Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Én kuponnal vettem például ezt. Viszont van még pár opció, csak azt kell beírni a keresőbe, hogy: xbox series controller case.
Amikor én rendeltem még nem volt nagy választék. Csak egy színben néhány fajta. Azóta lett már néhány verzió:
mike1334:
Én nem igazán érzem vastagabbnak. Viszont gyanítom ez az 1 mm az átlag. Van pár tokom, de úgy látom mindegyik ilyen.Szerk.:
Javítottam a linket.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ughhh
senior tag
Itt megy! STORE bepötyögöd dolby, 1db ajánlat dolby acces, ingyenes telepít
nincs külön dts, stb verzió, csak ez.
[https://www.ign.com/wikis/xbox-series-x/How_to_Set_Up_Surround_Sound#How_to_Set_Up_Surround_Sound_for_a_Soundbar_or_Home_Theater_System] -
-
parandroid
félisten
Nem azon múlik, hogy hogyan veszed, hanem azon, hogy a játék ‘play anywhere’ legyen. Szerintem a CP nem az, én legalábbis nem láttam róla infót. Ami biztos, hogy külön xbox one, és series s/x verzió nincs, azokra nem kell külön venni, mert ‘smart delivery’-s.
Na tessék, közben még egyszer ráguglizok, le is maradok a válasszal.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hombre[EU]
veterán
csak a Play Anywhere játékokra érvényes. a cyberpunkot minden platformra külön kell megvenni
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
Szia. Sok játék támogatja a couch-coop funkciót. Nagyjából lehet szűrni ezekre ezen az oldalon:
https://www.co-optimus.com/games.phpAjánlani is tudunk, nekem négy gyermekem van 11 éves a legnagyobb és 5 éves a legkisebb, sokat játszanak ők is. Untitled Goose Game, Minecraft, Minecraft Dungeon... stb.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest