essejó #15015 üzenetére
Sziaaa
Ezek mind jók .
IPv4 és címem van nem vagyok NAT-olt hálón - voltam amúgy de leboxoltukEgyszerűen ha új ipt kapok akkor maga a NAS látja be is frissíti de nem érem el amíg a szabályokra nem nyomok rá a feljebb irt módon.
Amúgy úgy hidalom át, hogy egy másik eszközön fut VPN és végülis a VPN-re belépve már LAN-on hozzáférek... Csak ez így elég kacifántos.
Eszembe jutott még valami.
Lehet e az baj , hogy ugye két eszköz van...és a NAS is meg a másik eszköz is ugyanazt a DNS-t használj ? 🤔De végülis ez nem lehet baj szerintem a cím és ip mindkét esetben ugyanaz, hogy ki frissiti tökmindegy...Nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...