Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Kezdetben idegenkedtem a Bixby-től, de aztán vmikor mégis rávettem magam, hogy megnézzem, elolvassam és kipróbáljam és azóta nagyon nagy megelégedettséggel használom. Tök jó, hogy ütemezni tudok dolgokat és nem kell kézzel állítgatni. Ilyen lehetőség pl Xiaomi-n van, akár applikáción keresztül?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
duvi
nagyúr
válasz jano_77 #1383 üzenetére
Ha samu perifériákat használsz, szerentem maradj a Samsungnál. Én is S10+ ról váltottam 13T-re és két hónap elteltével még mindig hiányzik pár funkció, amiket samun megszoktam. Nem rossz telo a 13T és a Pro, csak 10+ év Samsung használat után számomra nehéz átállni a Xiaomi rendszerére.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz jano_77 #1393 üzenetére
A veszprémi Media marktban ki van állítva, de ha ki is tudod próbálni, az óra lecsatlakozás nem azonnal fog jelentkezni, hanem pár óra múlva..
WhiteWalker: "Ha megszoktad a Samsungot semmiképpen se válts"
Te magad írtad ezeket a szavakat, nem én találtam ki..Sztyepadzso: Nem, de én pl az órán állítom be az ébresztést, és kész
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #1392 üzenetére
Szia,
Azt gondolom nem sikerült megoldani, a Xiaomi 11 lite+ Huawei/Honor óra párossal(barátnőd esete), hogy a telefon ébresztője az órán is szóljon, ugye?
(csak mert egy P30 Pro van nálam használatban, és meglehetősen szomorú lennék, ha ez a feature-azaz h az óra is vibrál, ha a telefon ébresztője aktiválódik, nem tudna működni)
A msik bajom a hívásrögzítés. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #1390 üzenetére
Nem a megszokás volt a kérdés.
Nah igen a logikátlanul felépített menü rendszert nem is említettem.
-
jano_77
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #1392 üzenetére
Ohh.....ez viszont baj.
Jó lenne kipróbálni, de ezt gondolom boltban - pl Média Markt - nem tudom megejteni ugye jól sejtem!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz jano_77 #1391 üzenetére
Hát.. Én azt tudom mondani, hogy barátnőm Xiaomi 11 lite telefonjáról folyamatosan lecsatlakozik, de ez nem Xiaomi "probléma", hanem Samsung watch active 2.. Nagyon sokat olvastam ezzel kapcsolatban, és hiába van minden engedély megadva, lecsatlakozik. Samsung óra sajátosság 🫤Honor/Huawei órával stabil mint az atom😎
-
jano_77
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #1390 üzenetére
és Pocak89 nagyon köszönöm Nektek a tapasztalataitok megosztását!
Azzal kapcsolatban esetleg bármi tapasztalat vagy vélemény, hogy Samsung okosórával működne-e rendesen a 13T Pro, ha mégis elcsábulnék?!?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz WhiteWalker #1385 üzenetére
Én sem értek ezzel egyet.. Nekem volt Samsung One ui-val, Huawei Emuival, Oneplus 10 Pro Oxygen os-sel, Google Pixel 6 Pro stock androiddal.. Kb 2 nap volt megszokni az összeset, és egyiknél sem volt semmi olyan amihez ne lehetne hozzászokni ennyi idő alatt.. Az más, hogy vannak dolgok amik nem a megszokott helyen vannak, keresni kell őket, de mondom, max 2 nap volt..
-
WhiteWalker
nagyúr
Csak pont annyira amennyire te.
De ezek szerint nem használtál mást , mondjuk EMUI rendszert...
Nem véletlenül ROMolgattam én is anno , meg sokan mások is , mert hiába a jó hardver alatta , ha a szoftver nem az igazi ,
feleslegesen zabalja az erőforrást a MIUI többek közt meg erőlteti állandóan a biztonsági dolgait ...A másik topicban is nem véletlenül. Most kapott egy factory resetet , sok minden helyre állt! Viszont akkor miért nem ment ez első restartkor?
Jah , tudom az én hibám.
Ha ennyire vágod a témát és szerinted semmi nehézség nincs benne egy segítő komment nem jött tőled , de most a beszólás az megy
Persze ezeket a hibákat is amik nálam nem működtek nyilván én találtam ki ugye?[ Szerkesztve ]
-
FJC
aktív tag
Nagyon erősen szórod a saját elképzeléseidet a (HyperOS topikban is)...
Hat éve használok Xiaomi telefonokat, mellette pár éve Samsungot is.
Az égvilágon semmi nehézség nincs a MIUI -bam...
A Samung egyébbként jobban idegesít... De, nem nagy dolog.[ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
Pocak89
senior tag
válasz jano_77 #1386 üzenetére
Én 4 évvel ezelőtt samsungról váltottam xiaomira. Először fura volt a miui, meg kellett ismerni, meg kellett szokni, de én természetesnek tartom ezt a folyamatot. Nekem aztán semmi bajom nem volt vele, pedig előző telómon beta romokat használtam. Az akkumulátorkezelést kell megtanulni az elején, általában azon akadnak fenn sokan, aztán meg mint minden egyéni kérdés, hogy bejön-e vagy sem.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
jano_77
nagyúr
Ha jól olvastam már nem is MIUI van, hanem HyperOS!?
Annyira vállalhatatlan? Nem vagyok már 20-on éves, de mindig szerettem az új dolgokat. Anno régen még a R
OM-okkal is mókoltam a ZTE Blade idején, de ebből azért már kinőttem.
Jobban szeretem a stabil, alapból is jól működő rendszert, amit nem kell mókolgatni ehhez. De azért mert más a HyperOS mint a One UI, nem ijedek meg, szeretem megtanulni....csak működjön és legyen minden megtalálható.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz AthlonXP #1202 üzenetére
Én is Samus vagyok kb 5 éve és nagyon megszerettem és emiatt kicsit félek a váltástól. Esetleg azóta sikerült már megszoknod, megkedvelned a telót? Mit mondasz, érdemes váltani vagy maradjak inkább a Samsung S23-nál?
Van egy S3 Frontier órám is, amivel használom.Az lenne a kérdésem, esetleg használja innen bárki samsung okosórával a telefont? Mennyire zökkenőmentes, problémamentes az együttműködés? Ez is fontos lenne számomra. Köszi
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #1378 üzenetére
Illetve ami még fontos és ez lett a második kiszemeltem, hogy sokáig legyen rá frissítés. Ez mennyire megbízható ilyen téren a Xiaomi? Ha beígérte a 4/5 évet, akkor tartani fogja, vannak csúszások a frissyítésekkel vagy jött mindig időben?
-
jano_77
nagyúr
Szia illetve Sziasztok
Telefopn csere előtt állok és azon tanakodom, hogy Xiaomi 13T Pro vagy Samsung S23 legyen-e az S10+ utódja.
Azért Neked címzem a kérdést első sorban, mert látom nagyon képben vagy a Xiaomi telókkal és amit most válaszoltál a bankos appokkal kapcsolatban, az is érdekel.
Én szoktam bankolni telefonról - utalni és fizetni is szoktam telefonnal - tehát ez fontos számomra.
Nem volt még Xiaomi telefonom, ezért nem vagyok képben: nem lehet használni rajtuk a bankos appokat?!? Ez fontos szempont lenne számomra!Ki, mit gondol, hogy melyik lenne a jobb választás? (tárhely méret miatt hajlanék a 13T Pro irányába, de valszeg el tudnék lenni 128 GB-on is)
Köszi elpőre is
[ Szerkesztve ]
-
fluxpen
csendes tag
válasz dilajoska1 #1376 üzenetére
Eleinte úgy voltam vele,hogy közelednek az ünnepek,sok a csomag stb.,de...most már inkább rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Még a PayPal ügyfélszolgálatában bízok,hogy legalább vissza utalják... -
dilajoska1
őstag
válasz fluxpen #1375 üzenetére
Attól tartok ott valami történt mert nekem is január 4-én odaérkezett be a csomagom és azóta nem mozdul és valami problémát jelez az Aliexpress.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
fluxpen
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi,ha kicsit off topic lesz..
Rendeltem egy 13T-t a GShopper-ről még nov.21-én. A tracking szerint dec.6-án Vecsésen volt,azóta nem történt semmi. A belföldi szállítást a DPD intézte...volna,ugyanis a DPD-nél azt mondták,hogy valóban látják az eredeti tracking numbert,viszont ők csak a szállítási információt kapták meg,fizikailag a csomag nincs ott. Járt már valaki így? -
this is life
Ármester
válasz this is life #1372 üzenetére
A vlc-nek engedd a háttérben futást, és megjelenik a értesítési sávon, kapcsolhatóvá, választhatóvá válik a hang kimenet.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Koromfia #1369 üzenetére
A youtube is tudja, legalábbis nálam a revanced-el működik.
Egyszerűbb a tokba vissza helyezni a fülest, hogy a telefonon szóljon a music.
Esetleg activity launceherrel létre lehet hozni widgetet, kapcsolót a hang átadásához.
De ez ismeretlen terület, nem próbáltam, mert nem volt szükségem rá.
Illetve gyere át az android app-ok topikba, hátha tud valaki konkrétabban segíteni.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Carline
őstag
válasz Ferenczi Áko #1370 üzenetére
Ilyenre gondoltál? Mi PC Siute
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Ferenczi Áko
addikt
Xiaominak van olyan programja pc-re mint a Huaweinek a HiSuite?
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz this is life #1368 üzenetére
Oké, én b@sztam mellé a cimballomnak, ugyanis ott van, csak a kivetítés ikonját mutatja, így nem vettem észre, így az nem volt jó példa. Viszont a vlc-nek nincs ilyen funkciója, sőt youtube-nak sincs. Szóval, ha kapcsolva van a füles és szeretném, hogy a telefonon szóljon, akkor meg kell nyissam a spotify éresítési sávját és ott átállítani?? Nincs egyszerűbb módszer?
-
Koromfia
lelkes újonc
válasz this is life #1366 üzenetére
Fura, nekem nem dobja fel. Lehet valami beállítás kell a hang menüben
-
this is life
Ármester
-
Koromfia
lelkes újonc
Egy új értelmetlenségbe botlottam. Ha több blurtooth eszköz csatlakozik a telefonomhoz, akkor hogy tudom kiválasztani az aktív hangszórót. Tehát szól a kocsiban a spoti és hogyan tudom átkapcsolni, hogy a telefonon szóljon?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy galaxy buds fe-t hogyan lehet állítgatni stb ? mert felcsatlakozik szól is de beállítási lehetőségek nincsennek illetve telefonban is hol érem el a hangszínszabályzót stb -
ottesz
aktív tag
Sziasztok olyat kérdeznék hogy a hívó fél kimondásánál lehet-e halkítani a csengőhangot .
-
Koromfia
lelkes újonc
Erre gondolok, hogy a világos háttérképnél a főoldalon, fekete színű az akksi. Volt egy olyan képem, ahol ott egy fa volt és nem lehetett kiolvasni. Appokba fehérre vált, de a főoldalon ilyen fekete.
[kép] -
Koromfia
lelkes újonc
Yettel pro valamelyik nap érkezett meg. Viszont nálatok is fekete a felső sor, ha világos a háttér a kezdőképernyőn? Nem lenne baj, ha manuálisan lehetne állítani a színét.
[ Szerkesztve ]
-
Joc24
tag
Ha letöltöm a 14.0.16-os verziót, ezt hogyan tudom telepíteni?
-
Joc24
tag
Telekomos pro-ra jött már valakinek HyperOS?
-
Doky1988
senior tag
válasz DjShockh89 #1346 üzenetére
Én Nillkin CamShieldet használok 11T Prohoz is, szerintem jó cucc, 3 év alatt azért esett párat a teló.. + Nillkin üvegfóliát XD+CP Prot.Van 13T meg 13T Prohoz is.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
D013
aktív tag
Félelmetes ez a Dimensity 9200+, 11T-ről jövök, 1200 Ultra volt benne. Az sem volt rossz chip, de azért tudott melegedni 60 fps-n, megvoltak a hatàrai. Ugyanazokkal a jàtékokkal teszteltem ezt a 13T Pro-t, elképesztő. Stabilan ultra 60+ fps, Arena Breakout max + 120 fps mód. Láttam videót hogy a Warzone-al sem lesz gondja, gondolom az Division-el sem. Van persze langyosodás, de totálisan élhető (persze nyáron megint más lesz a helyzet). Eddig bejön a telefon.
-
DjShockh89
tag
Sziasztok,
Ki milyen ütésállótokot preferál 13T-hez?
-
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vagyok 13T tulaj, navigáltam volna a telefonnal de igencsak meglepődtem hogy ez nem fog menni vele, mert nem találja 'magát' hogy hol van. Hát néztem egy nagyot, én ilyet még nem láttam mobiltelefonnál, fasza kis csalódás ért hirtelen...
Ez a GPS hiba javítás hogyan léphető meg?
-
Joc24
tag
Valakinek nincs meg véletlenül a 14.0.16-os verzió?
Allítólag arra jön a Hyper...
Amit találtam az kb 2 nap míg lejön... -
M0RGI
őstag
Na, azt hiszem én ezzel kevertem az Oxygen os-t emlegetve és még ezt sem találtam eddig. Köszi!
Hyper os-en már máshol van: háttérkép és személyre szabás
Viszont így akkor valószínű, hogy magát a kört nem fogjuk tudni soha állítani.
Furcsa, hogy neten sehol nem találok infót, senki nem vette észre hogy mennyire gagyi?Miui rendszer appok eltávolíthatósága: akkor ezek szerint megint csak duma volt, hogy simán menni fog miui alól is. Más appon, stb. keresztül nem akarok bajlódni.
[ Szerkesztve ]
-
Rencee
csendes tag
Nálam is bejött a frissítés, most tölti. Ugye van benne végre audió kimenet választási opció...egy ezer éves telefon után elég kiábrándító, hogy hiányzik egy ilyen dolog. A GPS sebesség és mindenféle zavarát orvosolták az utolsó frissítésnél. Ajánlatos most gyalulni a telefont, vagy vált gond nélkül? Korábbi nagyobb androidos váltásoknál futottam bele olyanba, hogy nem teljesen alakította át a régi andoridot újra, és egy jó pár funkció és vizuális újdonság csak gyári beállítás visszaállítása után lett aktív.
-
Füleske
addikt
Eddig is el lehetett távolítani, csak kell hozzá az ADB. ADB AppControl a legegyszerűbb, grafikus felületen, de ha a paranccsor kell, az is van benne. [link] Mondjuk nem mindent érdemes eltávolítani, a Biztonság - ot pl. a rendszer fekete képernyővel "jutalmazza", de pl. a Mi appok (Video, Music, Browser, Calculator stb.) gond nélkül törölhetőek.
Amúgy az általad leírt eltávolíthatóságot ha jól emlékszem már a MIUI 12.5 - nél is leírta a Xiaomi... -
M0RGI
őstag
Engem inkább az érdekelne, hogyan lehet rendszeralkalmazásokat eltávolítani végre?
Ezt írják, de én továbbra sem látom hol van uninstall." A Xiaomi hatalmas lépést tett a dolgok megváltoztatása érdekében. A HyperOS lehetővé teszi a felhasználók számára az összes előre telepített bloatware eltávolítását. Legyen szó a Mi Video alkalmazásról vagy a Biztonsági alkalmazásról, mindegyik eltávolítható, ha nincs rá szüksége. "
-
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, járt valaki úgy, hogy az új Hyper frissítés miatt a továbbiakban nem működött az AA ?
Köszi előre is
-
Dr. Maci
tag
Sziasztok!
Nálam is megérkezett a Hyper OS (13T Pro), csinált is egy kisebb galibát. Meg tudnátok írni, hogy az ujjlenyomatolvasó ikonját hogy lehet megváltoztatni? Ez a nem túl esztétikus látvány van most a zárképernyőmön.
-
Ferenczi Áko
addikt
Pár mai túra kép, 50 megapixellel.. [link]
-
FJC
aktív tag
Nekem is most frissült az Android 14 + HyperOS.
Semmi probléma vele, minden rendben visszaállt."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy ha hívnak telefonon, akkor felvétel nélkül "kinyomjam, letegyem" a hívást? Alapból valamiért csak felvenni lehet a hívást, nincs más opció, csak a zöld telefon gomb jelenik meg. mit kellene beállítani, hogy elutasítható legyen a hívás, nem látni a piros telefon ikont, amivel ezt megtehetném.
Régebben Samsung telefonon be tudtam állítani, hogy ha hívnak, akkor a bekapcsoló gomb megnyomásával is elutasíthattam a hívást, itt nem találtam ilyen beállítást sem. Pedig jó lenne ez is, mert így gyorsan "kinyomhatnám" a hívást anélkül, hogy akár kivenném a zsebemből a telót, ha épp nem érek rá, vagy nem tudom felvenni... -
Doky1988
senior tag
válasz szaszy1990 #1314 üzenetére
Yettelnél dolgozói flottában vagyok, kb havi 10ért kihozhatnàm a 13T Prot 56000 előleg befizetése után.Nemtudom 14 hogy lesz majd
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
válasz szaszy1990 #1300 üzenetére
Igazából elgondolkodtam rajta, hogy vegyek egy 13T Prot, vagy vàrjam ki a Xiaomi 14et?! Te mit gondolsz? Igazából a 11T Promnak semmi baja, végig Nillkin Camshield tokban volt tartva, Nillkin XD+CP Pro üvegfóliával, egy aksi csere ráférne az 47%os.De szerkezetileg patika, se egy karc, se egy ütés nyom, semmi.Mondhatnám hogy újszerű..
Az a tipusú vagyok aki baromira vigyáz a telefonjára 😁😁
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Pocak89
senior tag
válasz WhiteWalker #1310 üzenetére
Nekem is ugyan ez van, nem mókoltam semmit. Nincs esetleg poco launchered? Nem tudom csinálhat-e ilyet csak egy tipp.
-
Pocak89
senior tag
válasz WhiteWalker #1307 üzenetére
Amióta megvan a teló párszor újraindítottam, de most is direkt emiatt megcsináltam, hogy megnézzem és nálam semmi ilyesmi nincs. MI felirat alatta powered by android majd utána már a zárképernyő.
-
Spricccer
tag
Megjött Yettelre
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Füleske
addikt
válasz WhiteWalker #1304 üzenetére
Ez inkább vicces. Már ők sem tudják, milyen márkanéven árulják a telefonjaikat. Ezeket sehol sem árulják Poco - ként.
-
WhiteWalker
nagyúr
Restart után bejön a MI logo , majd utána a "Poco by Xiaomi" felirat.
Elég kiábrándító ...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz szaszy1990 #1301 üzenetére
Igen, ez a furcsa. A GSMArena pl. műanyagot ír.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Pinyo16689
senior tag
válasz Ferenczi Áko #1299 üzenetére
Köszönöm!
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
szaszy1990
kezdő
válasz Pinyo16689 #1297 üzenetére
több videós teszten (igazábol 3-4et néztem és mindegyiken) fém keretet mondanak,írnak. ötvözet..
én töréstesztet várok,h hogy bírja a gorilla hátlap és előlap az esést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest