Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabriel26
tag
válasz banderasz77 #138552 üzenetére
En Geforce now Ultimate-et hasznalok. Eddig a legjobb es meg multiplayer shootert is tudok tolni vele. 4K-ban 65-75 megabit-et zabal, szoval net kell hozza.
Youtube-on sok video van, hogy a latency kevesebb, mint ha konzolon jatszanal kontrollerrel....
Nekem ultrabook van rakotve 4k oled monitorra. -
gabriel26
tag
válasz Marcsello31 #137549 üzenetére
Akarmi vagy barmi mas?
-
gabriel26
tag
Ajanlanatok esetleg barmilyen kategoriaju jatekot, amit sokan tolnak multiban xboxon?
Kicsit unom a single player tartalmakat es jo lenne neha valakikkel kockulni. -
gabriel26
tag
válasz Wesder #137410 üzenetére
Ha meg is lepem, azon agyalok, megvarom az 5-os szeriat Nvidianal, szoval addig minden mast megveszek. AMD mar mondta, hogy felsokategoriaban nem indit VGA-t sajnos.
Karacsony elott ossze szerelem aztan kovi ev elejen ha bufutnak az uj kartyak majd nezelodok. Bar ott is ismet aremelkedesre szamitanak konkurenciahiany gyanant….. -
gabriel26
tag
válasz EmThor #137365 üzenetére
En is nagyon agyalok egy PC epitesen, de en mindenbol szeretem a minoseget es meg ha nem is a legjobb VGA-val de eppen pihen egy 1.2 millios konfig a kosarban az iPonnal.
megtehetnem, hogy megveszem de nem visz ra a lelek, hogy ranyomjak a vasarlas gombra…. 37 vagyok es mar nem tudok annyit kockulni mint tizen-huszon evesen.
Ennyit meg elkolteni arra, hogy ranezzek es buszken konstataljam mit epitettem mar nekem “nem eri meg”…
Ezert sem tudok szabadulni a Konzoltol, viszont minden porcikammal vagyok a 140 fps feletti online shooter-ek feelingjere -
gabriel26
tag
-
gabriel26
tag
Stalker 2 fps tesztek meg is jottek SX-rol
-
gabriel26
tag
Na 1.5 orat bele oltem a jatekba (stalker2) es olyan vegyes erzelmeim vannak….
Controllerrel nehez mert olyan gyorsan mozognak az ellenfelek, ember legyen a talpan aki eltalalja. Allitgattam a beallitasokban de az elejen az ejszakai resznel olyan sotet, hogy lonek rad es latod a torkolatcsobol kiaramlo fenyt, de ha nem lonek fogalmad sincs hol az ellen.
Baromi nehez felvenni a loot-okat, tenyleg total ra kell nezni.
konzolon a hatizsak es equipment menu szerintem nem jo, mert lassan lehet benne “dolgozni”
Kiprobalom egy pihi utan eger-bill megoldassal (ha megy) hatha elvezhetobb.
Nekem csak hanggal voltak bajok. 5.1-en vagy MS headseten volt amikor ki-ki maradt.
Az SX nem emlekszem mikor okadta igy a meleget -
gabriel26
tag
válasz IntelKiller7 #137026 üzenetére
En eddig mindig brutal letoltesi sebessegeket kaptam.
sony-hoz kepest itt tudok 360Mb/s-el tolteni, neha vissza rak olyan 180 kornyekere mondjuk. -
gabriel26
tag
Jol kitalaltak, hogy ne lehessen jatszani az idozonakkal😅
-
gabriel26
tag
Behuztam a Hogwarts-ot 7000-ert. Nekem total kimaradt eddig
-
gabriel26
tag
Egy kis segitseget kernek mert valoszinu en vagyok total bena, de az Istennek sem tudom ujra csatlakoztatni az app-ot a konzollal.
az alabbi uzenet utan nem csinal semmit..
Az energiaellatasnal be van kapcsolva a tavoli hozzaferes meg minden…
-
gabriel26
tag
Ma unalmamban vettem egy Elite 2 controllert es azt kell mondanom, hogy megerte az arat. A minosegi elteres egy alaphoz kepest hihetetlen. Es a Joy-ok benne
-
gabriel26
tag
Sziasztok!
stalker 2 es indiana Jones miatt nagyon gondolkodom egy xbox sx-en.
PS5-ot eladtam mert nem igazan volt mivel jatszanom, meg untam a remaster dolgokat…
A kerdesem annyi, szerintetek megvegyem ujonnan, vagy vegyek egy hasznaltat? Gondolkodtam a digital verzion, mert lemezest kb soha nem vettem a PS5-hoz sem.
Ha multiznek mondjuk Battlefielddel vagy egyebek, van rajta meg eleg ember? Mert ugye mindenki arrol beszel, hogy haldoklik a generacio..
Nincs gamer PC-m mar de nagyon rajtam a jatszhatnek -
gabriel26
tag
3 honapig nem voltam itthon, most bekapcsoltam a series X-et es normalis sebesseggel tolt mindent meg bekapcsolva is
Verge microsoft csinalt valamit -
gabriel26
tag
Sziasztok! 2.5 honapot a vilag vegen voltam internet nelkul elszigetelve
A hitman-en kivul lemaradtam valamirol amit erdemes lehet behuzni? -
gabriel26
tag
Ha meg mindig CP2077 a tema egy kis humor
[link] -
gabriel26
tag
Szerintetek van barmi mod arra, hogy a series x-et offline lehessen hasznalni? Eppen a vilag vegen vagyok 2 honapig es meg a telomon 3g-sincs
Igy offline egyetlen jatekom sem hajlando elindulni sajnos -
gabriel26
tag
Hat sracok egy kis sz.r igy ev elejere...
Szomszedom rambizta a kisfiat, hogy vigyazzak ra par orat, a kissrac neki latott Forzazni es ejszaka a varosban a fenyek alatt athaladva epilepszias rohamot kapott a kiskolyok
Ez volt neki az elso es rohadtul ossze sz.rtam magamEgy biztos tobbet senkit nem hagyok jatszani es ezek utan gyereket sem biznak ram az tuti....
-
gabriel26
tag
Nalam megy minden otp-vel, viszont internetbankban a leveleid nezd meg, mert meg kellett csinalni valamit (2 hete kuldtek levelet nekem)
Valamint nekem fent van a simple alkalmazas is, es az eddigi sms telekod helyett, most vagy az ugrik fel es ujjlenyomatot ker, vagy a netbank ahol szinten ujjlenyomattal tudod megerositeni. Az elmult napokban szinte minden nap vettem valamit online es semmi problemam nem volt -
gabriel26
tag
válasz justgiveup #31816 üzenetére
En playit-be vettem a polusban
-
gabriel26
tag
válasz hombre[EU] #31615 üzenetére
Nekem semmi jatekelmenyt nem ad, egyszeruen nem erzek ra a recoil-ra
Az osszes elozo BF-et romma multiztam de ez egyszeruen zero sikerelmeny -
gabriel26
tag
Eloszor is Boldog Karacsonyt mindenkinek
Legyszives dobjatok meg par olyan jatekkal amibe jo sok orat el lehet tolteni Januar-februarban 2 honapot a vilag vegen leszek es megpakolnam az SX-et, hogy ne unatkozzak. Netem sem lesz normalis szoval offline game-ek.
Amiket mar kiakasztottam: gta v, rdr2, witcher3, cp2077, Metro trilogia, far cry-t 5-ig, osszes AC, minden Battlefield es Cod
Ami van de nem kezdtem el mert tartogatom: fenyx rising, rise of tomb r., mafia1, ac valhalla
Ami 2 evnel oregebb jatek nagy valoszinuseggel mar jatszottam de azert dobjatok nyugodtan.
Koszontem -
gabriel26
tag
válasz Scarletiel #30946 üzenetére
En ugyan ezt eltem at mint te.... 2 evente 1.5 milliot locsoltam el PC-re es mindig csak vettem meg vettem a dolgokat mert mindig volt ujabb es jobb aztan en meg maximalista vagyok.
De lehet nalam a kor is kozrejatszott.... 30 utan inkabb doglok egy brutal tv+konzol elott mint a gamer kuckoban
Mar elhagytam a shooter jatrkokat, vegre ennel a generacional nem bantja a szemem a 20-30fps, szoval happy vagyok... -
gabriel26
tag
válasz parandroid #30716 üzenetére
Hat nekem a gep magyarra volt, meg a regio is de a jatekot amit vettem ott kint (lemezesen) csak franciaul futott
-
gabriel26
tag
válasz l.skywalker #30709 üzenetére
Nekem egy olyqn kerdesem lenne, hogy anno meg az x360-nal Franciaorszagban eltem es ha vettem jatekot nagyon soknal csak es kizarolag francia nyelv volt elerheto. One-nal mar meg sem probaltam ott vasarolni lemezes jatekot.
Amikor bevalt az ember egy hasonlo kulfoldi (brazil) jatekot fennallhat az eselye, hogy mondjuk csak portugal nyelv lesz benne? -
gabriel26
tag
Akcios most storeban az immortals fenyx rising. Behuztam es nem bantam meg
Aki meg nem probalta es meger neki ennyit ajanlom... -
gabriel26
tag
Polus MM-ben akkora fight volt ma series X-ert meg az eladok is elmenekultek mert a 2 csoka majdnem egymasnak esett
-
gabriel26
tag
2 hete irtam, hogy a COD Cold war olyat crashelt a series x-en, hogy usb-rol kellett ujra raknom. A mai nap ez megtortent rdr2-vel is.....
Szerintetek valam hardver hiba lesz? -
gabriel26
tag
válasz l.skywalker #29131 üzenetére
Aki dobozosan vette jobban jar ha megprobalja valakinek eladni, mert itthon a boltok szoftvert nem vesznek vissza....
Ha meg azt mondjak kuldd vissza a lemezt nekik szemelyesen, penzt ugy sem latsz belole max adnak valami letoltokodot cserebe szerintem... -
gabriel26
tag
válasz Zoleee83 #28548 üzenetére
De most komolyan te meg vagy elegedve vele XSX-en?
Tudom mondtak nem lesz next gen patch, de hogy nez mar ki ez a jatek?
Amikor elkezdtem fikazni mondom ranezek mar olyan game-ekre aminel nincs next gen patch (gta5, rdr2, mafia, igazabol barmi) merfoldekkel szebb ennel.
Attol, hogy van fps had ne pippantsam mar le oket, aztan kapok egy ps3/x360 texturat melle
DF tesztbol kiderult a PS4 pro! verzio meg a 1080p-t sem kepes tartani. Ahogy jatszottam vele tiszta olyan volt mint ha 720/900p-ben menne az egesz.
Egy videojatekot nem csak a story miatt vesz az ember hanem a vizualis elmenyert. Na most itt az utobbi annyira ocska, hogy nem tudok tullendulni rajta.
A mai naptol en befejeztem a preorder-t a jatekoknal. Megvarom mig jon valami teszt es majd akkor veszem meg. -
gabriel26
tag
Sracok en ma elkezdtem a mafia 1 def. Editiont
Gyerekkorom egyik olyan jateka volt amire a mai napig emlekszem es meg most is orom volt elo venni -
gabriel26
tag
válasz Steve1207 #27872 üzenetére
Azert nem volt konzolom az utobbi 2-3 evben mert bantotta a szemem az otvar grafika meg a frame rate.
Eddig probaltam batmit az X-en meg voltam vele elegedve, vettem hozza oled TV-t es amulok-bamulok. Erre ma elinditom ezt a jatekot es barmennyire is vartam de az elejen nomad modban azok a pixel bozotok a sivatagban meg az otvar mosodott texturak emlekeztettek arra anno miert kukaztam a konzolt.
Nekem ez igy nem kell es nem tudom jol erezni magam legyen akarmi a sztori mert ez igy ocska ennyi penzert.
Majd meglesem ha megkapja az X badge-et addig meg jo jatekot mindenkinek. -
gabriel26
tag
En en nyomtam egy refund-ot a CP-re
Igy, hogy megneztem PC-n hogy fut es a grafika hogy nez ki, ez egy botrany igy next-gen patch nelkul
Majd ujra neki ulok ha normalisan fog kinezni de a texturak olyanok mint ha valami low-en gepen jatszanek.. -
gabriel26
tag
Hat sracok en kiprobaltam a CP-t.....
Grafika igy next gen patch nelkul elegge gyatra, pedig minoseg modba raktam. Ettol nagyon sok jatek is szebb, szoval ez a resze kicsit csalodaskent ert Annyi lehetoseg, meg beallitas van, hogy kb. Egy ora mig igazan elkezded. Rengeteg a parbeszed szoval a sztorira nagyon ramentek. A harcrendszer nekem tiszta Division-os. Neha rohadt nagyot akad de nem fagy ki. Hosszu hosszu orakat el lehet majd tolteni benne -
gabriel26
tag
30 perc es irany CP2077
-
gabriel26
tag
Ha valaki jatszana BF5 vagy Warzone-t es lenne kezdve egy controller inkompetens tanuloval jatszani neha vegyen fel
Izsu1987 -
gabriel26
tag
válasz hombre[EU] #27484 üzenetére
Agytornasztatos puzzle
-
gabriel26
tag
Probaljatok ki GPU-ban a Call of sea jatekot!
Reggel ota nem birok felkelni elole -
gabriel26
tag
CP2077 59 gigaja tegnap este 8 ota szedi es 69%-on vagyok. Fejbe lovom magam lassan
Ha megerkezik 10.-en a disc es lesz patch orulok ha 11.-en jqtszhatom szerintem -
gabriel26
tag
válasz hombre[EU] #26784 üzenetére
Azok a hirek is igazak, hogy nem lesz series x patch jovo ev elejeig?
-
gabriel26
tag
Azert reddit-en elegge mergesek az emberek Cold War temaban
"Well i am very disappointed. Spent a money on the game, what i can play 10 minutes in single player. On the second map, when i have to look in to the binaculars, it crashes. After the 3rd crash destroyed my series x console and i had to do complete factory reset on it. I have the proper series X version. I am very pissed because the shop not refund me because its a software. Now i have a useless game and nobody want to buy it, because everyone knows its garbage and crashing. I will throw it in to toilet and make a crab on it, and upload it to youtube..." -
gabriel26
tag
Nehany hozzaszolassal elobb irtam a COD problemarol, felhivtam az egyik nagy Magyar konzol uzletet ahol vettem, hogy hasznalhatatlan a jatek es tegnap vettem szoval szeretnem kicserelni vagy vissza kerni az arat.
A valasz az volt, hogy szoftverrel nem tudnak mit kezdeni szoval igy jartam.
Mielott kidobtok 24k-t csak gondoltam szolok -
gabriel26
tag
Engem csak az bosszant fel, hogy fizetem a leheto legdragabb es leggyorsabb netet, elkoltottem 80 ezret routerre, hogy 4k netflix, online jatek minden smooth legyen. Erre 2020-ban "a jovo csodas generiaciojaval megaldott konzollal" olyan sebesseggel kell letoltenem mint 20 eve. Vagy kapcsoljam ki es ugy toltson. Van gamepass-om, de ha delutan elkap valami es jatszani akarom, nem fel nap mulva akarom hasznalni es addig legyen kikapcsolva a gepem, hanem azonnal.
En meg ekkora ocska dologgal nem talalkoztam es szornyen idegesit.....
Playstation-on is egy rakas kula volt neha a letoltes de az is egy Rolls Royce ehhez kepest.
Botrany akarki akarmit mond... -
gabriel26
tag
válasz Steve1207 #26127 üzenetére
Cd-sen vettem meg es a series verziot.
Feltelepitette, 4k-ban hdr es ray tracing be volt kapcsolva.
A gondok ott kezdodtek, hogy eros lovoldozesnel olyanokat szaggatott mint az allat....
Aztan tobb ora jatrk utan kifagyott a kep es leallt az xbox....
Na most kabel kihuzas es ujrainditas nem segitett, visszaallitas jatekok es appok megtartasaval nem segitett.
Teljes torles es visszaallitas sem.
Ekkor usb-rol ujra kellett raknom az egesz oprendszert es mindent telepithetek ujra.... -
gabriel26
tag
Hat sracok ma mondom kijatszom a Cold War-t es tudtam rola, hogy szarakodhat, mondom csak nem veszes....
A gep ugy megdoglott, hogy total resetelni kellett es mindenem elszallt.
A jatek legalabb 90%-ig vegig ment
A veget majd meglesem youtube-on
Penzt ne nagyon adjatok erte -
gabriel26
tag
Nyustolom az X-et par napja es eddig nagyon franko minden kiveve a jatekok letoltesi sebessege
Mar minden letezo tutorialt vegig nyomtam beallitas teren, wifirol kabelre valtottam, a routerem egy 100+ ezres asus, prioritast adtam az xboxnak megis 0 es 240mbit/s kozott ingadozik a letoltes. Van amikor percekig nem tolt semmit majd hirtelen elindul.
Remelem ezzel csinalnak valamit, mert nem szeretem a lemezes jatekokat, igy viszont sanszos, hogy azt fogok venni hatha kevesebb ugy a letoltenivalo (bar ketlem)
Ezen givul minden Gucci -
gabriel26
tag
Sziasztok!
Feltennem itt is a kerdest hatha...
Van egy sony xh90 TV-m es az xbox azt irja hdr nem tamogatott....
Mar a TV-n meg boxon mindent elnyomkodtam de semmi.....
Valaki hasznal hasonlo TV-t esetleg? Mit rontok el vagy nem kapcsolok be?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest