-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DebilEvil
tag
válasz Wolverine #19512 üzenetére
Akkor a lenyegrol maradtal le. Majd feltunik Ulduar, na az lesz majd egy massal ossze nem hasonlithato elmeny. Icecrown pedig elsore Mordor erzetet kelti, de aztan rajon az ember, hogy sokkal tobb, ahogy halad elore a tortenetben. Igazabol Storm Peaks es Icecrown az ami miatt erdemes "sietni", hogy minel elobb ott legyel.
Nekem elsore Zul'drak nem jott be, de most mar azzal a zonaval is kibekultem valamilyen szinten. Northrend az ami nekem visszadta azt amit eddig hianyoltam es megvolt a Warcraft sorozatban.
A masik oldal pedig, a main karakteremmel elkezdem es lvl 80ig folyamatosan fogok jatszani,
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest