Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ma is ittam 2 energy drinket, ami aztán annyira felpörgetett, hogy programozás módszertan szigorlatra készülés közben, ami szintén baromi izgalmas volt, szépen elbóbiskoltam
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
csyo
senior tag
MAI KÉP
az amerikai álom:-D
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
-
Krissz1984
csendes tag
Tegnap beszéltem a Sexxx energiaital gyártójával, és mondták, hogy kiárusítják a mostani készletüket, mert egy új designos itallal jönnek ki. ez azt jelenti, hogy az eddigi 250 nagykerár (ami fogyárban volt 350 is) helyett 180ért adják az italt de csak zsugorban, nagy tételes vásárlás esetén meg akár 150ig is lemennek!
Aki nem vágja, h miről van szó: http://m.blog.hu/ta/taurineproject/image/xxx_front.jpg vagy www.sexxxdrink.hu
Ha érdekel titeket dobjatok mailt és adok bővebb infót!
-
Eagl3
veterán
A hétvégén ilyet találtam:
-
senior tag
ehh bakker mióta le van árazva a Hell nem lehet sehol sem kapni csak a legnagyobb boltokban van akkora készlet hogy mindig van.
ma pl egy közepes méretű tesco volt teljesen kifosztva.
kénytelen voltam 2 db tesco gazdaságosat venniYouth hides the key to salvation
-
csyo
senior tag
MAI KÉP:
ilyet ittatok?
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
akkor ajánlom a GENIO, meg a KINETO nevű energiaitalt, nálam az vált be a legjoban.
Nem kávé koffein van benne, és nem szintetikus. Így a hatása hosszú, és nincs "kellemetlen aftere". Nincs erős szivzakatolás, izzadás, és álmatlanság.
Elfogyott nekem, vennem kell ujabb adaggal.Sztem a héten megyek beszerezni egy tálcával
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
hogy őszinte legyek én mindnél ezt tapasztalom, a drágánál is, lehet az én készülékemben van a hiba, de átpihent éjszakákat nem ad egyik se
e-itallal nyitott szemű zombi leszek, anélkül meg becsukódik a szemem és elalszok
nyomtam egy kerozint reggel, fáj a fejem nagyon, nem tudom igyak-e még egyet és jobb lesz vagy ne lehet sétálni kellen egyet és a gellért hegy tetején esetleg meginni egy másikat
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
csyo
senior tag
uhh.. tegnap megittam fél liter Blue Beart.
Pörget redesen! De az a baj, hogy kb 1-2 óra mulva szenvedéssé változik. Valami van benne ami nem az igazi:-S
Elálmosodtam, kimerültem tőle.Rossz volt az "aftere"
az íze csak hidegen jó, úgy finom. De ha csak langyi, ugy brrr... nem ok.
------------------
mai képnem eről irtam, de ez jön:-D)
Legyen szép a napod!
-
_seth_
veterán
XXL... 1,5 liter, 32mg/100ml koffein - 149 ft!
Ízre ugyanaz mint a redbull-booster-tv-spar fitt és társaik....
Ez való a vizsgázóknak! Azért 1,5 liter már nem tréfa!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
tolts.hu
őstag
odazúztam neki: napi 3-4 energiaitalok... literszámra toltam.. (vizsgák)
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
pityeszka
őstag
Reggelire egy nagy dobozos Red Bull bement.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
csyo
senior tag
mai képem:
a már sokat emlegetett ital (a fórum "nyomására" vettem egy kéket és egy pirosat:-D)
Legyen szép a napod!
-
MODERÁTOR
A sparban 199 ft-ba kerül a Burn.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
csyo
senior tag
mai kép a gyűjteményből:
Legyen szép a napod!
-
nrgia
őstag
Ma egy XXL (made in austria) plóbálok ki, ez egy olcsó kategóriás termék, még ha hűtőben tartom amíg a hőfoka megfelelőre hül....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
csyo
senior tag
válasz concret_hp #2252 üzenetére
nah, ez is egy szempont.. nem fújja el a szél:-D
csak költözéskor nehezebb (bár nem sérül, igaz)
Legyen szép a napod!
-
-
csyo
senior tag
válasz concret_hp #2250 üzenetére
akkor olyat már nem is fogok inni:-D
a gyűjteménybemn lévőt nem nem bontanám meg
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
a Blue Bearnek a neve jól cseng, de nem arra számit az ember ami benne van
Legyen szép a napod!
-
nrgia
őstag
Most épp egy kék cocaine-al oltom a szomjamat...és ez fincsi !!!
-
nrgia
őstag
válasz concret_hp #2241 üzenetére
A blue bear cukrosan sem jó....és akkor most nagyon finoman fogalmaztam...
-
concret_hp
addikt
ma bepróbáltam egy cukormentes blue beart, hát nem túl jó
vagy fullba vagy sehogy :D
-
csyo
senior tag
nekem nescafé volt reggelire. De nem izlett:-S
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
Ma Kerozinnal indítottam, hogy pörögjön reggel a villanyszerelés, aztán előbb meg egy Planet csúszott le ebédre
-
-
csyo
senior tag
Mai kép csyo gyűjteményből:
nem ittam még ilyet (nem is csábit igazán arra, hogymegigyam:-D)
Ti kóstoltátok már?
Legyen szép a napod!
-
Találtam egy új energiaitalt, az a neve, hogy Atombomba Magyar gyártmány, nagyon édes, de abszolút iható. Kicsit igénytelen a csomagolása, nem alu dobozban adják, hanem kis csavaros PET-palackban. De hatásos Ajánlom mindenkinek!
-
csyo
senior tag
hétvégénbuliztam az ALT-TREND fesztiválon.
Elfogyott egy literes KICK .
nagyon rossz:-S
Legyen szép a napod!
-
vergilx
őstag
Nekem is el kellene mennem fogidokihoz,mert néha fáj az egyik fogam.
-
dragonfx
veterán
ma ittam egy fitt energyt kommerszek közül 4es.
gyömbéres íze van hatása szerintme nem sok."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
Az én fogorovosom meg elhajtott egy paciens-t mert mindig kiesett a tömés és végén kiderűlt nyomatja az édes szénsavas italokat és baszik fogat mosni.
Viszont rajtam meglepődött 4 lyukas fogam volt, és utoljára iskolával voltam fogdokinál 10pár éve.Mikor fogfehérítést akartam kérni hülyének nézet "A1-est minek fehéríteni"?Gondolom A1 jót jelenthet[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz mephi666 #2222 üzenetére
Rengeteg ilyet hallolttam, nagyon rosszak a fogaim, elmentem renbetetetni, meg is kérdeztem a fogorvost, hogy a szénsavas italok miatt van-e, mert csak azt iszok és azt beszéli azért mennek tönkre a fogak, lyukadnak ki. Azt mondta semmi köze hozzá, ihatom nyugodtan, viszont étrendnek javasolta, hogy egyek mindent rendszeresen, húst, zöldséget, gyümölcsöt.
Néhány dolgot nem szabad a fogakkal: 1.sörösüveget foggal felbontani (nem is értem miért ezzel kezdte )
2. pisztáciát felbontani
3.stb kemény dolgokat foggal bontogatni, mert a zománc attól sérül.
Azt mondta lehet rágni bármit, ami nem keményebb a fogzománcnál és csúnya lenne, ha a Fanta narancs lebontaná a fogakat.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
mephi666
nagyúr
közvetlen fogmosás után egyáltalán nem kellene (szén)savasat inni, mert tönkreb@ssza a fogzománcot (bocs a megfogalmazásért, de ez így van...) nem elég, hogy rossz az íze fogmosás után, a fogsorodnak sem tesz jót... (asszem minimum kb 2 órán át érdemes kerülni fogmosás után a savas ételeket/italokat)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ToBeY
nagyúr
Energiaital meg tud romlani?A cimkéje szerint még jövő Február közepéig jó, de ilyen erjedt utóíze van mint a romlott almalének.De csak lehet közvetlen fogmosás után nem kéne inni
-
vergilx
őstag
na hi!
Régen nem jártam erre felé.Csyo erről az isostar-ról valami tömörítő program jutna eszembe először.. -
csyo
senior tag
mai kép(ek)
ISOSTAR
Legyen szép a napod!
-
dragonfx
veterán
tegnap kiórbáltama bulldozert szerintme nemr ossz.
A NRG 75 ft a smatchban.kommersz kategriában azt mondom nem rossz.ennyiért mit várok.Amugy találtam cocaine.t egy boltba de jelen pillanatban helyhiány miatta bővítés szünetel.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
Mi a különbség a piros watt és 18-as piros watt közöt?
-
csyo
senior tag
MAI KÉP:
Egy korábbi kívánságra egymás mellé (alá) teszem a WATT-okat
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
Még tavasszal vettem messze vidéken az Alföldön, de országosak az akciók. Pesten akartam, csak akkor épp otthon voltam (nem írom meg pontosan hol, ne kerekedhessen annyira a kép ), parkolás miatt meg különben is egyszerűbb volt vidéken.
Akár 5 kartonra is rátöltök még, ha épp akkor van akciós amikor még van készletem, akkor akkor kell megvenni, mert ha akkor nézem, amikor már azonnal kellene, tuti nincs sehol akció és lehet megvenni drágán.
-
mephi666
nagyúr
azt teszem... napi 2-3liter folyadék szerintem simán megvan... főleg ebben a nagy melegben... meg mellé a vitaminról is gondoskodok... a kávé dolgoztatja rendesen a vesét... igényesebb helyeken ezért adnak mellé kb 1dl ásványvizet... amúgy nem iszok már annyi kávét, mint régebben... amikor cigiztem is, akkor napi 5-6kávé simán megvolt... mostanában viszont max 2-3at ha iszok 1nap... de a reggeli kávé az elmaradhatatlan... ébredéstől számított 10-15percen belül kell, mert egyébként olyan aktív leszek, mint egy zombi tavaszi fáradtság most jött ki rajtam és ezért 2-3 a mennyiség...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest