- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #124197 üzenetére
És az mekkora, hogy a srác a végén rájön, hogy neki Xbox One X gépe van?
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy egy gyári visszaállítás megoldotta a problémát. Pont ilyenkor süt be kicsit a nap, de még így is látványosan színesebb lett a játék, PC-n pedig még látványosabb az eredmény, ha bekapcsolom a HDR-t.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #124201 üzenetére
Nekem U7HQ van, valószínűleg nem csak ugyanennek a modellnek az európai(?) megfelelője, mert a menü kinézete is más, mint a linken.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Döglött Róka
veterán
válasz csuvicsuva #124201 üzenetére
Az tényleg egy durva pillanat
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Dinomano #124199 üzenetére
Egyébként az első részben kb a 15.szintig azért nehéz mert te pár golyótól kifekszel, az enemykbe meg egész tárakat lőhetsz, aztán amikor már táposabb a karaktered, a fegyvereid akkor meg a pályák olyanok, hogy direkt több oldalról támadható legyél, ne tudj olyan fedezéket talalni ahonnan csak 1 oldalról tudnak lőni rád. 2,3 de akár 4 irányból is folyamatosan tüzelnek. Ha a hátad mögött nincs fedezék akkor tuti odavarázsol egy ellenfelet a semmiből aki mire feleszmélsz már egy fél tárat belédűritett és meg is haltál. 😀
-
Tigerclaw
nagyúr
Két kérdés:
Game Pass Ultimate-es Halo Masterchief collection letölt, de koreai nyelven ír ki mindent. Konzol magyar nyelvre van állítva.Játékot digitálisan honnan érdemes venni? Azt látom hogy az ingame store nagyon drága. Pl cdkeys.com vagy van ami még olcsóbb?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
homerhamm
addikt
válasz Tigerclaw #124205 üzenetére
A Halo MCC sajnos ugy szokott kezdeni. Én letöltöttem a telefonra a Google Lens-et, az lefordította a menüt és úgy álítottam át a nyelvet.
Szóval le kell fotózni a képernyőt a relefonnal és azt szkennelni a Google Lens-el.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
AMD Power
titán
Kövezzetek meg... Soha nem játszotam még a FH2-el. Most azt nyomom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #124209 üzenetére
Forza Horizon 2 szerintem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz beyruth82 #124204 üzenetére
Igen. Ezért volt jó a turret, mert aprította az oldalról/hátulról jövő ellent. Előtte max. azt tudtad csinálni, hogy előrerohantál, bespawnolt az ellen, majd irány hátra... Vagy esetleg ha szerencséd volt, kifogtál valaki erősebb player-t, aki segített felfejlődni, és hajlandó volt pátyolgatni, mivel 1 lövéstől feküdtél.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
Sziltesa08
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani kisiskolás(elsős) gyereknek olyan játékot amit ketten tudnak egyszerre játszani? Osztott képernyőn. Köszönöm előre is
-
ThorsHUN
őstag
válasz Sziltesa08 #124220 üzenetére
Nemrég nagyon szépen összeszedte egy kollega
Többjátékos játékok
[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
Összes LEGO cím, Unravel 2, Overcooked, Moving Out, esetleg mascot-racer játékok (Sonic all star racing, smurfs kart stb.)... Ha jól emlékszem, nemrég volt ilyen kérdés a topicban,
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
válasz beyruth82 #124204 üzenetére
Pontosan így van. Annyi kiegészítéssel élnék, hogy elég hullámzó a loot, és a felszerelés erőssége. Van hogy egész erős vagy az adott szinten, aztán szintlépés után, a 3-mal alacsonyabb level is úgy sebez, hogy ki sem lehet nézni.
A semmiből a közelembe spawnoló ellenfelektől mondjuk falra mászok, a másikban ilyet nem láttam.Dinomano:
Kipróbálom majd a Seeker Minet, mert a Turret ebben a részben nagyon gyenge, hiába van fejlesztve. Lassú, nem céloz jól, van hogy nem oda kerül ahova raktam/dobtam, és sem az üzemideje, sem a sebzése nem valami jó, hiába a skillre épített build.
Épp ezért megyek inkább DPS és ARM irányba, a skill kicsit háttérbe szorult.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Üdv,
XBOX S beszerzés (előtti) tudnivalókról itt vagy az Off Topikban kérdezhetek?
-
smokin
tag
Én a nemrég megjelent Blueyt vettem meg a lányaimnak, pont kisgyerekeknek való.
linki'm too old for this shit
-
ridiculous
aktív tag
Olvasgatva itt a topikot meghoztátok a kedvem a Div1-2 - höz. PC - n játszottam pár éve de sose értem a végére.
Szóval gyorsan "elugrottam" Argentínába és beszereztem a Tom Clancy’s The Division® Franchise Bundle - t 1500HUF - ért. Annyiért bőven megéri.[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
válasz Norb79 #124233 üzenetére
Összefoglalót már átnéztem.
Kérdéseim elsőre:
Vannak-e korlátozások az egyes Series X kiadásokban?
Mik a későbbi bővítési lehetőségek, amikkel vásárlás előtt jó ha tisztában van a jómunkásember?
Mit ne vegyen meg az ember, mire figyeljen, ha esetleg használt gépet vesz?
Mit jelent a gyakorlatban pl. 1TB tárhely? Ez sok, vagy kevés?
Vannak-e olyan hw kiadások, amik gyakran meghibásodnak, ezért ezeket kerülni kell?
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Oldman2 #124235 üzenetére
- korlátozás alatt nem tudom mire gondolsz, de ha arra, hogy Japánból, vagy USA-ból hoz a haverkomasógor gépet, azzal menni fognak e az európai játékok, akkor nincs ilyen korlát, minden globális
- series gépekre optimalizált memóriakártyán van aranyáron, meg sima SSDt is rá lehet kötni régebbi játékoknak, plusz kontroller, tölthető elem vagy aksi, ilyesmiket szoktunk venni hozzá még esetleg, vagy füles és kormány, ízlés szerint
- ezt nem tudom, nem sok meghibásodásról hallani, szóval megnézed max, hogy bekapcsol e és kész, ha van vmennyi garancia az külön öröm
- a játékok 200 megától 200 gigáig terjednek, a jelentősebb címek általában 40-50 gigásak, pár 100 környéke. Nekem általában 20-30 játék fér fel, de max egyel tudok egyszerre játszani úgyis
- egyféle series x van és egy féle series s, elméletileg idén jön egy lemezolvasó mentes kiadás, de most még mindegyik series x ugyanaz a hw/szerk: bocs, nem igaz, kétféle series s van, 0,5 meg 1 tera tarhelyes, de a többi elem ezekben is azonos
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Játszottatok már a Call of Duty Minecraft verziójával?
-
-
elder troll
őstag
válasz Oldman2 #124239 üzenetére
Külső hdd/ssd javallott gyenge net esetén, ezekről tudsz oda-vissza másolgatni a belső ssd-re/ről. A series javítást kapott játékok csak a belső ssd-ről futtathatók, ezért kell sakkozni a tárhellyel sok játék esetén. Gigabites nettel nem sok értelmét látom, bár ebben a pillanatban kb 10 GB helyem van, fent van 4 forza (FH5, FM6-7-új). Az új FM miatt leszedtem a két korábbi részét, de egy kis nosztalgiázáson túl nem nagyon játszottam ezekkel.
#124238 homerhamm
Tegnap tök véletlenül rámentem az ingyenes játékok listájára, és belefutottam. Mindenki anyázta a GP core/ulti szükségességét. Anélkül nem megy. De akkor sem értettem, hogy ez hogyan fér bele pegi7-be. Amúgy én Counter-Strike klónnak néztem először.[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Oldman2 #124239 üzenetére
Nincs belső tárhely bővítés. Memóriakártya van aranyáron, ami olyan, mintha belső tárhely lenne, de hátul kicsit kiáll, illetve van a sima ssd rákötés, ami külső memóriának számít. Szétszereled ssd-t cserélsz benne, olyan nincs hivatalosan.
Youtubeon vannak ilyesmi próbálkozásokról videók, de a kommentek fele az, hogy próbálták utánuk csinálni, sikerült, annyi, hogy a gép tönkrement és kuka. -
-
Redneck
nagyúr
válasz ridiculous #124232 üzenetére
Nem akarok 3 betűzni, de ez több mint baráti ár. Hivatalos áron, a Div1 Gold kerül 15-be.
Egyedül szoktam játszani, de lehet hogy csatlakoznék néha. Ha van kedved, írj egy privit, aztán adjunk nekik!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
homerhamm
addikt
válasz elder troll #124240 üzenetére
Akkor jó hogy nem csak én figyeltem fel rá. Tegnapelőtt vettem észre az ingyenes játékok között.
-
Dinomano
senior tag
válasz ridiculous #124232 üzenetére
Én a "single" részeket játszottam ki, igazából az érdekelt, és nem vagyok multi arc. Így is bőven megérte, anno 1500 Ft-okért vettem a 2 részt..
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék azoktól, akik xboxon játszák a World of Tanks játékot, hogyan oldható meg az, hogy barátommal, fiammal egy szakaszba/csapatba kerüljünk és együtt tudjunk multiban játszani? Lehet amatőr kérdés, de sosem csináltam még ilyet
Köszönöm!
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #124228 üzenetére
Seeker Mine arra jó, hogy picit lepucolja a terepet. Turret: Úgy vettem észre, hogy gondosan kell lehelyezni. Mindenképp magaslatra, ha lehet, és ne nagyon legyen semmi, ami kitakarja lőtávot/ellenre rálátást. Már összefolyik nekem az 1. és 2. rész. Az egyben is voltak drónok?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gtaati #124246 üzenetére
De ugye ugyanúgy Xboxon (vagy PS-en) vannak ők is?
Ezt most csak azért kérdezem, mert a minap sikerült pontot tennem ismerősi körben egy hasonló troubleshooting végére, amikor is kiderült számukra, hogy a World of Warships PC és PS változata nem ugyanaz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Norb79 #124241 üzenetére
Lehet bővíteni bátran külső meghajtóval, mert csak a Series-re optimalizált játékok nem futnak arról, a one kiadásúak és a korábbiak igen. Szóval azért a jelenlegi játékok kb. 89% még igen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz csuvicsuva #124202 üzenetére
Hisense és TCL baromi jó opció, ha valaki kedvezőbb áron jobb minőséget szeretne. Főleg az utóbbi. Nekem a TCL emiatt személyes kedvencem. Ott van például a c805, ami nagyon jó vétel alacsonyabb áron.
Viszont annak ára van, hogy a konkurenciához képest kedvezőbb áron jutsz jobb minőséghez. Ez pedig általában a szoftver.
Ha a gyári visszaállítás megoldotta, akkor öröm és boldogság van.
Egyébként a játékra visszatérve a Forza Motorsport valóban kicsit fátyolosabb. Ehhez hozzá kell szokni, de szerintem nem annyira durva.
Horizon meg szerintem inkább kicsit a másik véglet. Persze nem annyira, mint a Motorfest. Nekem annál néha fizikai fájdalmam van...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest