-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Ghostman78 #139276 üzenetére
Gyári xbox kábel megvan még? Érdemes lenne azzal is megnézni. Esetleg ezzel a mostani kábellel megnézni egy másik tv-n. Vagy megcserélni a ps5 kábelt ezzel egy teszt erejéig.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
válasz icemad #139274 üzenetére
próbáltam varálni a HDMI CEC beállításokkal, de nem lett jobb. Cseréltem egy másik HDMI kábelt is a tévével együtt , lehet az lesz a ludas
8K 120Hz madzag ment hozzá, nem mintha értelme lett volna, cserébe lehet hogy ez a szar....
Xbox kijelző beállításnál minden hdmi pipálva maradt[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
válasz Ghostman78 #139270 üzenetére
Előtte volt használva másik tévével? Lehet, hogy a régi beállítások kavarnak be.
-
frankdelgado
őstag
válasz Döglött Róka #139267 üzenetére
Szerintem se vicces. Az viszont igen, ahogy vergődtök rajta. .
-
zzola
titán
válasz Ghostman78 #139270 üzenetére
Vegyél normális TV-t.
-
senior tag
Miért csinálja ez a ki*aszott SX, ami egy LG OLED77G42LW (nem szar) készülékre van téve, hogy nem kezeli megfelelően a kimeneteket.
Problémám az, hogyha bekapcsolom a X-et, ami bekapcsolja a tévét is, de nincs kép 5-ből 3-szor, konkrétan fekete lesz.
Utána kikapcsolom anyázva , majd vissza kapcsolom, és akkor már van kép.
Szivat.
Előtte egy LG 65CX volt, annál nem volt ilyen error.
Új tévé, új hiba
Persze a másik szoba OneX szintén ok, PS5 másik szoba szintén ok.
Nyilván az új 77"es tévénél van hiba
Ötlet ?
-
zzola
titán
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #139267 üzenetére
It requires common sense.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Döglött Róka
veterán
válasz frankdelgado #139259 üzenetére
A Sense még mindig nem szenzitív. Tudom, hogy szerinted vicces a tükörforditás, de akkor már csináld jól.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pzstm
titán
válasz David888 #139264 üzenetére
2026-os datum mar egy eve kering kb….sot az is hogy egy komzol es egy handheld….sot mostanaban egyre tobbszor a steam/hybrid PC dolog is…..
kodneven/neven tul nem is ertem miert lett ez ma felkapva tobb helyen is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz oriic #139260 üzenetére
Hyperkin's Redesigned Competitor Xbox Controller Teaser (DualSense-Style Gamepad for Xbox) .
Feketében egy fokkal talán jobban néz ki.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
PS5-style controller announced for Xbox platforms | VGC
The new ‘Competitor’ wired gamepad will be compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, and PC, featuring a PS5-style d-pad, and Hall Effect effect analog sticks positioned in the PlayStation style.
The controller’s triggers are also designed similarly to the PS5 DualSense controller, and a prominent mute button is featured on the gamepad’s face. Hyperkin is yet to share pricing or release info for Competitor.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F.B.I.
veterán
-
SaGa59
őstag
válasz Alarikman #139255 üzenetére
A tárolóeszközök menüben jelenik meg, ha rá van csatlakoztatva a külső diszk is. Ott tudod ellenőrizni, melyiken mi van és oda-vissza másolni a programokat. Meg mozgatni is. Ott tudsz hozzáadni külső tárolót, meg beállítani, hogy melyik legyen a telepítési média. Ha a külsőt adod meg, de később nincs csatlakoztatva, akkor automatice a belsőre fog telepíteni, míg ismét rá nem dugod a külső eszközt.
Profile & system > Settings > System > Storage devicesSTALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
.LnB
titán
Egyébként tegnap Assassins Creed "a görögös" -t kipróbáltam iPad-en Xbox Cloud-dal. Hát mókás. Szegény programozó aki megkapta, hogy csináljon arra a játékra érintő kijelzős irányítást... Nem irigylem. De végülis ha egy kezünkön lenne 8 ujjunk, akkor lehetne talán érdemben irányítani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz consono #139251 üzenetére
Az azért van, mert GPU-val itt is megkapod az összes hőst. És ez a PC-s verzióra is igaz egyébként. Nemrég összeborult a MS és a Riot, és akkor lettek ilyen GPU "perkek".
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nope csak mobilokra/tabletekre jelent meg. Eredetileg konzolokra is be lett jelentve, de azt szerintem már teljesen elfelejtették a készítők is
szerk:
Valami olyasmit olvastam valahol régebben, hogy a konzolos kiadásokat amcsi csapatra bízták, amit feloszlattak végül, a mobilost meg kínaiak csinálják, ők mással nem foglalkoznak. Szóval szerintem a konzolos LoL-nak lőttek már jó ideje.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
A League of Legends Wild Rift nem jelent meg még mindig konzolokra? Elvileg azt olvastam, hogy mobilokra és konzolokra jelentették be. De konzolokon nincs nem? Vagy én vagyok a hülye és benéztem?
Egyébként nagyon-nagyon csúnyán ráfüggtem az ünnepek alatt iPad-en.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
SaGa59
őstag
Uff! Így még sose jártam. Return to Moria. Sokan szidják, de nekem bejött, főleg féláron. Szeretem a felfedezős, keresgélős, épitgetős, némi verekedéssel fűszerezett játékokat. Ha olyan, mint ez, hogy minden újrakezdésnél újra generálja a map-ot, az még jobb. Lehetne multizni is, de magánban nyomom, így off line.
Tegnap a törpém már nagyon éhes és álmos volt, épp megfőztem neki a vacsit, mikor szól a box, hogy lemerült a konti. Mondom ok, akkor aksicsere előtt még én is megkajálok.
Kaja letudva, megyek vissza a masinához, aksi be, visszalépek, a törpém halott. Éhenhalt szegény, még a lefőzött kaja is megromlott közben az asztalon.
Az tudtam, hogy amíg a térképet nézegetem, vagy építgetek, nem áll meg az idő a játékban, de hogy ilyenkor se…STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz Alarikman #139233 üzenetére
Mindent tudsz telepíteni külső tárolóra, csak futni nem fognak a Series X/S-re hangoltak, azokat át kell másolni hozzá. A régieket nem. Nálam is egy külső 4TB HDD van megadva telepítési médiának és amit épp játszok, azt átmásolom a belsőre róla.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Peat76
őstag
Series X-en miért csúszik a hang??? 1-2 tized másodperc vagy több...
Már mindent megpróbáltam, TV XR-55A83J, Xbox DTS bang, tv-n már minden opció próbálva, kikapcsolva..VRR tv-n engedélyezve..
Hangbeállítások ok...külső eszköz nincs köztük, csak tv és Xbox..
Valami ötlet??Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Alarikman
senior tag
Üdv mindenkinek! A fiam kapott egy Series S-t karácsonyra. Nagyon bejön eddig. Pár kérdés meg fogalmazódott bennem:
- Sajna a Forza Horizon 4 kikerült mindenből. Van egy kis esély, hogy idővel bekerül az 5 az alap game pass-be?
- Külső tárolóra a prevgen címek telepíthetők, ugye? Összefoglalóból ez jött le.
- Jedi survivor -ban másnak is ledobalta a kontrollert? Habár egy firmware frissítés után mintha kevésbé tenné.
Gamer monitort valaki tudna ajánlani hozzá? Mert gondoltam majd a saját szobájában azzal tolhatná. Egérrel és billentyűzettel. Főleg a Fortnight miatt.
Ez a fenti három játék érdekli, úgyhogy egyenlőre nem éri meg a gamepass nekünk. -
Norb79
őstag
válasz Levente1991 #139229 üzenetére
Arra figyelj, hogy xboxon ebben csak a játékok vannak benne, az online multihoz külön kell az gamepass core legalább.
-
Norb79
őstag
válasz Levente1991 #139227 üzenetére
De létezik.
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/ea-play/CFQ7TTC0K5DH
Vagy vannak ilyen fél éves “feltöltőkártyák” alzán vagy bárhol egy 10es körül.
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Nagyon ritkán játszom, ezért nem vagyok képben. Külön EA Play előfizetés már nem létezik, csak a Game Pass Ultimate részeként érhető el?
-
-
parandroid
félisten
válasz Indiant #139224 üzenetére
Pár perc idle mód után kikapcsol magától. Nem tudom, hogy ez menüben állítható-e (mármint az időtartam). Én ezért (is) vettem xbox távirányítót streaminghez, mert a kontroller folyton kikapcsolt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Indiant
addikt
Esetleg van rá trükk, miképp lehetne kikapcsolni a kontrollert az elem kivétele nélkül?
Gondolok itt Max, Apple TV+ ,stb.. nézése közben. Erre hasznosabb lenne egy gomb, mint a képernyőmentés készítésre. -
válasz gyuszos #139222 üzenetére
Ez egyébként egész jónak tűnik, de mindenképp ragaszkodj a személyes találkozóhoz és teszthez : [link]
Nem ismerem a tagot, nem reklám, de egész korrekt csomag. Hardveraprón is lehet, hogy van hasonló szett. Akár a környékeden is.
Meg YouTubeon nézz meg pár wii játékot, mert grafikailag már egyik sem túl szép. De mai napig szórakoztató.[ Szerkesztve ]
-
válasz gyuszos #139217 üzenetére
Használt Nintendo wii, akár "okosítva", meg hozzá sok játék. Kezdésnek tökéletes. Van hozzá jó autóverseny, rengeteg mozgás alapú játék, kicsiknek is, nagyoknak is.
Arra figyelj, hogy jó régi tv kell hozzá, mert rca kimenete van. Vagy valami átalakító is kell hdmi-re.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
JamesHun
addikt
válasz gyuszos #139217 üzenetére
ilyen korba mi már nyomtuk a minecraftot
a gyerek az xbox on én meg PC-n csatlakoztam mellé kreatívba.
Lego-s játékokat toltuk még.
Lego City szülői segítséggel jó móka. Nem tudsz végleg meghalni, lehet csak a városban ökörködni is. Gyűjtögetni a cuccokat.SeriesX: JamesSHun
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs merre melyik topikban kéne kérdezzem, szóval jöttem a legaktívabb profikhoz.
5 és féléves a kisfiam, keresnék neki egyszerűbb, nem harcolós - lövöldözős, inkább autós, versenyzős vagy "ügyességi" játékot, konzolt, sticket, stb.
Egy kínai 100ezer+egy játékos 30 dolláros hulladék márt járt nálunk, azt nem köszi...150+ezret is korainak tartok adni érte, szerintem még ráérne 2-3 év múlva is.
Privátban jöhet ha tudtok erre megoldást, vagy küldjetek a
picsábamegfelelő topikba.
Admin töröld kérlek ha szentségtörést követtem el.
Köszönöm. -
Redneck
nagyúr
válasz F.B.I. #139212 üzenetére
Nem vitatom, és nekem sem olyan fullos az órabérem, de már nem szívesen csinálok ilyeneket. Amíg nem hangos és nem forró, addig használom.
Nekem is van itthon MX2 vagy 4 de nem akaródzik nekiállni, sem a boxnak, sem a PC-nek.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
át lettem irányítva ide.
Felhőben szeretnék játszani egy 98”-os TCL TV-n. Hallottam hogy gáz van az androidal app szempontjából. Tudnátok ajánlani egy apk-t ami működik és rá lehetne szögelni? Multinak játszanék de a ein alapú notimon nincs LAN bemenet. A tv saját böngészője kuka. Van tippetek?
koszonomIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
F.B.I.
veterán
válasz Redneck #139205 üzenetére
Nekem nem olyan jó az órabérem, mint amennyibe kerülne, hogy: elvigyem valakinek (akinek max képen láttam munkáját) kocsival, parkolás, 10K alatt nem foglalkozik vele senki. Itthon, magamnak, zene mellett, kényelmesen volt 30 perc, úgy, hogy a gyurmákat is felszedtem, újra felraktam….nincs 10K az órabérem és most megint nyugodt vagyok 2 évig. Jah, paszta van itthon mindig, mert CPU és VGA újrapasztázás is szokott lenni, az itthoni gépeken. Meg van időm is és bízom magamban.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
gianni85
veterán
-
Wesder
félisten
válasz pzstm #139208 üzenetére
Nem tudom mennyivel dobta volna meg az ezrezés a játékidőt, ha Xmas Event miatt nem adnak oda mindent ami ahoz kell. Tipikus fizetsz, vagy a fél életed lefarmolod. Erre a 30 órára azèrt jó volt.
-
consono
nagyúr
válasz Redneck #139205 üzenetére
Van már 1080p cloud streaming is Unlimited sávszélességgel. A Samsung TV-k miatt csinálta az MS, de megfelelő programmal vagy browser scriptel máshol is elérhető (pl. BetterXCloud).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Redneck
nagyúr
válasz F.B.I. #139196 üzenetére
Miután ezer darabra szedted. Nekem a videó is bőven elég volt. Látszik hogy okosan megtervezték, jól szerelhető, és elhiszem, hogy valakinek van ehhez kedve, de én egyelőre inkább kihagyom.
Ha kiszámolom órabérben, és a hozzávalókkal, pláne.Más:
Megnéztem konzolon, kábelről az Xcloud Bétát. Korábban csak telefonon próbáltam, de élvezhetetlen volt. Így egész reszponzív, képhibát nem láttam, vagány hogy itt tart a technika.
Kiegészítőnek jó, ha nincs natív játékra alkalmas eszköz, de egyelőre nehezen hiszem el hogy ez válthatná a jövőben a konzolokat. Ahhoz nagyon nagy ugrás kéne a 720p SDR minőségről, ami rengeteg szervert, és hatalmas sávszélt igényel. Azt még az MS is megérezné.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Dehogynincs. Ott is marad a házi barkács vagy a szerviz. De épp a napokban indult el ez az "javítsd meg otthon az xboxod" project. Így már hivatalos forrásból is lehet rendelni. Ezt én is csak nemrég tudtam meg.
-
Bep
őstag
válasz icemad #139198 üzenetére
És esetleg olyan opció nincs (kérdezem én, mint örökös Xbox felhasználó), mint mikor az Xbox kontroller analógja driftel, nem működik valamelyik gomb, stb.?
Vagy rendelsz hozzá alkatrészt bízva a jóban és megcsinálod tutorial alapján, talán már tapasztalatból, vagy szervíz, esetleg? -
MrPeekaboo
senior tag
GP-s kilépők közül két játék pörgött le: Those Who Remain és Figment. Az előbbi még évvége előtt ment le, de nem igazán nyerte el a tetszésemet. A controller kezelés bénasága már a menüben kibukott, az meg mégjobban meglepett, hogy minden achi gyémántos… Ezek nem jó jelek. Pszicho-horror jellegű a játék, ahol is egy megrázó történet szálait kell megfejteni és időnként döntést hozni. Ha nem megfelelőt választunk, akkor a végére csak 1-2 achival leszünk gazdagabbak, szóval újra kellene kezdeni az egészet, de ehhez úgy látszik már nem sok játékosnak volt/van kedve, közte nekem sem.
A másik cím egy logikai elemekkel tűzdelt akció-kaland jellegű, érdekes grafikus megoldásokkal operáló játék. Emögött is van egy történet, ami a végére nyer értelmet. Azzal indul a történet, hogy a főhősünknek elcsenik az albumát és nem mellesleg az italát is, amibe éppen jeget készült rakni, amit nem tűr és a bűnös után ered. Nagyon tetszett a játék, mert néhol humoros, a végén meg egy heavy metal jellegű számra kell gyakni a fő ellent. Kb. 6-7 óra alatt megvolt minden achival. A hónap közepéig még játszható.
-
Krisz812
újonc
válasz JamesHun #139200 üzenetére
Köszi, ránézek.
Nalam is ugyan ez volt, lehalt a lan, utána nem engedett wifire sem, teljesen random ideig.
Emlékeim szerint sem restart sem hard reset, kb semmi nem segített. Csak néha gondolt egyet, 5 perc vagy néhány nap után engedett wifivel csatlakozni egy egy lan próba után.
Ezért is adtam fel és maradtam csak wifin, ha pillanatok alatt újra elő tudtam volna idézni a hibát és bármikor szarakodhattam volna vele tuti én is többet próbálkozom de minden egyes alkalommal full random volt mikor kerülök újra netre így vagy úgy, szóval egyszerűbb volt fixen wifin maradni.Köszi az infót. Fogalmam sincs mire gondol a költő én azthiszem minden menüpontot átrágtam régen, de fene tudja már. Ha felérek ránézek, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Kézikonzol Használt
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Sony PlayStation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest