-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Peaceliker #21883 üzenetére
Nagyon örülök neki, hogy nem vetted rossz néven. Alapos utánaolvasás és felkészülés után biztos minden rendben lesz. Ügyes légy.
-
válasz
Peaceliker #21871 üzenetére
Szerintem, és nem akarlak megbántani!, a jóindulat beszél belőlem. De ne állj neki! A kérdéseidből látszik a hozzá nem értés, és ha elrontod, utána csak mérges leszel.
"Kedvem kaptam ROMolgatáshoz" - Nyomd el magadban ezt a kedvet
Én legalább 200-300szor romoltam már telókat. Elég egy kicsi oda nem figyelés és lecsó.....
Nem jó így ahogy van a telefon? Izgulni akarsz mindenképp?
Béke -
-
Járt már így más is? (gondolom igen), hogy lejárt az adott óraszám, aztán jól belaktam a telefont, és most csak állok, hogy nyissak e vagy sem.....Ez lenne a második telóm, amit nincs root, stb, de azt mondom, hogy majdnem tökéletes így is, root nélkül....érdekes...... jó kis teló ez.
-
Üdv mindenkinek, beköszönök egy fekete 4/64-essel. A 360 óra idegbe tett, mire lejár, elmegy tőle a kedvem. S7 egde-ről váltottam erre. Nekiállok vissza olvasgatni....
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- Hardcore café
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest