Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
Köszi a részletes választ.
Azt gondolom, hogy a kamerákat leszámítva mindenben vagy egál, vagy jobb a Nord 4.
Snapdragon chipsetet alapvetően jobban preferálom, takarékosabb is véleményem szerint. Nagyobb akku, brutál üzemidőket produkál a telefon állítólag 7-8 óra SOT is kijön egyeseknél.
Az Oxygen OS egy letisztultabb, jobb felület, régen volt Xiaomi telefonom, utána a Realme felülete (ami koppra megegyezik az Oxygen-nel) sokkal jobbnak, kezesebbnek, logikusabbnak és egyszerűbbnek tűnt.
Szebb kialakítás, fém ház, hosszabb garantált frissítési periódus.
Van egy 60w-os Superdart töltőm a Realme-hez, ami a Oneplusszal is működne, így azt sem kellene vennem.
Egyedül a kamerákról nincsenek annyira jó véleménnyel a userek, ami egyébként nekem elég fontos, itt a Xiaomi-nak jelentős előnye van.
-
BlueSteel
tag
Sziasztok! Sikerült megcsípni egy 14T-t jó áron (175k) az emag black fridayen, még nem szállították ki. Azóta viszont átolvastam a külföldi fórumokat, és nagyon sokan panaszkodnak a rossz akkuidőre, illetve pl. az éjszakai merülésre.
Kérdéses, hogy a közelgő HyperOS frissítés megoldja-e ezt a dolgot.
Mi a tapasztalatotok vele (Drughi hozzászólásait olvastam.)?
A másik: egy sima 20W-os, vagy 40W-os PD töltővel felveszi a megadott töltési sebességet? Nincs kedvem 10e-ért Xiaomi 67 W-os töltőt venni hozzá, ha nem muszáj.
A kontextushoz annyit, hogy 3 éve használok egy Realme Gt Mastert, ami egy remek telefon, de az akkuja már azért nem az igazi, és nem jön több frissítés rá. Durva, hogy így három év elteltével alig találok valamit 200e alatt, ami hozza annak a szintjét.
Épp ezért a Oneplus Nord 4 is jelölt lenne, viszont elsősorban a kamerák miatt csábultam a Xiaomi felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest