Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux Mint
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
OWRT-n írták, hogy az INT-re való átállás után kellett régiót állítani NVRAM-ban (bootloader-ből), hogy visszakapják az 1000mW-ot, de lehetett user error is. Az enyémből csak kínai verzió van egyelőre, ami 30 és 33dBm-et ír 2.4 és 5GHz-re, ami nyilván nonszensz, mert az erősítők fiizikailag nem tudnak ennyit kinyomni.
IPQ8074 oldalon az elmúlt egy hónapban nem volt semmi előrelépés sajnos. Ahogy nézem a fiúk a 8064 NSS-sel vannak elfoglalva. November óta van egyébként saját példánya a két releváns dev-nek ebből a típusból.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
DonJoee
tag
A sima fw update nem törli a beállításokat tároló NVRAM-ot, se routernél, se PC-alaplapnál se sehol máshol.
Azért szokták mégis javasolni, mert a frissített fw esetleg már máshogy kezel bizonyos beállításokat és nehogy emiatt az első, update utáni indulás nehézségekbe ütközzön. De ez ritka, nem is szokta senki sem törölni a beállításokat (factory reset) fw update előtt.
Éppen ezért lehet megcsinálni, hogy update után minden megy tovább.Nekem globál verzióm volt. Ebből csináltam CN-verziót (bdata partíció, ssh bekapcs stb.) és utána visszaírtam a globál fw-t.
Akinek eleve CN van, annak egy lépés kimarad, azaz csak feldobja a globál fw-t és minden megy tovább, miközben marad a CN adóteljesítmény."Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Windows 10
- World of Warships
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Politika
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest