Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz Viktor0610 #194 üzenetére
Lehetséges, nekem kb 2 hét után felvált, úgyhogy leszedtem, azóta pucér, de karcmentes.
Xiaomi 14T
-
MODERÁTOR
-
fontalaci
friss újonc
A következő lenne a kérdésem, gyárilag milyen fólia van a telefonon, üvegfólia?
-
plömplöm
őstag
szolgálati közlemény, hogy más nem lepődjön meg: a lemongreen kiadáshoz is fekete tok van a dobozban
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
atoszmester
tag
Sziasztok! Jól működik nektek a közelségérzékelő?
A GSMArena-n azt írják, hogy benne van a szenzor, az itteni tesztben meg azt hogy virtuális. Most mi az igaz? Poco F3-m volt, azzal szenvedtem és nem szeretnék még egy olyan telefont amiben virtuális van. -
Drughi
addikt
válasz BlueSteel #187 üzenetére
Nem hiszem.
Ezt sokan kérdezik, szinte mindegyik telefonnál, de nem értem miért.
A telep nem lesz nagyobb, optimalizációval 1-2%ot tudnak csak nyerni.Én még nem tapasztaltam olyat, hogy jelentős mértékben nőtt volna a SOT egy szoftverfrissítés után.
Pedig 10 év alatt megfordult a kezembe alsó hangon 40 telefon.Xiaomi 14T
-
csakegyvásár
friss újonc
Köszönöm az összefoglalókat!
-
Drughi
addikt
válasz csakegyvásár #182 üzenetére
Most van időm kicsit részletesebben válaszolni.
9T-ről gyakorlatilag bármire érdemes váltani, 3-4 év fejlődése van már a 13T / 14T-ben, de hogy miért érdemes a 14T-t választani a 13T-hez viszonyítva:
~30e Ft a differencia, amiért cserébe jobb kijelzőt kapsz (nappali fényviszonyok között sokat számít a +400nits)
Processzor+GPU tekintetében is van legalább 10% előnye a 14T-nek, valamint az UFS 4.0 is gyorsabb, mint a 3.1 (13T)Nem kérdés, hogy az árkülönbséget megéri a 14T.
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
-
addikt
válasz csakegyvásár #182 üzenetére
A családban most cseréltünk egyet 14T-re.
Sötétben jobb képet lő, a szelfikamerája is sokkal jobb, sokkal gyorsabb tárhely, több memória.
Valósághűbb színű kijelző, magasabb frissítési ráta.Mindenben előrelépés, kivéve a Jack dugóban és a kameralyukban.
Jack átalakító fillérekért van az Alin.
Válassz valami megbízhatóbb Ugreen, Baseus, etc márkát és nem lesz vele gond.Hátrányok:
Régebbi androidon ment a Messenger chat buborék, ezen már csak a rendszer popup buborékjában jön fel, amiből az egész App megnyílik, az adott beszélgetés helyett. -
csakegyvásár
friss újonc
Sziasztok!
Mi 9T-ről mire érdemes váltani?
13T vagy 14T?
Előnyök illetve hátrányok is érdekelnének. -
user01
aktív tag
A HyperOS 2. frissítéssel másnál is eltűnt az alkalmazászárból a Beállítások menü zárolásának a lehetősége?
-
robiii32
csendes tag
Sziasztok! Telefon csere előtt állok és a 14T is a jelöltek között van! Átlagos használatra lenne: fotózás, netezés, streaming. Jelenleg egy Poco F2 Pro-t használok már 4.-ik éve ami eddig tökéletesen megfelelt, de sajna már kezd elhasznlódni! Kérdésem az lenne , hogy tudná e hozni azt a szintet ez a telefon mint a Poco? Valamint kivancsi lennék milyen minőségű a telefon műanyag kerete?
Gondolkodom a 14T Pro-n is de nem tudom , hogy megérné e az a plusz 100ezer érte. -
Drughi
addikt
válasz sanyika987 #175 üzenetére
Novemberben kezdték el kiszórni, az enyémre tegnap érkezett meg és igen ez már android 15
Xiaomi 14T
-
sanyika987
aktív tag
Hivatalosan van már 14t re android 15??
Nem az volt hogy novemberbn meglesz?[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
Drughi
addikt
Xiaomi 14T
-
rukh
senior tag
nikilauda, user01 - kösz!
Üdv mindenkinek, Rukh
-
POCO X6 PRO 5G -re előbb jött pár nappal. Ugyanaz a MediaTek Dimensity 8300 Ultra van bennük. Pontosabban volt,akinek már pár hete megérkezett.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
rukh
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a 14T esetében is problémás az Android Auto futtatása? Nekem 13T Pro-m van, és gyakorlatilag nem tud összekapcsolódni az autóm info rendszerével - az öt éves Mi 9 minden probléma nélkül használható.... A hazai és külföldi fórumokon különböző javaslatok vannak a probléma megoldására, de egyik sem segített.
Kösz és üdv!
Üdv mindenkinek, Rukh
-
petya0825
újonc
válasz instantwater #163 üzenetére
Igen, tényleg nagyobb a doboza, mint a teszt képén.
-
Drughi
addikt
válasz petya0825 #156 üzenetére
Nem EU-s piacra szánt modelt kaptál.
Aliexpress , Geekbuying és társai oldalról szokták beszerezni, ha nagyobb akció van.
Előnye, hogy olcsóbb és akár járhat mellé töltő, hátránya, hogy hivatalos garancia nélkül egy szervízelés elég macerás és az esetek 99%ban nem gyári alkatrészekkel fogják szervizelni.Xiaomi 14T
-
petya0825
újonc
válasz Viktor0610 #157 üzenetére
Valóban, most megnézve a Global ROM van rajta.
Most frissült a 1.0.7.0 UNEMIXM OS-re.
De van rajta fólia is. -
addikt
-
Olyan nincs.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-FreaK-
veterán
Nincs olyan AOD funkció a Miui-ban, hogy csak akkor aktivalodjon ha jött értesítés, de akkor viszont maradjon is úgy?
-
válasz Viktor0610 #159 üzenetére
Akkor nagyon király,csak azért merült fel bennem, mert nem láttam a képen a jellegzetes szélét, így viszont megkapta a fullos csomagot! Ha 14T-r rendelnék én is onnan venném!☺️
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #157 üzenetére
Na ilyenkor jön jól, hogy szürkéből kapta. Frissítésnél nem számít, de kapott ajándékba grátisz,egy Xiaomi MDY-15-ET 67W-os töltőt,ami olyan 10 000 Ft lenne magában. Fólia is van a kijelzőn?
-
MODERÁTOR
-
petya0825
újonc
Ma kaptam meg a Cool-ról rendel 512 GB , 14T-t, és meglepetésemre a dobozban benne van a gyári 67W-os töltő. Bontatlan doboz és a helye is benne van a dobozban. Szerencsém volt vagy elkezdték belerakosgatni a dobozokba?
-
addikt
-
Drughi
addikt
válasz instantwater #152 üzenetére
A yettel-es modellen is van, de eddig még rikácsolt.
Én beraktam minden ilyet egy mappába, amit sose nézek meg, meg megvontam tőle minden engedélyt.Xiaomi 14T
-
válasz instantwater #152 üzenetére
Van az EEAN is. Store valami, sok gagyi játék gyűjtőhelye.
-
addikt
A UK modellen (valószínűleg a többin is) van egy előtelepített AppMall alkalmazás.
Ez bizonyára valami kínai Play Store alternatíva lenne.
Ezt adb-n kívül lehet valahogy törölni?
Tiltani nem lehet, még Hidden Settings en keresztül sem. -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest