Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
aktív tag
válasz Steve198310 #1018 üzenetére
[link] XIAOMI hálózati töltő USB aljzat (33W, PD gyorstöltő 3.0 + Type-C kábel) FEHÉR
közel 200 telefonnak jó töltő, és nem nyírja ki az aksit 20V 6 Amperrel mint ez [link] XIAOMI MDY-14-EE gyári hálózati fehér gyors (Turbo) töltőfej 6A 120W A Honor 67W helyett mást venni csak pénz pazarlás. -
jojoando
aktív tag
válasz Lacielvtárs #1012 üzenetére
Igen, szerintem jól gondolod, a töltést a telefon panelja irányítja, a nagyobb teljesítményt nem biztos hogy ismeri , szóval a 67W megvan, akkor mindegy is milyen a gyári töltő főleg ha Honor, a gyári sem tudná gyorsabban adni az ampert. Én a gyárit elő sem vettem, mivel 1 slotja van, a [link] 4 slot, de kell is a fülhallgatóknak rádiónak és tudja a gyors töltést is ami elegendően gyors.
-
jojoando
aktív tag
válasz Lacielvtárs #1008 üzenetére
Ha a telefon töltői része a 67W tud, felesleges illetve (talán nem is tenne jót a telefonnak) egy nagyobb amper átadására képes töltőt venni hozzá. Bár a töltést automatikusan teszi, de felesleges vásárlás volna. Nekem Blitzword töltőm, olyan 30W tud de az is feltölti fél óra alatt a napi használatra és stabil töltő évek óta. Vagy -5 perc megéri?
-
jojoando
aktív tag
válasz Lacielvtárs #1006 üzenetére
[link] Ez bőven elég lesz számodra és eredetit kapsz érte garanciával., de ha nem elég itt találhatsz erősebbet is: [link]
[link] 67W Garanciát nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
aktív tag
Többet nem szeretnék ezen részen rágódni, de ne tudd meg, mennyien és kik játsszák a játékot, illetve 1 órára hetente képesek összejönni Budapest egyik részére a heti 1 óra event időre, és milyen kocsikkal jönnek jól szituált emberek. Van aki 4-6 telóval és tablettel nyomassa olyankor, és nincs különbség gazdagabb vagy csóribb emberek közt, a játék összetart minket, ami mindennél többet ér. Ami a telefont illeti nem kell pótaksival járkáljak, 2 simkártyát előfizetni, 1 telefonnal és 2 néven egyszerre tudok játszani GPS kapcsolattal folyamatosan. Ezt a márkát ismerem ilyen tudással régóta, ezért is szeretem a készülékeiket, megbízhatóak hardverben nagyon jók képernyő időben is tetszenek.
Elnézést a sok írásért offoltam is ezt, Köszönöm! -
jojoando
aktív tag
válasz novinyul #996 üzenetére
Számomra a Xiaomi a jó megoldás, mivel memóriából jól felszerelt és az iker program használat csak nála van jelen stabilan. 2 accal tudok pokémonozni pl amiket 1 lapon egyszerre tudok megjeleníteni, ezt más készülékkel nem lehet megtenni.
A Huawei a google hiány miatt feledésbe merült, így nem jó mégha van rá megoldás. -
jojoando
aktív tag
hogy lehet a chromot a jelszó mentésére bírni? Állandóan az összetett jelszó megadását kéri, mikor nem adtam meg ilyet. Így nem menti a jelszavakat. Mi a megoldás?
-
jojoando
aktív tag
33W Mi11I
90W Xiaomi 14 gyári -
jojoando
aktív tag
A régiót hogy lehet megtudni, honnan a teló?
A Xiaomi Mi 11i telón most kapom a 1.0.1.0.0. UKKEUXM 169mb frissítést
A 14 re meg semmit sem jelenleg.1.0.22.0.UNCEUXM van. -
jojoando
aktív tag
Setup ikon/beállítás/Alkalmazások/Alkalmazás kezelés/Fent középső narancssárga pötty ikon Klónozott alkalmazások/majdnem minden programot enged klónozni.
Amit klónozol megindítod a programokat, majd a középső menü gombbal leteszed háttérbe. A kocka menü gombot megnyomva előjön a futó háttérprogram, annak ikonjára teszed az ujjad, jön ki a félkörös ikonok sora....
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
aktív tag
Igen az alkalmazásokban van a lista mit klónoz.
Majd megnyitod mindkét accot leteszed futóba a kör ikonnal,hogy fusson, aztán a kockát menüben megnyomod, és az egyik programra mégy az ujjaddal kijön abból 4 kis ablak, félkörívbe, 1., lakat 2 téglalap arra katt és adja, a harmadik téglaalapba kisebb, negyedikbe állítási ikon.
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
aktív tag
Nekem mindig Xiaomi telefonom volt, jelenleg az aksi gyengesége miatt a Xiaomi Mi 11i -t váltottam erre, nade azzal gyönyörű képeket csináltam nappal és este is, ezzel a szinek fakók, olyan temetős fotókat készít, a leicát is rátettem nélküle is fotóztam nem találtam nagy eltérést. [kép] [kép] [kép] [kép]
-
jojoando
aktív tag
Nekem a kamerája nem tetszik, nem ad élethű fotókat még a Leica rendszerrel sem. A minősége a 12mpxl samsung minőségben ami a trágya alja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy K zoom - gyűjtői darab
- A55 256gb fehér, Alza garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest