Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs025
senior tag
Nincs regisztációhoz kötve, max dlc vagy más kis plusz dolog, ami külön kártyán van kódként, de ez is csak a plusz dolgokra vonatkozik. Az alapjátékot nyugodtan veheted használtan, nincs semmilyen korlátozás, hogy hány account-tal lehet vele játszani (pl egy ac valhalla gold edition esetében a season pass kódként van, amit csak egyszer lehet felhasználni, de a játék attól még működni fog más account-tal is, csak úgy mint egy standard edition). Amúgy már nem DVD, hanem Blu-ray van.
-
addikt
Szerintem maga a történet mellet húzódó hangulat/stílus az, ami egy idő után sok tud lenni. Vagyis nem mindenkinek...de bevallom nekem is hasonló érzéseim voltak.
Én annyira nem várom a Chernobylite -t, de egyszer biztos játszani fogok vele.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
Így van.Teljesen egyetértek.Egyébként van olyan jaték is a kínálatban, ki tudja hány, amiről nem is gondolná az ember milyen élményt nyújt aztán ha ráakad teljesen beszippantja.En a cyberpunkot a géppel együtt vettem kv-től mert pc-n egyszer kijátszottam és imádtam.Ki akartam próbálni 4k-ban 55"-on és hatalmas élmény volt.Gondoltam ezt most évtizedig semmi sem übereli.Aztan game passban fallout 4-re akadtam és annyira beszippantott hogy nekem már csak ezért önmagaban megerte a gp ultimate előfizu.Vagy pl resi 7 is pc-n full hd 24"-os monitoron játszva elsőnek aztán gp-be is bekerült és 4k 55"-on teljesen mas élmény volt.Ki tudja hány olyan játék van jelenleg is a gp-ben amiről semmit sem tudok de hetekre elvarazsolna?En havi 4190-et fizetek gp-re de még ez is hihetetlenül megéri.Most is van nem is egy AAA-s cím a kínalatban amúgy, meg egy csomó meglepi játék ami tök jó csak nincs a köztudatban.A resi 8-at megveszem mindenképp de amúgy önmagaban a gp-vel simán el lehet lenni ha nem vagy az egesz életét a virtualis vilagban töltő hc gamer.
[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Ez így van, nem is értem, miért nem az ízlésük szerint, avagy igényeik szerint választanak maguknak az emberek. Én például tudom magamról mit szeretek, és jött a ps5 a pc mellé. De nyugalom, a PS topikban meg a Gamepass a minden, mert az sokkal jobb... Mindig az kéne ami éppen nincs. Mikor először bekapcsoltam a play station-t, ami feltűnt, hogy a hangkártya bizony nem ugyanúgy szólaltatja meg ugyanazt a fülest, mint a pc, és a hardver sem ugyanolyan erős. (Hogy lenne az, ez egy konzol?!). De nem álltam neki sírni a topikban, mert tudtam, ez ilyen, és erre vettem. Az exkluzívok miatt! Akkor pedig örülök neki, hogy van, hogy tudok ezekkel is játszani, nem pedig számonkérek dolgokat, amiket tudtam, hogy ilyen, és készülhettem rá. Ennyi erővel a pc-met is kérdezhetném,.miért ilyen drága? Lehet rajta lamentálni, de nem érdemes. A Gamepass jó, kb az egyetlen esélye volt a Microsoftnak, és jól csinálják. Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem én vagyok a célközönsége.
-
persil
nagyúr
Az alien isolation vonalat kellene inkabb ebben a temaban eroltetni.
Nem azt mondom, hogy nem kellene egy jo kis hentelos jatek abban az univerzumban, de ugy tunik, hogy ez senkinek nem jon ossze, a survival-horror zsaner viszont jol is all neki es nagyon ra is erzett a Creative.(foleg a filmeket szinte 100%-ban visszaado retro hangulat)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
Általában jók a megérzéseim. Ennél is inkább bizakodó voltam, mint magabiztos. Azért is vártam a híreket, videókat.
Hasonló érzésem van a WRC10 kapcsán is. Bár ahhoz sokat hozzátett a WRC9 is, hogy nem nyomtam rá az előrendelésre.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
arewan
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, jobban mint az Odyssey. Van grind ebben is millió számra, de kevésbé érezteti, a történet megfogott, ilyen nagyon régen volt utoljára AC-ben.
Ráadásul Black Flag óta végre egy újabb rész, aminek nem a bosszú a mozgató rugója.
A harc is ebben jelenleg a legjobb szerintem, és már van némi értelme a side questeknek is.
Amíg Angliába nem értünk, sajnáltam, hogy nem norvég földön játszódik végig, de a zöld területek is nagyon jó hangulatot csinálnak.
A spirituális háttér szintén megnyert, bár nem csoda, ez közel áll a Witcher pogány vallásához, ami a kedvencem volt.
Összességében nagyon pozitív csalódás a Valhalla, a harmadik részt már nagyon jól belőtték az új generációsok közül.
A saját szájízemnek lehetne több döntés, több komoly párbeszéd és side quest, de az már inkább egy Witcher: Skellige spinoff lenne.
Áh igen, a skill tree viszont borzasztó, szerencse, hogy visszavonhatóak a pontok. Nem igazán értem, az Odyssey után hogy sikerült ilyet csinálni.Phoen|x
Csak ajánlani tudom, szerintem most érte el a sorozat, hogy elfogadható alternatíva egy könnyedebb akció játék és egy komolyabb rpg között. -
consono
nagyúr
-
-
plejik
addikt
Nekem az van (Elite series 2 nem a core változat.), szerintem már 3 éve és hibátlan mai napig, Én nagyon szeretem.
Azért ez nem csak egy "sima" kontroller annál többet tud azért..
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
senior tag
-
Steve1207
veterán
Az nem gáz, teljesen ugyanígy kell lennie. Akkor lehet valami cloud-os szinkronizálós dolog lesz, itt nézd végig pl kinek mi jött/nem jött be: [link]
(#122156) Wesder: Igaz volt valami, hogy jön az előfizus szolgáltatásokba, de korrekt ennyiért bőven. Külföldön nincs is annyire lehúzva összképre játékosvéleményekben, mint amit sokszor kapott a cím, többen szeretik.
[ Szerkesztve ]
.
-
Moby
addikt
Semennyire. Nem csak az olaj miatt, a kompresszorok nagyon nagy nyomással dolgoznak, ami adott esetben levihet egy kicsit gyengébben forrasztott smd alkatrészt is.
Én egy ilyet használok a konzolok/pc-k tisztántartására, ez elég hatékony (hatékonyabb, mint a spray-es megoldások), és biztonságos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Óra topik
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest