-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz Sentinel80 #102134 üzenetére
Mondjuk én mindig telepítettem az X360 esetében is, mivel a DVD-ről sokkal lassabban töltötte be a játékokat Ráadásul eléggé megszaporodtak a több DVD-s játékok is, ahol kötelező volt a telepítés. De azért elképesztő milyen grafikai fejlődésen mentek keresztül az X360-as játékok és az hogy mit hoztak ki abból a gépből. Szerintem egyértelműen a valaha készített legjobb konzol az X360.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Sentinel80 #102134 üzenetére
Félreértesz, én teljesen nyugodtan elvagyok az X360-assal (ami engem szintén lenyűgöz, ráadásul a mai napig teszi ezt ), a One S-sel és a jövendőbeli, belépő szintű gamer pécémmel (ha egyáltalán veszek). Tudom, hogy utóbbi fejlesztése sokba kerül, ha valakinél az az elsődleges platform (az utolsó gépemet perifériák nélkül kb. 300 ezer Ft-ból raktam össze, mindezt úgy, hogy mindent nagykeráron, vagy olcsóbban szereztem be hozzá, szóval elég ütős vas volt, de aztán azt láttam, hogy nem használom ki és - részben legalábbis - ablakon kidobott pénz volt az ára, így végül 150 ezerért eladtam és azóta konzolozok), de arra a célra, amire nekem kell, arra nem kell sokat költeni. Ja, és a konzol/PC vonal mellett néha mini pécézek is, mert droidra is nagyon sok jó játék van, amiket jobb monitoron/TV-n tolni, mint egy kis érintőképernyőn.
"Az Xb1 szintjére eljutni már kisebb anyagi csőd lenne." Ezzel nem teljesen értek egyet, de tényleg nem akarom platformháborúval szétoffolni a topikot, szóval inkább hagyjuk. Peace.
(#102133) gduck
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Monitor hiba topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- TPM (trusted platform module) topic
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest