Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koromfia
lelkes újonc
Szerintem is nagyon rendben van a telefon. Nekem a pro verzió van, de az a pici hiányosság, hogy nem tudok váltani a bluetooth cuccok között, csak mondjuk spoti lebegő ablakkal, megszokom. Nekem Asus zenfone 8 volt, de soha többet asus. A közelség-érzékelő gagyi volt, autós rádióra fel-le csatlakozott folyamatosan, de úgy, hogy az órát nem láttam a kijelzőn stb. Nekem huawei fülesem van és semmi gond nem fordult vele elő, sőt a térhangzással szívesebben nézek telón netflixet, mint vacak hangszórós géppel. Nekem hyper os rendszer van, de egyszer sem akadt meg, folyamatosan gyors és stabilan fut. Összefoglalva, van némi hiányosság a telefonban, de más telefonba, amiben az megvan, másik 20 funkció hiányzik, ami ebben megvan. Így nekem tökéletesen megéri ez a telefon, remélem sokáig kihúzza velem
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz this is life #1368 üzenetére
Oké, én b@sztam mellé a cimballomnak, ugyanis ott van, csak a kivetítés ikonját mutatja, így nem vettem észre, így az nem volt jó példa. Viszont a vlc-nek nincs ilyen funkciója, sőt youtube-nak sincs. Szóval, ha kapcsolva van a füles és szeretném, hogy a telefonon szóljon, akkor meg kell nyissam a spotify éresítési sávját és ott átállítani?? Nincs egyszerűbb módszer?
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz this is life #1366 üzenetére
Fura, nekem nem dobja fel. Lehet valami beállítás kell a hang menüben
-
Koromfia
lelkes újonc
Egy új értelmetlenségbe botlottam. Ha több blurtooth eszköz csatlakozik a telefonomhoz, akkor hogy tudom kiválasztani az aktív hangszórót. Tehát szól a kocsiban a spoti és hogyan tudom átkapcsolni, hogy a telefonon szóljon?
-
Koromfia
lelkes újonc
Erre gondolok, hogy a világos háttérképnél a főoldalon, fekete színű az akksi. Volt egy olyan képem, ahol ott egy fa volt és nem lehetett kiolvasni. Appokba fehérre vált, de a főoldalon ilyen fekete.
[kép] -
Koromfia
lelkes újonc
Yettel pro valamelyik nap érkezett meg. Viszont nálatok is fekete a felső sor, ha világos a háttér a kezdőképernyőn? Nem lenne baj, ha manuálisan lehetne állítani a színét.
[ Szerkesztve ]
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz WhiteWalker #1292 üzenetére
Igen, azt megtaláltam, de én ugyanezt szeretném, csak ne a google keresője jöjjön fel, hanem a xiaomi sajátja.
-
Koromfia
lelkes újonc
Ma jött meg a telefon és egy gyors kérdésem lenne. Amikor a kezdőképernyőn felfele húzom az ujjam, akkor a google keresőt dobja fel. Hogy tudom megoldani, hogy a xiaomi saját keresőjét dobja fel, ahol az appokat is tudom kerestetni vele?
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz WhiteWalker #1197 üzenetére
Az asus előtt huawei mate 10 pro telefonom volt, amit imádtam. Ha nem ez, akkor apple-ben agyalok. De ár/érték arányban ez nekem nyerő. Plusz fontos a volte támogatás a yettel-nél, amit csak akkor adnak, ha olyan telót veszek, amit forgalmaznak is...
-
Koromfia
lelkes újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok fórum fronton is, de mostmár belevetem magam a topikok világába. Eddig egy asus z8-qm volt, de rengeteg probléma miatt megváltam tőle és most a 13T pro-val szemezgetek. Nyílvan a legroszabbkor esek neki a vásárlásnak, ugyanis a 250 árcimkéről most 320-ra robogott fel pl az MM-ben. Tudnátok jósolni, hogy körülbelül mikor és mennyire fog tudni visszaesni az ára zárós határidőn belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest